rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 17 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Depresii, datorii şi motive ce au rămas învăluite în negură: constănţenii au decis să-şi pună capăt zilelor în moduri CUMPLITE

Se spune că trebuie să trăim fiecare clipă ca şi cum ar fi ultima, că viaţa este numai una şi, dacă avem parte numai de… lămâi, trebuie să facem limonadă. Însă, există şi persoane care cedează din punct de vedere psihic şi aleg să-şi încheie socotelile cu viaţa. Depresii, datorii sau alte motive, cert este că toate au rămas învăluite în negură. Printre cele mai cumplite astfel de tragedii petrecute în judeţul Constanţa se află şi cazul afaceristului Viorel Vălimăreanu, care a ales să moară în autoturismul său, dându-şi foc.

Era abia începutul anului 2014 când o cumplită tragedie era semnalată în judeţul de la malul mării. Afaceristul Viorel Vălimăreanu, şeful Clubului 23 Cherhana, dar şi administratorul unei părţi din lacul Tatlageac, a fost găsit carbonizat într-un autoturism, parcat chiar pe malul apei. Potrivit cunoscuţilor lui, acesta era îngropat în datorii şi o luase pe calea băuturilor alcoolice. Anchetatorii au găsit în portbagajul autoturismului 4 butelii, de unde s-a şi născut ideea unui suicid. Totul s-a petrecut în dimineaţa de 13 ianuarie, în jurul orelor 10.00, atunci când pompierii au fost sesizaţi cu privire la un autoturism cuprins de flăcări. La scurt timp s-a constatat că în autovehiculul Mitsubishi Pajero se afla şi o persoană carbonizată, respectiv Viorel Vălimăreanu. Din câte se spare, acesta avea multe datorii. Un om de afaceri din Călăraşi, Alexandru Stelian, a spus că era venit prin Constanţa cu treabă, iar atunci când a auzit de cele întâmplate s-a deplasat în 23 August: “Am auzit ce s-a întâmplat şi am venit repede aici, pe malul lacului. Avea să-mi dea 400 de milioane lei vechi... Da, am auzit de cele întâmplate şi am venit repede aici să văd dacă o fi el. Şi am zis că nu e, pentru că avea altă maşină, un Mercedes. Avea să-mi dea banii de prin luna august - septembrie. Acum să vedem ce o să facem. Cred că o fi avut multe datorii de a făcut aşa ceva. Nu l-am constrâns niciodată să-mi dea banii. Asta este acum, ce să fac?", a declarat, pentru "Replica", Alexandru Stelian, un om de afaceri din Călăraşi. De asemenea, cunoscuţii afaceristului Vălimăreanu au spus că bărbatul trecea printr-o perioadă critică. Nu mai mergea acasă, dormind într-o cămăruţă din spatele restaurantului pe care-l deţinea. “Stătea acolo într-o cameră şi dormea, de fapt chiar locuia acolo. Era mai mereu beat, bea vodcă la greu. Era în datorii mari, îi era frică să mai meargă şi pe stradă. Era cu ochii în patru. Avea datorii peste tot, chiar şi la cămătari şi era constrâns de situaţie. Vă spun sincer, la cum era, asta a fost singura soluţie să scape din tot calvarul”, a mai spus un bărbat. Vălimăreanu divorţase în urmă cu ceva timp şi trăia în concubinaj cu o ospătăriţă de la cherhana, cea care-i ţinea şi contabilitatea, respectiv Velişa Emel, spun oamenii din localitate. “Nici cu ea nu era în relaţii tocmai bune. A convins-o să facă un credit pe numele ei, el mai avea o grămadă. Nu l-a plătit, era constrâns şi cu băncile. De sărbători ştiu că turcoaica s-a supărat şi a plecat, nu mai erau împreună. Apoi s-au împăcat”, a mai spus un individ prezent la faţa locului. Din nefericire, acesta a fost modul afaceristului de a-şi încheia socotelile cu viaţa.

