rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 24 aprilie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Depresii, datorii şi motive ce au rămas învăluite în negură: constănţenii au decis să-şi pună capăt zilelor în moduri CUMPLITE

Se spune că trebuie să trăim fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima, că viaţa este numai una şi, dacă avem parte numai de… lămâi, trebuie să facem limonadă. Însă, există şi persoane care cedează din punct de vedere psihic şi aleg să-şi încheie socotelile cu viaţa. Depresii, datorii sau alte motive, cert este că toate au rămas învăluite în negură. Printre cele mai cumplite astfel de tragedii petrecute în judeţul Constanţa se află şi cazul afaceristului Viorel Vălimăreanu, care a ales să moară în autoturismul său, dându-şi foc.

Era abia începutul anului 2014 când o cumplită tragedie era semnalată în judeţul de la malul mării. Afaceristul Viorel Vălimăreanu, şeful Clubului 23 Cherhana, dar şi administratorul unei părţi din lacul Tatlageac, a fost găsit carbonizat într-un autoturism, parcat chiar pe malul apei. Potrivit cunoscuţilor lui, acesta era îngropat în datorii şi o luase pe calea băuturilor alcoolice. Anchetatorii au găsit în portbagajul autoturismului 4 butelii, de unde s-a şi născut ideea unui suicid. Totul s-a petrecut în dimineaţa de 13 ianuarie, în jurul orelor 10.00, atunci când pompierii au fost sesizaţi cu privire la un autoturism cuprins de flăcări. La scurt timp s-a constatat că în autovehiculul Mitsubishi Pajero se afla şi o persoană carbonizată, respectiv Viorel Vălimăreanu. Din câte se spare, acesta avea multe datorii. Un om de afaceri din Călăraşi, Alexandru Stelian, a spus că era venit prin Constanţa cu treabă, iar atunci când a auzit de cele întâmplate s-a deplasat în 23 August: “Am auzit ce s-a întâmplat şi am venit repede aici, pe malul lacului. Avea să-mi dea 400 de milioane lei vechi... Da, am auzit de cele întâmplate şi am venit repede aici să văd dacă o fi el. Şi am zis că nu e, pentru că avea altă maşină, un Mercedes. Avea să-mi dea banii de prin luna august - septembrie. Acum să vedem ce o să facem. Cred că o fi avut multe datorii de a făcut aşa ceva. Nu l-am constrâns niciodată să-mi dea banii. Asta este acum, ce să fac?", a declarat, pentru "Replica", Alexandru Stelian, un om de afaceri din Călăraşi. De asemenea, cunoscuţii afaceristului Vălimăreanu au spus că bărbatul trecea printr-o perioadă critică. Nu mai mergea acasă, dormind într-o cămăruţă din spatele restaurantului pe care-l deţinea. “Stătea acolo într-o cameră şi dormea, de fapt chiar locuia acolo. Era mai mereu beat, bea vodcă la greu. Era în datorii mari, îi era frică să mai meargă şi pe stradă. Era cu ochii în patru. Avea datorii peste tot, chiar şi la cămătari şi era constrâns de situaţie. Vă spun sincer, la cum era, asta a fost singura soluţie să scape din tot calvarul”, a mai spus un bărbat. Vălimăreanu divorţase în urmă cu ceva timp şi trăia în concubinaj cu o ospătăriţă de la cherhana, cea care-i ţinea şi contabilitatea, respectiv Velişa Emel, spun oamenii din localitate. “Nici cu ea nu era în relaţii tocmai bune. A convins-o să facă un credit pe numele ei, el mai avea o grămadă. Nu l-a plătit, era constrâns şi cu băncile. De sărbători ştiu că turcoaica s-a supărat şi a plecat, nu mai erau împreună. Apoi s-au împăcat”, a mai spus un individ prezent la faţa locului. Din nefericire, acesta a fost modul afaceristului de a-şi încheia socotelile cu viaţa.

