REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DEMISIE în rândul consilierilor PNL de la Ovidiu

DEMISIE în rândul consilierilor PNL de la Ovidiu

Replica API 17 septembrie 2018 | 11:10 593

În tot judeţul Constanţa se agită apele în partidele politice: au loc tot soiul de negocieri - premature, însă, căci până la alegeri se pot schimba multe -, despărţiri ori împăcări de moment. Bunăoară, la Ovidiu, un consilier local PNL a demisionat de o săptămână, iar PSD-iştii au şi anunţat că la mijloc sunt neînţelegerile între actualul primar al oraşului, George Scupra (PNL) şi liberala demisionară. Cea care şi-a dat demisia din funcţia de consilier local este Daniela Bîrsan.

"A fost alături de Scupra când a plecat el de la PSD către PNL. Prin urmare, a primit un loc pe lista de consilieri. Acum se pare că nu se mai înţeleg, iar ea a decis să demisioneze. A demisionat şi din Consiliu, dar şi din funcţia de director de unitate de învăţământ", ne-a declarat un social-democrat. De cealaltă parte, liberalii dau asigurări că situaţia este sub control şi că nici pomeneală de neînţelegeri! "A anunţat că doreşte să se dedice mai mult activităţii profesionale. Este educatoare", au menţionat liberalii.

UPDATE:

Liberalii au revenit cu precizarea că Daniela Bîrsan a demisionat din funcţia de director al unei unităţi de învăţământ, dar că, momentan, nu şi-a depus demisia din Consiliul Local. "Urmează să îşi depună demisia", au spus liberalii.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL egal cu 0! Slugile PSD!!!
1
5
Opa..s-au trezit si liberalii..Pai unde ati disparut fratilor, ca va vedem doar la 4 ani!!In timpul liber faceti campanii pentru psd, cum e cazul primaritei de la Kogalniceanu.
6
4
,,Ce mi-e geam, ce mi-e fereastra !".Moralitatea doamnei se cunoaste . Celalalt -nici nu stie sa pronunte cuvantul,darmite sa-l puna in practica ....
3
3
Doamne cate discutii pentru un nimeni....o tradatoare . Nu cred ca este vb aici de primari fosti sau actuali ci de ea ca om...daca faci politica si te crezi virgina ai o problema. Nu e nici o pierdere pt pnl nici castig pt psd
8
10
Pai demisie si unde in psd care se d8sfinteaza
4
5
Nici nu aveau cum sa se inteleaga Dana cu George, pianul si acordeonul nefacand niciodata echipa buna in aceeasi orchestra.
19
3
Dana este cel mai capabil om! Primarii considera scolile casele lor! Vin la Consiliile profesorale, la sedintele cu parintii si se dau in spectacol! Nu au habar de managementul unei scoli dar se cred stapanii lumii! Puterea l-a facut pe domnul nostru sa uite de unde a plecat si cat l-a ajutat Dana in campania electorala! Rusine, domnule! Mai bine te uiti in ograda sotiei!
18
9
Tu persecutato....de ce te plangi in tot Ovidiul? Ai uitat cine ti-a oferit sprijin si ajutor atunci cand ai avut nevoie?Ai uitat ca ia intrat in echipa sa-ti reabilitezi imaginea dupa ce te-ai tavalit cu bocai....cu fotograful....cu cine stie cati...!!!!!!! CE TOT O DADEAI IN DISCURSURI DESPRE FAMILIE...LA INCEPUTUL ANULUI....CE ZIC CEI DIN FAMILIA TA ....DESPRE TRECUTUL TAU GLORIOS!!!!!????? HA. HA,HA, ESTI O RUSINE!!!!! TE POTI PRIVI IN OGLINDA?????
13
19
Draga cetatene, om al lui scupra, te anunt ca Ovidiu chiar arata ca o groapa de gunoi. Te cred ca din petrecerile si parcurile facute ai senzatia ca Ovidiu progreseaza dar arat pot gandi si realiza lingaii lui scupra si sotia. Au cu totii doar un neuro si acela e ametit de prostie. In echipa in ghilimele a lui scupra doar 3 oameni au capacitate intelectuala mult ridicata peste primar , toti tinuti pe tusa de primar pt ca oamenii din Ovidiu ii apreciaza mai mult si ii pot lua locul.Ii este frica de oamenii buni si aduce analfabeti.
25
10
Fiecare pasare pe limba ei piere, a incerecat dumneaei si cu iubaretul Bocai, o alta abordare, a incercat acum o reabilitare... dar... naravul din fire... Se cerne sita, pana la urma in loc sa criticam administratia actuala prin prisma acestui subiect, neavand argumente, mai bine sa privim realizarile, sa fim realisti, Ovidiu progreseaza! Nu asta ne dorim pentru viitorul nostru?
12
20
Pacate era singurul consilieri care mai citise o carte...ceilalti vai mama lor de prostani
25
9
Nu cumva lati facut si cetatean de onoare,pe Infractorul Parlamentar PNL de C-ta,Boroianu Robert Aurel,aveti grije omul lucreza cu SRi si cu PSD direct si poate agita mult apele si la PNL Ovidiu.E super Pervers.
18
8
O doamna deosebita care intr.un final si.a dat seama de caracterul urat al lui pinocchio si al nevestei. Ba Scupra incet incet te va ajunge blestemul lui Cristinel, tradatorule!
22
11
A demisionat deoarece cu actualul primar si sotia, care da afara pe cine nu mai place, nu se poate lucra. Supra nu intelege un lucru: o parte din marea echipa sta din interes, si marea parte de frica. In douazeci-douazeci are o MAREEEEE PROBLEMA. Nu prea mai este dorit doar cu parcuri si statui. RESTUL E ZERO DOMNULE SCUPRA. FELICITARI DANIELA BIRSAN, pacat ca nu ai rezistat sa le mananci ficatii.
27
10
Bv domn primar ! Se credea primarita orasului deja si facea jocurile cu iulica
13
22
Cam toti au plecat de langa Scupra , pana si eu .nu mai sunt bani nu mai sunt nici eu. Referitor la barsan Daniela nota 10 . Nu o sa stea sa semneze ea contracte pentru Dragan
29
9
o tradatoare care doreste sa candideze primarita!
12
18
O panarama care si-a dat prea tarziu seama cu ce javra de primar s-a inhaitat, ma mir ca s-a hotarat asa tarziu. Am crezut ca e ceva de capul ei dar m-am inselat tot proasta a ramas.
10
13
Pai la cum conduce ala Primaria , se pare ca corabia se scufunda ! Sa-l puna pe Babonet consilier , ca ala dadea bine cu pumnu in primari !...
17
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218