REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Demisii în serie ale asistentelor și infirmierelor de la Spitalul CFR Timișoara

Demisii în serie ale asistentelor și infirmierelor de la Spitalul CFR Timișoara

Replica API 31 martie 2020 | 00:00 1101

Situația de la Spitalul CFR Timișoara, care a fost desemnat, conform planului alb, să fie în linia a doua de intervenție și să preia cazuri de coronavirus după ce spitalul de boli infecțioase ”Victor Babeș” se va umple, este una critică, după ce mai multe asistente și infirmiere au demisionatm scrie PressAlert.ro.

”Cred că sunt aproximativ zece asistente și infirmiere. Nu știu exact pentru că este o dinamică foarte mare. Sunt convins că au invocat și lipsa materialelor de protecție”, a spus managerul spitalului, Ciprian Olaru, potrivit sursei citate

Acesta a declarat că până acum dotările cu materiale de protecție au fost asigurate exclusiv din donații și sponsorizări, remarcând implicarea societății civile.

Olaru a susținut că, la ora actuală, este asigurată funcționarea pentru următoarele zile, însă, dacă fluxul de pacienți va crește, fiind ”cel așteptat, nu vom face față. De la autorități nu am primit nimic, de la prefectură, nimic, de la primărie, nimic, nimic de la ISU. Nici din ce s-a achiziționat centralizat prin ONAC nu am primit ceva”, potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai de ce sa faca asta. Pentru ce au fost considerati o categorie speciala si lins au marit salariile foarte mult direct la nivelul anului 2022 in conditiile in care alte categorii de bugetari nu au avut aceasta facilitate. Le au marit salariile enorm Un medic castiga aprox 10-14 mii lei net lunar. Si ei acum ce fac. Dau bir cu fugitii. Altfel vir salariu de la spital de la universitate de la caninete private. Chipurile muncesc 40 de ore pe zi care are 24 ore. Rusine sa le fie si au dovedit lasitatea si lacomia
0
0
atunci sa fie toti scosi la munca, toti de la stat, sa ii redistribuie in suceava infirmieri, si sa faca dezinsectie pe strada, sa munceasca in fabrici sa produca masti si dezinfectanti, nu sa stea cu mana in cur si sa latre furiosi, hai ma ca stati si luati bani degeaba, deschideti institutiille, tara are nevoie de voi, lasilor, luati-va manusi si hai la treba ca toti luati bani degeaba, e stare de urgenta ce nu stiati ce va asteapta? asa toti vor sa iasa la pensie frecand pixu, gata cu lenea hai la treba, toti la munca, ca luati bani degeaba hai
1
0
Pentru ce puii mei au ales meseria asta? Nu stiau ce implica? Credeau ca vor avea odihna oana la pensie? Cand iti alegi o meserie te gandesti si la partile mai putin placute, nu doar la cat bagi in buzunar. Pe timpul razboiului nimeni nu fugea de lupta, acum fug toti numai dupa bani.
0
2
Toate aceste persoane din sistemul sanitar care dau bir cu fugitii ar trebui sa fie condamnate la ani grei de inchisoare. Trebuie constituita Curtea Martiala.
0
2
Personalul medical nu demisioneaza din cauza lipsei echipamentului de protectie. Personalul medical intelege farsa mediatica livrata la TV. Spaima angajatilor sanitari a aparut cand au descoperit ca au fost transformati in sclavi. Ei nu mai au niciun drept. Pot fi detasati oriunde in orice conditii fara sa fie intrebati. Pot fi tinuti la munca aiurea.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108