A încercat să se sinucidă pentru că a fost condamnat

Un bărbat condamnat la 3 ani şi şase luni pentru tentativă de omor a vrut să-şi pună capăt zilelor. Poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie din staţiunea Mamaia au fost alertaţi prin 112. La faţa locului au fost direcţionate forţe din cadrul Poliţiei Judiciare şi ale Grupării Mobile de Jandarmi, care l-au depistat pe bărbatul în vârstă de 46 de ani, din Constanţa, care prezenta leziuni pe antebraţe, ce au impus transportarea sa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, întrucat pe numele bărbatului, Tribunalul Constanţa a emis miercuri, 30 aprilie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi şase luni pentru tentativă de omor. Este vorba despre un fost angajat al Penitenciarului Poarta Albă, care a înjunghiat un deţinut. Totul s-a petrecut pe 13 aprilie 2013, când agentul Mihai Cristian Constantinescu a agresat un puşcăriaş, respectiv pe Dumitru Artene. Potrivit informaţiilor vehiculate în acest dosar, deţinutul l-a înjurat pe gardian, moment în care agentul s-a enervat şi l-a înjunghiat cu un briceag.

Cercetat pentru viol, a ales să se spânzure!

Un tânăr din Rasova a hotărât să-şi pună capăt zilelor de frică să nu ajungă după gratii! Este vorba despre Constantin Vizitiu, din Rasova, care era cercetat pentru viol. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi avut o relaţie cu verişoara sa, în vârstă de 13 ani, pe care ar fi constrâns-o să întreţină relaţii sexuale cu el în luna aprilie a acestui an. Din câte se pare, în seara de luni, 19 mai, Vizitiu s-a întâlnit cu mai mulţi prieteni, printre care se afla şi un cumnat, şi au consumat băuturi alcoolice. Din vorbă în vorbă, tânărul de 24 de ani a spus că îi este foarte frică de puşcărie şi că mai bine se omoară şi scapă. Partenerii de pahar nu l-au băgat în seamă şi au continuat să bea până au căzut laţi. Beat şi el, Constantin Vizitiu s-a hotărât să se ţină de cuvânt, motiv pentru care s-a dus într-o anexă a locuinţei, a luat un cablu şi s-a spânzurat de o grindă. De dimineaţă, cumnatul lui s-a trezit şi a început să-l caute, iar când i-a găsit trupul neînsufleţit, a sunat de urgenţă la 112.

Un tânăr student s-a aruncat de la etajul 5 al blocului în care locuia

Şirul evenimentelor şocante continuă cu un tânăr de 22 de ani, Răzvan Dumitru, care a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa într-un mod cât se poate de violent, aruncându-se de la etajul 5, de la balconul apartamentului în care locuia. Cadrele medicale sosite la faţa locului au menţionat că avea traumatisme pe tot corpul, acestea fiind incompatibile cu viaţa, el fiind declarat decedat. Potrivit vecinilor, Răzvan avea probleme cu alcoolul şi ei cred că se şi droga. Nefericitul eveniment s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, 25 iunie, care a fost şi ultima pentru tânărul Răzvan, în vârstă de numai 22 de ani. Acesta a căzut la o distanţă destul de mare de bloc, ceea ce-i face pe anchetatori să creadă că sinucigaşul şi-a luat avânt înainte de a recurge la teribilul gest. Un tânăr din bloc susţine că nu a auzit certuri înainte de tragicul eveniment, doar bubuitura în sine. Un alt locatar al blocului a menţionat şi faptul că Răzvan Dumitru avea probleme cu alcoolul. "Era mai mult beat decât treaz. Ştiu că bea mult, nu o stică sau două, ci în cantităţi mult mai mari. A avut şi un accident rutier la sfârşitul anului trecut, când şi-a făcut maşina praf. Şi atunci era beat la volan, dar şi fumat. Nici tatăl lui nu e altfel. Şi el a condus băut şi a lovit două maşini aici, în parcare, după care a fugit, dar a fost prins de Poliţie", a spus acesta. Din câte se pare, Răzvan era student în cadrul Universităţii Ovidius, la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, iar de puţin timp îşi găsise un loc de muncă în staţiunea Mamaia. Conducea un Mercedes şi nu avea probleme financiare. Acesta locuia cu tatăl lui, care este despărţit de soţie. Îndurerat şi nervos, bărbatul nu a vrut să dea declaraţii. Revenind la tânărul care a ales să-şi ia adio de la viaţă, pe 9 iunie a postat următoarele rânduri pe Facebook: "Să zbori este să încerci să te izbeşti de pământ şi să ratezi", a scris el, citându-l pe Douglas Adams.

