REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DEMOLAREA GARAJELOR din Mangalia, RECLAMATĂ de ALDE la Prefectură și Agenția de Mediu

DEMOLAREA GARAJELOR din Mangalia, RECLAMATĂ de ALDE la Prefectură și Agenția de Mediu

Replica API 8 februarie 2019 | 01:45 645

Nicu Moroianu, vicepreședinte Biroul Județean ALDE, atrage atenția în privința garajelor. Acesta spune că primarul a încălcat mai multe legi atunci când a emis dispoziția de demolare a garajelor.

Garajele au fost construite din plăci de azbest, iar Moroianu spune că a sesizat Prefectura privind poluarea aerului în Mangalia, odată cu emiterea dispoziției.

„Sunt fibre de azbest în aer, sunt tone de grămezi inclusiv în aproprierea școlilor. Am sesizat în urmă cu trei săptămâni Prefectura. Primăria trebuia să urmeze niște reguli, nu a controlat societatea care demolează garajele. Aceste fibre de azbest sunt extrem de periculoase. Primăria trebuia sa emită autorizatia de demolare, autorizație care trebuia sa aibă avizul de mediu", spune Moroianu.

"Cetățenii sunt nemulțumiți. Mangalia arată ca un oraș din Siria", a mai spus consilierul local, care a sesizat și Agenția de Mediu, primind în acest sens promisiunea că o echipă se va deplasa în zonă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De doi ani in locul garajelor demolate vedem mizerie ca la groapa de gunoi. NIMIC realizat, doar mizerie, paragina, ruine si mii de masini in strada! Oras condus de oameni INCONSTIENTI si CORUPTI.
6
0
A demolat radu cristian garajele fara nicio logica, de-avalma si-nlocul lor numai mizerie si ziduri daramate. Arata Mangalia ca dupa cutremur! Nu puteati sa demolati faceati ceva sa vada omul ca faceti treaba serioasa si, dupa aia demolati in alt cartier si tot asa! Dar voi CL si primarul v-ati pus pe daramat si nimic in loc! Pacat de orasul asta care-a intrat pe mainile unor asa de prosti edili.
7
0
Placile se azbociment nu polueaza cand stau linistite pe acoperis. Fibrele de azbest provoaca cancer cand sunt eliberate in aer. Adica cand spargi placile de azbociment. Din cauza asta exista legi care spun clar in ce conditii se pot demola si ce se intampla cu deseurile si sunt conditii foarte drastice. In nici un caz cum a facut primarul Mangaliei care expune toata populatia la cancer. Nu cred ca lingaii primarului care comenteaza pe aici sunt imuni la cancer, nici ei nici familiile lor. Doar daca nu locuiesc la Constanta. Desi la de-alde Ciuraru si Sorin Mihai te astepti la orice.
9
0
De cand este primar a ajuns milionar si latifundiar la cate mosteniri in terenuri si case a acumulat. Mosteniri peste mosteniri..colectii de tablouri si bijuterii cu gramada..FIX in PIX il doare de MANGALIA si de Mangaliotii pe care i-a aburit doar cu poze frumoase ca orasul arata deplorabil. Acum s-a pus si pe demolat garaje! Cine stie ce mahar a pus ochii pe locurile alea ca sa-si dezvolte rezidentiale sau palate tiganesti! Adevarata TIGANIE a ajuns Mangalia cu radu Cristian! A vrut smecherul, interlopul sa construiasca direct pe plaja? A marcat banu la domn primar si gasca lui si..S-a facut
9
0
dar din ce cauza va place voua la Mangalia sa inghititi azbest? este asa de bun la gust? bagati-i si primarului vreo doua placi de azbest faramate marunt in birou! Faceti plangere penala prostilor, ca va omoara azbestul asta pe toti
5
1
Sunt surprins ca mai exista prosti care pun botul la vrajeala moroiului
8
5
