REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Denis Alibec, acuzat că nu și-a plătit chiria pentru apartamentul în care a stat în Cluj

Denis Alibec, acuzat că nu și-a plătit chiria pentru apartamentul în care a stat în Cluj

Mirela PASCAL 8 februarie 2023 | 00:00 9890

Jucătorul de la FC Farul, Denis Alibec, a fost executat silit de un proprietarul unui apartament pe care i l-a închiriat, în urmă cu doi ani. Proprietarul îi cere fotbalistului plata chiriei pe 2 luni, respectiv februarie și martie 2022, deși sportivul a părăsit imobilul în luna ianuarie a aceluiași an. Reclamantul însă… a „uitat“ un detaliu: la încheierea contractului, Alibec i-a plătit o garanție de 1.200 de euro.

Denis Alibec, acuzat ca nu si-a platit chiria pentru apartamentul in care a stat in Cluj

Probleme pentru Denis Alibec, jucătorul de la FC Farul. Fotbalistul s-a trezit executat silit de proprietarul apartamentului din Cluj, unde a stat Alibec pe timp cât a jucat la CFR Cluj. Alibec a locuit acolo din august 2021 până în ianuarie 2022, atunci când și-a anunțat gazda că nu mai dorește continuarea contractului. Cel din urmă avea pretenția să fie anunțat cu două luni înainte, motiv pentru care i-a imputat fotbalistului plata chiriei pentru lunile februarie și martie… deși, repetăm, acesta a părăsit imobilul în ianuarie.

Denis Alibec a refuzat să-i plătească, motiv pentru care proprietarul a demarat procedurile în vederea executării silite. Numai că, proprietarul a uitat un detaliu: fotbalistul i-a plătit, când s-a perfectat tranzacția, o garanție de 1.200 de euro. Pe asta s-a bazat și Alibec când a mers în instanță, pentru a contesta titlurile executorii. Și a câștigat. Proprietarul nu se lasă și a contestat decizia magistraților din Mangalia, la Tribunalul Constanța, pe 6 februarie a.c. Rămâne de văzut dacă și această instanță îi va da dreptate sportivului. Dacă va desființa hotărârea primei instanțe, atunci Alibec ar putea fi bun de plată.

Precizăm că Denis Alibec este născut și crescut la Mangalia. Mama sportivului ne-a declarat că Alibec nu-i este dator proprietarului, pentru că fiul ei a plătit o garanție, iar atunci când a părăsit apartamentul a făcut-o în prezența proprietarului.

Cine este DenisAlibec!

Crescut la juniorii celor de la Callatis Mangalia (echipa din orașul său natal), Denis Alibec a debutat în Liga 1 pentru echipa Farul Constanța în anul 2008, pe 5 octombrie, împotriva dinamoviștilor. Meci pierdut de Farul cu 1-0. Primul gol pentru constănțeni l-a înscris pe data de 18 octombrie 2008, într-o remiză împotriva celor de la Poli Timișoara. În cariera sa a mai evoluat pentru Internaționale Milano, KV Mechelen, Bologna, Astra Giurgiu, FCSB, CFR Cluj, Atromitos sau Kayserispor.

Este dublu campion al României cu Astra Giurgiu (2016) și CFR Cluj (2022), câștigător al Cupei României cu Astra Giurgiu (2014), declarat fotbalistul român al anului în 2016. Are 23 de selecții și două goluri la prima reprezentativă a României, cu care a participat la C.E din 2016.și jumătate, la doar câteva zile după ce împlinise frumoasă vârstă de 23 de ani.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alibec a jucat l Real 2ani, dupa care a-a transferat la Juventus, unde a castigat de4ori cupa cu Dacosta in poarta celor de Modrig City.
0
2
Fotbalist jmecherie da clasa, singurul cu McLaren din Constanta
4
1
Toti retarzii va dati cu presupusul despre Alibec, nu stiti care este adevarul adevarat.Alibec,este ambasadorul Mangaliei in tara asta,putin respect va rog.Avea mare dreptate Brancusi acum multi ani cand spunea: Am plecat v-am lasat saraci si p****i,m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai p****i!
10
2
Sunt ligau l raim îl șterg la c*r după ce face caca
1
1
Sunt impotent folosesc miere sa mi se scoale
2
2
Îmi place sa ling
1
2
Auzi ce spune omul,deci Alibe ia spus ca numai doreste continuarea contractului dar el spune ca trabuia anuntat cu doua luni innainte cu toate ca cei 1200 de euro i-au ramas lui,pai cat era chiria mai proprietarule daca 1200 de euro nu iti ajung pentru doua luni ?. Iar tu ala care spune de Beinur care l-a vandut pe Alibec lui Becali si asa a ajuns asta fotbalist,mai aierianule Alibec era fotbalist decand juca la Astra Giurgiu impreuna cu Budescu si au ajuns campioni ai Romaniei deci peste FCSBeul lui Becali,dupa care Astra i-au eliminat doi ani la rand din cupa UEFA pe englezi de la West Hamm United,performanta la care Gheorghe Hagi doar a visat cu Viitorul lui caci pe el l-au batut toate echipele din Europa cu care a jucat cand a iesit din Romania,de englezi din premier league nici nu mai spun pentru ca nu a ajuns niciodata sa joace vreun meci cu ei.
9
2
Alibec fizic dezordonat
3
7
1200 de euro.. garantie pt o locuinta inchiriata in magnolia? Pai e logic ca ti ai luat la mumu. :)))))
3
7
brinza bunain burduf de ciine.
5
2
Sa ii faceți ghetele lui Denis! Ciocul mic zidarilor!
6
7
toata ttiganimea inchiriaza la greu.sint curios care vor fi pprostii ce vor cumpara porcariile alea de apt din saturn.
12
1
Un zgârcit. L a făcut Beinur fotbalist după ce l a vândut cu Giovanni și jumăt**e din bani i au luat ei. Voia ca milogul și teren de la primărie după ce ca are ditamai vila.
14
12

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614