O minoră din Mangalia s-a spânzurat din pricina iubitului

Tragediile de acest gen au avut loc şi la Mangalia. În cursul zilei de marţi, 1 iulie, o fată în vârstă de 15 ani a fost găsită fără suflare de către familie, spânzurată în camera ei, de mânerul şifonierului. Alarma a fost dată prin 112, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru ea, decât să-i constate decesul. Familia fetei a observat că uşa camerei ei era încuiată pe interior şi a strigat-o pe fată preţ de câteva minute. Cum a văzut că minora nu răspunde, a intrat cu forţa, dând peste nişte imagini tragice: fata era spânzurată de mânerul unui şifonier. Aceasta nu a lăsat un bilet de adio prin care să-şi explice gestul necugetat, dar martorii au spus că se certase cu prietenul. Anchetatorii consideră că nu există suspiciuni cu privire la deces, fiind vorba de un suicid.

Ajunge la spital ori de câte ori se ceartă cu soţia

Telenovelă comico-tragică la Poarta Albă. Un bărbat de 26 de ani, Cătălin Anghel, ori de câte ori se ceartă cu soţia ajunge la spital. Până acum s-a întâmplat de vreo 4 - 5 ori susţin oamenii legii, el încercând să se sinucidă de fiecare dată. Numai luna aceasta a încercat să-şi pună capăt zilelor luând pastile, ajungând de urgenţă la spital. Nici bine nu a ajuns acasă că iar a izbucnit un scandal, alergând, din nou, la dulapul cu medicamente. Şi tot aşa, susţin oamenii din Poarta Albă. Spre exemplu, în trecut chiar a încercat să se spânzure. Însă, pe 21 iulie, a apelat la o metodă nouă, şi anume cuţitul, cu care s-a înţepat în abdomen. Potrivit oamenilor legii, acesta se ceartă frecvent cu nevasta, Viorica Anghel, întrucât el consumă băuturi alcoolice peste măsură şi devine violent. Femeia, sătulă probabil de aceste scene, vrea să-l părăsească, dar atunci intervine tentativa de suicid. Aşa s-a întâmplat şi în seara de luni, 21 iulie. Cătălin a consumat băuturi alcoolice până nu a mai ştiut de el, imediat aprinzându-se spiritele. Soţia lui i-a spus că-l părăseşte, că pleacă de acasă, atunci fiind momentul când bărbatul şi-a înfipt cuţitul în abdomen. "La data de 21 iulie a.c., ora 18.47, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Poarta Albă au fost sesizaţi de către o localnică, cu privire la faptul că, în jurul orei 18.40, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri în familie, soţul său, în vârstă de 26 ani, a încercat să se sinucidă, înţepându-se cu un cuţit în abdomen. Acesta a fost transportat la SCJU Constanţa pentru îngrijiri medicale", au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Cătălin Anghel are o familie numeroasă, cu vreo 4 copii şi munceşte cu ziua, pe unde apucă.

Un vârstnic s-a aruncat de la etajul 4: avea cancer!