A inceput Marea Latureala. Toata lumea latra in stanga si-n dreapta si cine n-are o galeata cu laturi la indemana e fraier. Asta n-a vazut in atatea zeci de ani ca garajele is acoperite cu azbociment? Dar locatarii aia poluati? A chitait vreunul ceva? Nada. Mucles. Acum i-a gasit, brusc.
8
4
Mneata. A iesit Moloianu primar azi-noapte?
3
5
Moroianu primar
6
7
sa l punem pe Moloianu primar ca stie cu azbestu. e capabil nevoie mare
2
7
DRAGI MANGALIOTI , NU VA BUCURATI !! MAI REPEDE INTREBATI-VA UNDE SUNT TRANDAFIRII PLANTATI ACUM CATIVA ANI DE TREBUIESC CUMPARATI ALTII, UNDE SUNT BORDURILE INLOCUITE , TARGUL PROMIS IN 2012 SI MULTE ALTELE ! TOTI LA UN LOC SUNTEM DOAR CONTRIBUTORI ! MANGALIA FACE FOARTE PUTINE PE BANI FOARTE MULTI !!! PANA LA ALEGERI AVEM TIMP SA MEDITAM CU TOTII!!
14
2
Moroianu primar!!!
9
11
s-a trezit si asta acum. crede ca poate castiga un vot macar daca se baga si el in discutia cu garajele. oricum nu intelege nimic
9
6
Si daca nu se demolau, nu ramanea azbestul in continuare pe garaje? Zeci de ani am fost POLUATI CU AZBEST!
16
3
dupa ce ne fura de 6 ani acum ne mai si imbolnaveste de cancer. halal primar. mai votati-l.
12
10
Lichele sunteti voi pe care va doare in cur de orasul asta nu Moroianu. N-am crezut niciodata ca exista oameni care nu sunt in stare sa faca alceva decat rau. Si culmea, conduc Mangalia. De vina suntem noi ca nu va scoatem in strada sa va linsam asa cum meritati.
12
9
Moroianu primar ! Daca candideaza il votam cu doua maini si eu si toti cunoscutii mei. Un om serios si cel mai bun om de turism. De un asemenea om avem nevoie la Mangalia.
10
13
Replica-Ziar vandut lui Radu Cristian. Unde zice Moroianu ca a reclamat demolarea garajelor? A reclamat poluarea cu azbest. A reclamat ca demolarea s-a facut cu o firma de casa pe bani grei si ilegal. Rezultatul? O sa vedem ce mai comenteaza postacii platiti cand o sa ii gaseasca cu cancer. A, stai pe voi nu va gaseste ca sunteti doar in vizita la furat prin Mangalia. Nu-i asa Colgiule? Copii tai stau in siguranta la Bucuresti. Ai primarului la Constanta. Nici nu stiu unde-i Mangalia. E doar un loc de unde aduce tata banii.
16
10
Primarul sa isi care azbestul in curte la palatul lui din Constanta sa vedem ii convine ? Un idiot care ca sa faca un lucru strica 10. Nu imi place de Tariceanu dar la Mangalia astia de la ALDE sunt singurii care mai si fac cite ceva nu doar se lauda pe feisbuc.
15
13
Are dreptate Moroianu. Sa se demoleze garajele dar cum zice legea nu sa ne imbolnaveasca de cancer imputitu de primar pe noi si pe copiii nostri
16
13
Normal ca pe primar nu il intereseaza ca ne otraveste. Familia lui sta la Constanta. Mai multi bolnavi mai multa treaba pentru amanta lui la spital. Foarte bine domnul Moroianu. Se mai lupta cineva si pentru noi.
16
15
Asta nu e ala de ii zic oamenii Troscangiul?
8
18
huoooo ALde.Voi cu Tariceanu babarditorul va gasiti sa vorbiti?
11
13
demolati garajele din zona lidl in spate blocul a.nimeni nu se poate odihni din cauza galagiei.mirlanii din garaje au atelere sudura,tapiterie,reparatii ski jet,servece.
17
4
Gasim motive moroiene sa adunam voturi. Nici sa darami un jeg de garaj nu mai ai voie dom.le... Tu si cu ozzi ala, doua lichele! Lasa.ti mangalia sa se dezvolte, nu mai umblati dupa voturi....lichelelor
22
15
Mai tu vrei sa ajungi la borcanul cu miere...?
26
14

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614