REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Depistați de jandarmi în timp ce comercializau produse 'de firmă' pe plajă

Depistați de jandarmi în timp ce comercializau produse 'de firmă' pe plajă

Replica API 13 august 2019 | 01:31 440

Jandarmii constănțeni, aflați în misiune în zona de sud a litoralului, sâmbătă, 10 august a.c., au depistat pe plajele din staţiunile Eforie și Neptun, șapte persoane care ofereau spre comercializare parfumuri, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și alte accesorii, inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective.

Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesele verbale de constatare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi le-au transmis împreună cu bunurile ridicate, în vederea confiscării, structurilor de Poliție pentru continuarea cercetărilor. Totodată, în cursul serii de sâmbătă, jandarmii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 13000 lei, pentru fapte prevăzute de Legea nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. ”Recomandăm cetăţenilor să nu achiziţioneze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerţ, să sesizeze autorităţile competente”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba,nu mai mincati arhat,toata lumea stie ca sint contrafaceri,de aia le si cumpara la pret mic.Nu am innebunit sa dau 100 euro pe un tricou.Credeti ca mai sint prosti sa creada povestea"au fost furate din italia"?
0
0
Veniti pe plaja din Costinesti ca nu va baga nimeni in seama putand sa va vindeti marfa in siguranta !Politia din Costinesti la iesire din sediu te invata cum sa tii marfa contrafacuta sa nu bata la ochi ca-i feich .Ce credeti seful postului de politie chiar nu -i implicat ?este ca nu-i usor sa tii familia compusa din sotie,doua fete si o amanta tanara si tare pretentioasa la lux.Vara-i scurta pentru toata lumea !
0
0
javre de animale care pacalesc oamenii. trimitetii la Porcul de Nicusor la puscarie , talharii cu talharii , oamenii cu oamenii, animalele in custi cu animalele.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369