Tot în 2014, un vârstnic a ales să-şi pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul patru al blocului în care locuia. Tragedia s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orelor 3.53, vecinii auzid bubuitura şi ieşind la ferestre. Atunci l-au văzut pe vecinul lor, Ştefan Enache, de 78 de ani, care zăcea pe platforma de deasupra casei scării. Fiica acestuia a sunat imediat la 112, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru el. Potrivit martorilor, bărbatul era grav bolnav, având cancer la gât, acesta fiind probabil motivul pentru care a hotărât să-şi ia zilele, aruncându-se în gol de la fereastra apartametului în care locuia. Poliţiştii au confirmat cele întâmplate, menţionând că persoana a fost găsită în stare de inconştienţă, decedând la scurt timp.

S-a spânzurat în spatele casei, la Ciocârlia

Un bărbat de 53 de ani, din Ciocârlia a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa punându-şi ştreangul de gât. Acesta a fost descoperit chiar de unul dintre fiii săi, în dimineaţa de duminică, 10 august, în spatele casei, atârnând de crengile unui copac. Erol Amiş, de 53 de ani, avea probleme serioase cu alcoolul, soţia sa spunând că, în ultimele două săptămâni, a umblat numai beat. Nu avea loc de muncă, iar traiul era unul dificil, dar fiind faptul că avea şi patru copii. Cel mai probabil că băutura i-a luat minţile şi, în cursul nopţii, s-a spânzurat. De dimineaţă, în jurul orei 7.00, unul dintre fiii lui au mers în spatele casei şi aşa şi-a găsit tatăl. În urma sesizării, la faţa locului au ajuns şi poliţiştii din Ciocârlia, care au declanşat o anchetă.

Un tânăr de 27 de ani, aflat în depresie, s-a sinucis cu pastile!

Un tânăr de 27 de ani a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa, fiind găsit fără suflare de către familie în dimineaţa de marţi, 18 noiembrie. Din câte se pare, tânărul suferea de afecţiuni psihice, fiind în depresie. Potrivit informaţiilor noastre, poliţiştii au fost sesizaţi că, în dimineaţa de 18 noiembrie, ora 7.00, a fost găsit decedat, de către familie, Cristian B., de 27 de ani, în locuinţa sa, de pe strada Stejarului, din Constanţa. La faţa locului s-a prezentat un echipaj de la Ambulanţă, care a constatat decesul, stabilind drept cauză preliminară intoxicaţie medicamentoasă. Echipa de cercetare, deplasată la faţa locului, a stabilit că persoana decedată este cunoscută cu afecţiuni psihice (depresie), fiind identificate mai multe cutii de medicamente goale. Din nefericire, însă, acestea sunt doar câteva exemple de suiciduri, pe anul 2014.

Liliana CHIRU

sâmbătă, 3 ianuarie 2015302
Comentarii
mai mult...Replica
24 apr 15:18ReplicaATENȚIE! ACCES RESTRICȚIONAT ÎN ZONA PENINSULARĂ, de pe 6 mai!

De pe 6 mai 2019 se restricționează accesul în zona peninsulară! Potrivit regulamentului de acces, zona peninsulară...1767

24 apr 13:20ReplicaDOSAR PENAL în cazul bărbatului care strângea bani pe Facebook pentru reabilitarea Cazinoului!2646
24 apr 10:45ReplicaPERICOL pentru PARTICIPANȚII la TRAFIC! ȘICANĂRI pe SOVEJA2939
24 apr 15:17ReplicaVIDEO. Florin Spătaru, director în cadrul Şantierului Naval Mangalia: Nu aducem străini la Şantierul Damen

Șantierul Naval Damen își propune să se dezvolte în ceea ce privește construirea navelor prototip, fie de...1808

24 apr 15:20ReplicaNorul de praf saharian a ajuns la Constanța! VIDEO1374
24 apr 09:22ReplicaJAF ca-n FILME în Constanța! Casier LEGAT de un individ cu cască de motociclist pe cap3737
24 apr 09:35ReplicaAccident rutier la Mihail Kogălniceanu

Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Constanța au fost solicitate să intervină, miercuri,...3475

24 apr 08:32ReplicaAccident rutier TERIBIL în Constanța: o persoană în COMĂ! VIDEO3897
exclusiv24 apr 10:07ReplicaFosta şefă a creşelor trăieşte un COŞMAR: ‘De două săptămâni NU ŞTIU NIMIC DE COPILUL MEU! L-a luat fostul soţ cu forţa!’5222
24 apr 10:45ReplicaScandal la Rig Service, în plină procedură de licitaţie pentru un mega-contract. Ce declară Florin Cârstocea!

Scandal la compania Rig Service, în plin proces de participare la o licitaţie de circa 1 miliard de lei, valabil pe o...3299

24 apr 00:00ReplicaPrimăria Constanţa PIERDE pe bandă rulantă procesele pentru recuperarea subvenţiilor la căldură plătite ILEGAL1856
24 apr 00:00ReplicaUn SCELERAT din Constanţa s-a apucat să-şi PIPĂIE NEPOATA după ce a întreţinut relaţii SEXUALE cu FIICA!2671
Vremea
9.6°6.3° - 9.6° miercuri, 24 aprilie 2019
cer seninUmiditate: 54%
Vânt: 6.07 m/s din SE
Presiune: 1026.8 milibari

Loto
6/49212324263547
5/4042632333414
joker13163339448
Horoscop
mai mult...SPSportRT
24 apr 00:00SportAlaves - Barcelona 0-2. Goluri: Alena și Luis Suarez

Catalanii au mai făcut un pas către titlul din La Liga, după ce s-au impus pe terenul bascilor de la Alaves. Alena...235

24 apr 00:00SportShane Long a marcat cel mai rapid gol din istoria Premier League. Irlandezul a înscris în secunda 7

Shane Long a deschis scorul în secunda 7 a partidei dintre Watford şi Southampton şi a devenit astfel marcatorul...284

24 apr 00:00SportSimona Halep s-a retras de la Stuttgart! Decizia de ultim moment a româncei: „Sunt obosită fizic și mental, am dat totul în Fed Cup”

...352

24 apr 00:00SportRăzvan Lucescu e categoric: „Poate-n România mă întorc, dar niciodată la națională!”

Răzvan Lucescu, 50 de ani, a povestit ce impact are succesul uriaș de la PAOK Salonic asupra lui ca om, ca antrenor...317

Local
24 apr 00:50LocalAccident rutier grav la Tulcea: o victimă, preluată de elicopter și transportată la spitalul din Constanța. FOTO/ VIDEO

Un teribil accident rutier a avut loc marți, 23 aprilie a.c., între localitățile Cataloi și Nalbant din județul...961

24 apr 00:37LocalBărbat din Constanța, prins beat la volan în Ialomița

Doi bărbați de 30 și 32 de ani, unul din județul Constanța și celălalt din comuna Bordușani (Ialomița), au fost...450

24 apr 00:37LocalModificări în trafic, la intrare în staţiunea Mamaia!

Începând de marţi, 23 aprilie 2019, traficul rutier din zona Perla (intersecţia bulevardul Mamaia - bulevardul Aurel...1172

24 apr 00:38LocalÎn cartierul Anadalchioi va ‘răsări’ un ansamblu reziențial

În cartierul Anadalchioi din Constanța se propun investiții, mai exact un întreg cartier rezidențial verde ce...1831

24 apr 00:41Local'Parcarea Verde' din zona Spitalului Județean, care n-a fost verde vreodată, se închide temporar

„Parcarea Verde“ din zona Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“ Constanța va fi...866

24 apr 00:41LocalSf Gheorghe nu se sărbătoreşte pe 23 aprilie. Ce spun reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului

