REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Demisie în PSD. 'Un sistem în care Guvernul dă o lege în favoarea unui singur om, este un sistem bolnav'

Demisie în PSD. 'Un sistem în care Guvernul dă o lege în favoarea unui singur om, este un sistem bolnav'

Replica API 25 iunie 2018 | 23:44 431

Valentin Cristian Lupşa, secretarul general al PSD Reşiţa, a demisionat din partid, ca protest în urma ordonanţei de modificare a Codului Penal. Aflat în Germania, Valentin Lupşa a trimis un mesaj prin care îşi motiveză gestul şi spune că refuză să fie părtaş la construcţia unui sistem bolnav.

„Am intrat în politică pentru că vreau să fac ceva pentru ţara mea. La fel ca-n fotbal, nu poţi da goluri de pe margine. Am intrat în PSD pentru că sunt apropiat valorilor de stânga, valori care din păcate sunt rezumate scurt la sintagma „protecţie socială“. Am hotărât să ies din PSD, din acelaşi motiv pentru care am intrat în politică: vreau să fac ceva pentru ţara mea. Nu ştiu dacă îmi dau demisia târziu sau devreme. Târziu pentru că trebuia să prevăd de mult că se va ajunge la astfel de situaţii, sau devreme pentru că încă sunt tânăr şi mai pot ajuta la aducerea României într-o zonă de normalitate a anului 2016. Îmi pare sincer rău că am pus umărul la construcţia unui sistem bolnav. Pentru că da, un sistem în care Guvernul dă o lege în favoarea unui singur om, este un sistem bolnav. Eu sunt consilier juridic, şi nu-mi pot permite să trec cu vederea astfel de derapaje. Am întâlnit în PSD câţiva oameni de înaltă calitate, care cu siguranţă îmi vor rămâne prieteni, dincolo de opinia politică. Şi nu de ei mă despart, ci de marea turmă de slugi şi elefanţi care formează majoritatea PSD. Sper ca vocea oamenilor din stradă să se facă auzită, iar Guvernul să demonstreze că este acolo pentru noi, pentru români“, arată Lupşa, pentru presa locală, citat de stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Isus a intrat in ierusalim capitala iudeii sau a lui iuda,seamana putin cu numele vanzatorului,jidanii cand au venit din robia din egipt i-au cotropit pe filistini,zidurile ierihonului,moabul,parca ai vorbi de palestina,iar in 1948 onu a a hotarat infiintarea a 2 state independente,israel cu capitala la tel aviv si palestina cu capitala la ierusalim,jidanii nu pot contesta existenta palestinei pentru ca asa isi contesta propria existenta,iar ce-a facut dracnea este tradare de tara,inca pentru care exista pedeapsa cu moartea
0
0
Astia au tras ceva pe nas? Care ordonanta?
0
0
Oamenii cinstiti si valorosi din psd sa plece si sa lase analfabetii functionalii de la videle pusi in capul lor de un penal ca dracnea!
6
1
Bravo un pesedist intelept inteligent si responsabil
6
2
In acest articol papati la greu mult cacat.
2
4
Nae esti prost? Ce de cwcwt lozincar mananci pe aici ,cum e aia cu Ierusalim capitala Palestinei bai esti tampit ?Unde mata a intrat Hristos boule ? In ce templu vita hastag rezist ? .Replica stergeti comentariile unor tampiti ca NAE!!Cat despre aur Isarescu"Pentru ca multa lume considera ca e ceva necurat aici, de ce BNR tine aurul la Londra. Pai, aurul este parte din rezerva noastra internationala Toata rezerva internationala a unei tari se tine in exterior, ca de-aia se numeste rezerva internationala.
4
1
Singura solutie este sa votati miscarea populara si pe presedintele Traian
3
9
Nu sacrificati partidul pentru un om! Nu sacrificati tara pentru acelasi om! Fiti intelepti si debarcati-l!
13
6
care va sa zica pesedeu era partid de stanga la votarea din 2016 caci altfel astazi este un partid de extrema dreapta,dac era numai de dreapta nu dadea legi sa-si scape liderul,berlusconi a facut parnaie,a creat o institutie a statului care sa achite cheltuielile facute de caprele regale si le-a pus in posesia unui bun al statului,a creat un srl care birjareste bunurile de valoare ale statului si care ca in cazul tiriac ion sunt contolate din panama de catre evrei,a expatriat rezerva de aur a romaniei catre terte banci jidanesti,muta ambasada la ierusalim care de jure este capitala palestinei
3
2
Senator psd, ieri am fost in Maritimo deghizat,imbracat in costum de sport, avand pe cap indesata o sapca, sa nu ma recunoasca lumea, ca mi-e rusine de voturile date, si poate va mai pacalesc la urmatoarele alegeri.
8
2
oameni de inalta calitate ?in psd !
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218