REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Demonstraţie de Ziua Poliţiei: Schimb de focuri între poliţişti şi infractori, în centrul Constanţei

Demonstraţie de Ziua Poliţiei: Schimb de focuri între poliţişti şi infractori, în centrul Constanţei

Replica API 24 martie 2012 | 00:00 127

Mascaţii au "descins" în parcul de la Sala Sporturilor

Mascaţii au "descins" în parcul de la Sala Sporturilor

Un individ periculos a fost încătuşat, ieri dimineaţă, iar un poliţist a fost împuşcat, într-un schimb de focuri dintre acesta şi oamenii legii. Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 11:30, în centrul Constanţei. Individul a fost oprit în trafic de poliţiştii de la Rutieră, care au solicitat intervenţia trupelor DIAS, întrucât acesta era înarmat. Bărbatul care a opus rezistenţă a fost culcat la pământ, încătuşat şi urcat în duba Poliţiei. În maşina acestuia au fost găsite 3 cutii cu materiale pirotehnice care au fost dezamorsate în parcul din faţa Sălii Sporturilor. Din fericire, nu este vorba despre un caz real, ci despre un exerciţiu demonstrativ al poliţiştilor, oferit publicului cu ocazia Zilei Naţionale a Poliţiei Române, sărbătorită anual pe data de 25 martie.

La eveniment au participat grupuri organizate de copii şi multe persoane aflate în zonă. Pe lângă exerciţiul luptătorilor DIAS, au mai avut loc şi alte demonstraţii, cum ar fi găsirea unui pachet cu substanţe stupefiante de către un câine poliţist. Cei mai încântaţi au fost copiii, întrucât au avut posibilitatea să se fotografieze lângă poliţişti, s-au urcat pe motocicletele Serviciului rutier şi chiar au pus întrebări oamenilor legii, care au răspuns fiecărui copil care şi-a manifestat curiozitatea în legătură cu munca de poliţist. Comanda IPJ s-a prezentat ca de fiecare dată, în ţinută oficială. La evenimentul din parcul Sălii Sporturilor au mai participat şi alţi şefi de servicii, cum ar fi Constantin Dancu, şeful Serviciului Rutier, Ioan Tomescu de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, Emanoil Moraru, şeful DIAS, plus alţi şefi de servicii, care s-au mutat apoi într-un local din staţiunea Mamaia, pentru a petrece această zi, împreună cu mai multe oficialităţi locale din administraţia publică, procurori şi alte "VIP-uri" locale. Dintre acestea amintim: rectorul Universităţii Ovidius, Dănuţ Tiberius Epure, rectorul Universităţii Andrei Şaguna, Aurel Papari, vicepreşedintele CJC, Cristian Darie, viceprimarul Decebal Făgădău, subprefectul Aidîn Curt Mola, Elena Frâncu din partea Direcţiei de Sport, inspectorul-şef al ISJ, Aliss Andreescu, precum şi magistraţii Teodor Niţă, Ştefan Gigi Valentin, Mădălina Hira, reprezentanţi ai Jandarmeriei şi alţii.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614