Anul acesta, BOR a schimbat data la care se sărbătorește Sfântul Mare Mucenic Gheorghe. Slujba prăznuirii Sf...865

24 apr 00:58LocalCurs de gastronomie la Piața de Pește din Năvodari

Piața de pește din Năvodari a găzduit, sâmbătă, 20 aprilie a.c., un curs de gastronomie pentru cei care vor să...447

24 apr 00:58LocalCOMERȚUL ILICIT CU FLORI, în atenția Poliției Locale Constanța

În perioada 16 – 21 aprilie a.c. lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei...429

24 apr 00:18LocalTânărul care a FUGIT de sub ESCORTA POLIȚIEI, PRINS din nou la FURAT!

Oamenii legii de la malul mării au prins un tânăr, suspectat că a spart mai multe locuințe, atât în municipiu...2473

24 apr 00:59LocalLinia turistică City Tour, introdusă la Constanța în minivacanța de 1 Mai

Regia Autonomă Transport în Comun Constanța anunță publicul călător că în minivacanța 26 aprilie – 05 mai...399

Politică
24 apr 01:03PoliticăDecizie NEAȘTEPTATĂ pentru Augustin Lazăr, pe final de mandat - ANUNȚUL Curții de Apel Alba în procesul Lazăr - Ministerul Justiției

Curtea de Apel Alba Iulia a respins, marți, ca inadmisibile cele trei cereri de intervenţie accesorie formulate în...722

24 apr 00:17PoliticăReacţie fulminantă a lui Brăiloiu, după declaraţiile lui Iohannis: 'Nu are ţinută de preşedinte; bambilici să joace cu nepoţii, dacă îi are'

Preşedintele României Klaus Iohannis a anunţat, într-o conferinţă de presă, că nu ia act de demisiile...2547

24 apr 00:54PoliticăOlguţa Vasilescu: 'Nu ştiu dacă un profesor de fizică stabileşte cine are sau nu pregătire să fie ministru'

Deputatul Lia Olguţa Vasilescu, purtătorul de cuvânt al PSD, reacţionează la refuzul preşedintelui de a numi noii...568

24 apr 00:53PoliticăReacția lui Codrin Ștefănescu la respingerea miniștrilor: 'Iohannis se crede vătaf pe moșie'

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, în urma deciziei președintelui...490

24 apr 01:02PoliticăComisia specială a respins toate amendamentele depuse de Opoziţie la proiectul de modificare a Codului penal

Comisia specială parlamentară pe domeniul justiţiei a aprobat, marţi, raportul la proiectul de modificare a Codului...304

24 apr 00:16PoliticăKlaus Iohannis i-a RESPINS pe cei trei miniştri propuşi de PSD

Klaus Iohannis a declarat, într-o conferinţă de presă, că nu ia act de demisiile miniştrilor Fondurilor Europene...1365

24 apr 20:37PoliticăFemeile liberale din Constanţa, acţiune umanitară la Poarta Albă

Organizația Femeilor Liberale Județul Constanța a participat marți, 23 aprilie a.c., la o acțiune umanitară de...686

24 apr 00:59PoliticăAnunţ de la Primărie: Începe DERATIZAREA în Constanța!

Primăria Municipiului Constanța a demarat, luni, 23 aprilie a.c., acțiunile de deratizare. În cursul acestei...463

24 apr 01:01PoliticăȘerban Nicolae, sarcastic după achitarea lui Tăriceanu: 'Importantă va fi scrisoarea Ambasadelor. MCV-ul. Îngrijorările lui Weber, Juncker și Timmermans'

Senatorul PSD Șerban Nicolae reacționează după ce Călin Popescu Tăriceanu a fost achitat ieri definitiv de ÎCCJ...442

24 apr 01:01PoliticăCălin Popescu Tăriceanu, prima REACŢIE după achitarea definitivă: 'Bucuria mea este parţială'

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului, are o primă reacţie la decizia ÎCCJ prin care a fost achitat...642

