REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Demisie la Spitalul Judeţean Constanţa: Pleş, înlocuită de Mazilu!

Demisie la Spitalul Judeţean Constanţa: Pleş, înlocuită de Mazilu!

Replica API 23 mai 2013 | 00:00 2990

Află unde a plecat!

Află unde a plecat!

Medicul Dana Iuliana Pleş, coordonatorul judeţean al Programului Naţional de Oncologie, şi-a dat demisia, a anunţat managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Dănuţ Căpăţână, în cadrul unei conferinţe de presă. În locul ei va rămâne mediul Laura Mazilu. "Medicul coordonator al Programului Oncologic şi-a dat demisia din motive personale. A renunţat şi noi trebuie să numim o altă persoană. Urmează să se întrunească Comisia Medicală. Probabil că va rămâne dr. Laura Mazilu", a declarat dr. Dănuţ Căpăţână, managerul Spitalului Judeţean Constanţa. Facem precizarea că medicul Dana Iuliana Pleş a acceptat postul de director medical al Spitalului privat ISIS, iar legea nu i-ar fi permis să mai deţină altă funcţie de conducere în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe nemernica asta am cautat-o multe zile in spital in 2014.Tatal meu era in stadiul 4,ma trimisese cei de la spitalul militar cu foile de observatie sa fie luat in evidenta.L-a luat in evidenta,dar nu am primit nicio pastila pentru cancer. Tot timpul era numai dracolita de asistenta a ei.Am renuntat la idioata asta si m-am dus langa spital la dr visinescu dan.Acesta mi-a dat ceva medicamente nu gratuite, platite.Javra Mazilu trebuia sa dea tratament era in evidenta ei luat in baza de date.Nenorocita manca-o-ar si pe ea cancerul de vie si pe familia si nemul ei pana la a zecea spita din neam.
1
2
Jeg de femeie
6
3
Dr Mazilu Laura!!!! Nu e om!
6
3
Incompetenta
8
2
Nasica .. inlocuita cu finuta... O mizerabila..
5
2
Poate ca este un medic bun,dar ca om este jaleee! Dupa ce am plecat din cabinetul dansei,plina de nervi,pt ca s-a purtat execrabil cu noi,am cautat-o pe net...majoritatea persoanelor,de muuulte site-uri spun ca este un cosmar. Nu inteleg de ce nimeni nu face nimic,de ce nu se iau masuri? De ce o lasati sa distruga vieti??? Mai ales psihic??? Bolnavii de cancer au nevoie in primul rand de un psihic bun,insa daca ai ghinionul sa ajungi pe mana ei,este un om mort,cu psihicul la pamant.
6
7
Laura Mazilu este cel mai urat cosmar. Datorita ei pleaca mor oameni. Se poarta inadmisibil cu toata lumea. Se crede Dumnezeu. La prima mea intrevedere cu ea la cabinetul privat mi-a spus pe un ton rastit ca sotul meu v-a muri. Ca toti cei care au cancer mor. E o vita ordinara. Mai sus e un comentariu cu laude. Cred ca ea singura l-a facut. Am toaate intrevederile cu ea inregistrate. Am de gand sa merg la tv. Asa...sa stie lumea ce medici buni avem. Pune oameni muribuzi pe drumuri . Cabinetul ei este pe camp. D.na dr stiti ca nu toata lumea are masina sa ajunga pana acolo? Si sa ce? Sa zbieri
9
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218