REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Demisie şi acuzaţii grave în partidul lui Cioloş: 'Membri aduşi la vot cu autobuzul, manipulări. NU aşa se contruieşte un partid curat'

Demisie şi acuzaţii grave în partidul lui Cioloş: 'Membri aduşi la vot cu autobuzul, manipulări. NU aşa se contruieşte un partid curat'

Replica API 10 septembrie 2019 | 00:40 484

Alegerile pentru Biroul Judeţean Arad al PLUS generează un scandal intern în partidul condus de Dacian Cioloş. Laura Pascu, membră a PLUS care a dus recent steagul partidului pe cel mai înalt vârf din Munţii Caucaz, anunţă că demisionează din partid, fiind dezamăgită de practicile unor colegi, relatează stiripesurse.ro.

"Am intrat în Partidul Unității Libertății și Solidarității pentru că am crezut în principiile și ideile prezentate în Manifestul PLUS. Onestitate. Competență. Integritate. Dar și pentru că am încredere totală în Dacian Cioloș.

Cred în meritocrație. Cred în omul potrivit la locul potrivit.

Și pentru că toate aceaste credințe ale mele mi-au fost demontate azi, drumurile noastre se despart. Al meu și al partidului.

Atât timp cât nu vom înțelege că nu putem face politică nouă cu metehne vechi, pesediste, cât timp nu vom vota cu capul nostru și nu așa cum ne dictează cineva pe foaie, cât timp vom accepta și vom menține un nivel de analfabetism funcțional în rândul membrilor de partid sau al conducerii acestuia, cu părere de rău o spun că NU VOM SCHIMBA NIMIC în țara asta.

Nu am candidat la nicio funcție și, ca simplu membru, sunt absolut dezamăgită de rezultatul alegerilor Biroului Județean. Și, pentru că nu-mi permit luxul de a mă preface și de a sta cuminte în banca mea, voi ieși din PLUS Arad.

NU așa se contruiește un partid curat. Cu membri înscriși și aduși la vot cu autobusul. Cu influențări directe cum și ce să voteze. Cu manipulări și tactici pesediste.

Regret profund și deplâng soarta filialei Arad. Și cel mai rău îmi pare că trebuie să plec.

P.S.: Dacian, nu ai un alt partid?", scrie Laura Pascu pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu sunt tehnici psd iste sunt tehnici de integrare in absolut
1
0
Alta facatura de-a lui vooiculescu! Stirea este luata de pe stiripe surse.ro. unde patron este Iosif Buble: acelasi patron de la CURS. Iosif buble angajat al antenei trei si slujitor devotat PSD-ului.
2
1
cand toata opozitia lor s-a limitat la muie psd ce pretentii poti avea la o schimbare in bine, ne asteapta o guvernare similara cu cea a conventiei democratice. Asta pentru spalatii pe creier care spun ca psd ul a guvernat 30 ani!
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369