Monden
24 apr 00:00MondenDelia este „Vedeta anului”! Artista va fi premiată pentru întreaga carieră

Una dintre cele mai îndrăgite soliste de la noi, Delia va fi premiată pentru întreaga carieră muzicală miercuri,...225

24 apr 00:00MondenChef Sorin Bontea face echipă cu familia sa în bucătărie

În noul sezon al show-ului culinar Chefi la cuțite, Sorin Bontea, jurat al emisiunii, a mărturisit cum se împart...239

24 apr 00:00MondenLa o cafea cu Marius Manole. Actorul se întâlnește cu fanii la un restaurant din București

Unul dintre cei mai prolifici actori români, care joacă în momentul de față în zeci de spectacole, Marius Manole...177

24 apr 00:00MondenDivorțul ar putea să o coste jumătate din avere pe Adele

Divorțul ar putea să o lase pe celebra cântăreață Adele fără jumătate din avere. În urmă cu câteva zile s-a...259

24 apr 00:00MondenSmiley, vizitat de oamenii celebrelor Rihanna, Madonna şi Beyonce. Ce “bombe” pune la cale artistul

Vizită istorică pentru industria muzicală românească. Hahaha Production organizează în luna mai #MusicJourney,...245

24 apr 00:50MondenBrigitte și Pastramă se tunează după „Ferma”. Iată ce operații estetice au făcut

Brigitte Năstase (42 de ani) și Florin Pastramă (40 de ani) nu s-au bucurat de prea multă relaxare în „Ferma”,...373

24 apr 00:00MondenKaty Perry a dat în mintea copiilor. S-a transformat în vrăjitoare malefică pentru o noapte

Katy Perry, în vârstă de 34 de ani, este o cântăreaţă căreia nu îi lipseşte creativitatea şi curajul de a...188

24 apr 00:00MondenNicolas Cage trebuie să plătească pensie alimentară pentru 4 zile de căsătorie

Nicolas Cage a divorțat în patru zile, dar n-a scăpat de pensia alimentară pe care legea o impune după desfacerea...293

24 apr 00:00MondenPrimul portret oficial al lui Louis de Cambridge. Micul prinţ a împlinit un an

În urmă cu fix un an, pe 23 aprilie 2018, Prinţul Harry şi Kate Middleton deveneau părinţi pentru a treia oară,...228

24 apr 00:00MondenUn volum de memorii al cântăreţului Prince, lansat în octombrie

Un volum care conţine memoriile neterminate ale cântăreţului american Prince, decedat în 2016, va fi publicat pe 29...184

Mapamond
24 apr 00:00MapamondSummitul Kim - Putin va avea loc joi

Liderul nord-coreean Kim Jong Un se va întâlni cu preşedintele rus Vladimir Putin joi, la Vladivostok, a anunţat...185

24 apr 00:00MapamondRusia perturbă navigaţia GPS în Crimeea şi în Marea Neagră

Rusia utilizează intens tehnologii de perturbare a sistemului de navigaţie prin satelit GPS în peninsula ucraineană...250

24 apr 00:00MapamondRepublica Moldova: Blocul ACUM îi invită, din nou, pe socialişti la discuţii

Blocul ACUM (Partidul Acţiune şi Solidaritate /PAS/ şi Platforma "Demnitate şi Adevăr" /PPDA/) i-a invitat, din...180

24 apr 00:00MapamondPreşedintele Trump va efectua vizite în luna iunie în Marea Britanie şi Franţa

Preşedintele american Donald Trump a acceptat invitaţia reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii...168

24 apr 00:00MapamondGruparea jihadistă Stat Islamic revendică atentatele din Sri Lanka

Gruparea jihadistă Stat Islamic (SI) a revendicat atentatele comise duminică în Sri Lanka, în care au fost ucise cel...198

