REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Depășire periculoasă pe Autostrada Soarelui. Video

Depășire periculoasă pe Autostrada Soarelui. Video

Cristina BĂRBUCEANU 4 februarie 2023 | 00:00 4358

Șoferul unui autoturism marca Volkswagen Golf a fost surprins de o cameră de bord în momentul în care, pe autostradă, i-a tăiat calea unui alt participant la trafic. Ulterior, șoferul Golf-ului a fost la un pas să intre în coliziune cu un alt participant la trafic, dar și cu marcajul rutier longitudinal de pe autostradă. Șoferul teribilist încă are permisul în mână!

Depasire periculoasa pe Autostrada Soarelui. VideoȘoferul Volkswagen-ului a tăiat calea unui alt participant la trafic

Drumurile din România sunt, în anumite momente și perioade ale anului, adevărate piste de raliu sau locuri în care se produc tragedii. Motivele principale sunt, desigur, neatenția, graba, inconștiența. În mod cert, este suficient doar un șofer care să aibă aceste caracteristici ca o tragedie să se producă.

Depasire periculoasa pe Autostrada Soarelui. VideoAcest șofer circula pe banda a doua, deoarece efectua mai multe depășiri

Depasire periculoasa pe Autostrada Soarelui. VideoPe prima bandă se vede, în zare, Volkswagen-ul Golf (negru)

Autostrada este, bineînțeles, unul dintre drumurile pe care se circulă cu mare viteză, iar un moment de neatenție din partea unui conducător autor este absolut suficient ca un dezastru să se producă, ținând cont de viteza destul de mare și de distanța prea scurtă de frânare în aceste condiții.

Depasire periculoasa pe Autostrada Soarelui. VideoȘoferul Volkswagen-ului Golf taie calea altui participant la trafic, fără ca măcar să semnalizeze

Un șofer a fost la un pas să producă o tragedie... din grabă, neatenție sau teribilism, după ce i-a tăiat calea altui participant la trafic. Șoferul teribilist, care conducea un Volkswagen Golf, se afla pe banda întâi, iar celălalt șofer circula regulamentar pe banda a doua.

Depasire periculoasa pe Autostrada Soarelui. VideoDacă șoferul care deține cameră de bord nu frâna brusc, un accident major s-ar fi produs

Conducătorul auto al Volkswagen-ului s-a încadrat pur și simplu pe banda a doua, fără să semnalizeze în prealabil. Astfel că șoferul de pe banda a doua a reușit să frâneze brusc, reducând în timp util viteza autovehiculului pe care îl conducea.

Depasire periculoasa pe Autostrada Soarelui. VideoConducătorul auto al Golf-ului a fost foarte aproape să intre în marcajul rutier longitudinal

Mai mult decât atât, conducătorul auto al Golf-ului era să intre și în marcajul rutier longitudinal, semn că a pierdut controlul mașinii. Tot momentul a fost înregistrat de camera de bord a șoferului care circula regulamentar pe banda a doua.

Depasire periculoasa pe Autostrada Soarelui. VideoȘoferul Volkswagen-ului a redresat mașina, continuându-și drumul fără probleme

Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu pagube materiale, însă șoferul inconștient care nu se asigură în momentul în care se încadrează pe o altă bandă, încă circulă pe șosele.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru Gogu: Te pomenesti ca esti asa de expert incat ai radar in privire !?! Viteza celui care a filmat era o viteza normala, manevra idiotului cu golful a fost o manevra nepermisa. Deci despre ce vorbim? Despre viteza celui care merge normal si depaseste regulamentar ? Hai sa ne purtam normal si sa mai si gandim !!!
1
0
r*mânul in general e o persoană fără educație,empatie și agresivă atât șoferul acestui golf care a pus viețile altora în pericol și a sa, iar comentariile de mai jos sunt tipice oamenilor fără educație și empatie față de semeni săi cum e societatea r*mânească în general în loc să dezprobe aceste comportamente agresive in trafic ca și în viața de zi cu zi, acest individ cu ww golf nu ar trebui sa mai aibă carnet de conducere niciodată
1
1
invata in plm sa scrii si apoi fa-i pe altii tarani, apropo stii ce e ala taran?
1
1
Daca fotograful ar fi mers legal cu 130km/h nu-l putea filma pe cel adormit cu Golful sau tigaia cum zice !, avea peste 180 la ora cand filma , daca nu era ala cu tigaia piate ajungea si la 200km/h , aplaudati-l soferi de doi lei !
5
5
Io ma dadeam jos si alergam dupa masina lui! Am pasul mare. Il prindeam si il babardeam.
1
0
Orice tzaran roman cand iese pe autostrada cu masina ai da la blana , cat duce motorul , e cel mai tare sofer si ceilalti toti conduc tigai !, rasa voastra nu va mai salveaza nimeni ca rasa 100 de ani de aici inainte !
10
2
Nu e de mirare cati CRE-INI il aproba pe IMB-CILUL cu GOLF, la ce populatie are Constanta\,,,si mai vrem autostrazi si ne miram de numarul de accidente.
11
3
Al drakkku sifonar cu camera lui de rahhhat......
1
15
Bravo fotografule
2
7
Când văd asemenea logica la cei ce au postat îmi întăresc convingerea ca nu meritam autostrăzi:) ce sa facem cu ele? Când semnalizam stânga pentru devansarea ametititlor care dorm pe banda 2 de pe autostrada ca in occident mergeam cu ea pana la București și nu își dădeau seama, nu are nici o vina cel ce a filmat! Acel individ cu golful este pericol si pentru el si pentru ceilalți participanți la trafic! Felicitari celui care a filmat pentru atenție si reflexe! Drumuri bune tuturor!
20
3
filmagiul e un d o b i t o c, mult mai periculos decat ala cu Golfu
5
21
Kacati din astia care filmeaza cu telecamera am vazut un sac, ala cu golful a adormit , se vede, dar tu ma tzarane cat aveai la ora ?, 180 circa , ca nu suntem fraierii tai toti si tu esti corect. Eu evit zilnic cate 3 adormiti si nu fac o tragedie , fii tu corect.
12
22

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367