24 apr 00:00MapamondUNICEF: Cel puţin 45 de copii au fost ucişi în atentatele din Sri Lanka

Cel puţin 45 de copii şi adolescenţi, printre care şi un bebeluş de 18 luni, au fost ucişi în atentatele care au...182

24 apr 00:00MapamondComisia Europeană a evaluat modul în care Facebook, Google şi Twitter combat dezinformarea

Comisia Europeană a apreciat marţi că platformele Facebook, Google şi Twitter au făcut progrese în combaterea...172

24 apr 00:00MapamondSUA: O femeie din Wisconsin a predat pe Facebook lecţii despre fabricarea bombelor, în numele jihadiştilor

O femeie din Wisconsin a folosit conturi de Facebook pentru a preda lecţii despre fabricarea bombelor artizanale în...209

24 apr 00:00MapamondSri Lanka: Atentatele, comise „ca represalii la atacul de la Christchurch“, conform primelor elemente ale anchetei

Primele elemente ale anchetei referitoare la atentatele de duminică din Sri Lanka, al căror cel mai recent bilanţ a...204

24 apr 00:00MapamondAustralia: Sute de persoane evacuate din cauza unei scurgeri de gaze la Opera din Sydney

Aproximativ 500 de persoane au fost evacuate marţi din holul principal al Operei din Sydney (Sydney Opera House) şi...166

Sănătate
22 apr 00:47SănătateMinistrul Sănătăţii: Vom relua campania de vaccinare antirujeolă săptămâna viitoare

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat luni, la Bistriţa, că săptămâna viitoare va fi reluată campania...327

19 apr 00:19SănătatePacienta cu arsuri grave, transferată în Belgia, va avea nevoie de mai multe operații. „Dacă mai stătea 2 zile în România nu mai avea șanse!”

Tânăra Mădălina Neculai, din Tulcea, care a fost transferată la un spital din Belgia, după ce a suferit arsuri...1768

17 apr 01:37SănătateSpitalul Judeţean Constanţa a fost decorat de Klaus Iohannis

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Președintele României, Klaus Iohannis, a conferit Spitalului Clinic...1433

17 apr 04:05SănătateREVOLTĂTOR! Pacientă cu arsuri grave, din Tulcea, plimbată între spitalele din Constanța și Timișoara!

O tânără de 25 de ani din Tulcea, aflată în stare gravă, fiind intubată, după ce a suferit arsuri pe 40% din...974

13 apr 01:48SănătateProiect benefic pentru comunitate: cursuri de asistente medicale în Hârșova!

Sistemul sanitar din orașul constănțean Hârșova se dezvoltă. Astfel, în Spitalul Orășenesc Hârșova vor fi...1592

13 apr 17:54SănătateAsistenta șefă de la Neurologie, schimbată din funcție după controlul ministrului Sănătății! Atenționare pentru directorul de Îngrijiri!

S-a încheiat ancheta internă desfășurată de conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei”...4163

13 apr 00:29SănătateReacția SANITAS după controlul de la Spitalul Județean Constanța: „Personalul este insuficient, merită să fie tratat cu respect!”

Referitor la recenta vizită a Ministrului Sănătății, Sorina Pintea, la Spitalul Clinic Județean de Urgență...2482

12 apr 00:50SănătatePacienții vin la Constanța să se trateze, dar ministrul Sorina Pintea LAUDĂ spitalul din Tulcea pentru... curățenie!

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, continuă controalele în spitalele din țară. În noaptea de miercuri spre...7461

11 apr 00:35SănătateSpitalul Județean Constanța, decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul „Meritul Sanitar”

În vreme ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vorbit despre „dezastrul” pe care l-a găsit pe secțiile...3245

9 apr 01:42SănătateANCHETĂ la Spitalul Județean Constanța, după controlul inopinat al ministrului Sănătății

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut, duminică seara, 7 aprilie a.c., de Ziua Mondială a Sănătății, un...5152