A încercat să se sinucidă pentru că a fost condamnat

Un bărbat condamnat la 3 ani şi şase luni pentru tentativă de omor a vrut să-şi pună capăt zilelor. Poliţiştii din cadrul Biroului de Poliţie din staţiunea Mamaia au fost alertaţi prin 112. La faţa locului au fost direcţionate forţe din cadrul Poliţiei Judiciare şi ale Grupării Mobile de Jandarmi, care l-au depistat pe bărbatul în vârstă de 46 de ani, din Constanţa, care prezenta leziuni pe antebraţe, ce au impus transportarea sa la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, întrucat pe numele bărbatului, Tribunalul Constanţa a emis miercuri, 30 aprilie a.c., un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 3 ani şi şase luni pentru tentativă de omor. Este vorba despre un fost angajat al Penitenciarului Poarta Albă, care a înjunghiat un deţinut. Totul s-a petrecut pe 13 aprilie 2013, când agentul Mihai Cristian Constantinescu a agresat un puşcăriaş, respectiv pe Dumitru Artene. Potrivit informaţiilor vehiculate în acest dosar, deţinutul l-a înjurat pe gardian, moment în care agentul s-a enervat şi l-a înjunghiat cu un briceag.

Cercetat pentru viol, a ales să se spânzure!

Un tânăr din Rasova a hotărât să-şi pună capăt zilelor de frică să nu ajungă după gratii! Este vorba despre Constantin Vizitiu, din Rasova, care era cercetat pentru viol. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi avut o relaţie cu verişoara sa, în vârstă de 13 ani, pe care ar fi constrâns-o să întreţină relaţii sexuale cu el în luna aprilie a acestui an. Din câte se pare, în seara de luni, 19 mai, Vizitiu s-a întâlnit cu mai mulţi prieteni, printre care se afla şi un cumnat, şi au consumat băuturi alcoolice. Din vorbă în vorbă, tânărul de 24 de ani a spus că îi este foarte frică de puşcărie şi că mai bine se omoară şi scapă. Partenerii de pahar nu l-au băgat în seamă şi au continuat să bea până au căzut laţi. Beat şi el, Constantin Vizitiu s-a hotărât să se ţină de cuvânt, motiv pentru care s-a dus într-o anexă a locuinţei, a luat un cablu şi s-a spânzurat de o grindă. De dimineaţă, cumnatul lui s-a trezit şi a început să-l caute, iar când i-a găsit trupul neînsufleţit, a sunat de urgenţă la 112.

Un tânăr student s-a aruncat de la etajul 5 al blocului în care locuia

Şirul evenimentelor şocante continuă cu un tânăr de 22 de ani, Răzvan Dumitru, care a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa într-un mod cât se poate de violent, aruncându-se de la etajul 5, de la balconul apartamentului în care locuia. Cadrele medicale sosite la faţa locului au menţionat că avea traumatisme pe tot corpul, acestea fiind incompatibile cu viaţa, el fiind declarat decedat. Potrivit vecinilor, Răzvan avea probleme cu alcoolul şi ei cred că se şi droga. Nefericitul eveniment s-a petrecut în cursul zilei de miercuri, 25 iunie, care a fost şi ultima pentru tânărul Răzvan, în vârstă de numai 22 de ani. Acesta a căzut la o distanţă destul de mare de bloc, ceea ce-i face pe anchetatori să creadă că sinucigaşul şi-a luat avânt înainte de a recurge la teribilul gest. Un tânăr din bloc susţine că nu a auzit certuri înainte de tragicul eveniment, doar bubuitura în sine. Un alt locatar al blocului a menţionat şi faptul că Răzvan Dumitru avea probleme cu alcoolul. "Era mai mult beat decât treaz. Ştiu că bea mult, nu o stică sau două, ci în cantităţi mult mai mari. A avut şi un accident rutier la sfârşitul anului trecut, când şi-a făcut maşina praf. Şi atunci era beat la volan, dar şi fumat. Nici tatăl lui nu e altfel. Şi el a condus băut şi a lovit două maşini aici, în parcare, după care a fugit, dar a fost prins de Poliţie", a spus acesta. Din câte se pare, Răzvan era student în cadrul Universităţii Ovidius, la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, iar de puţin timp îşi găsise un loc de muncă în staţiunea Mamaia. Conducea un Mercedes şi nu avea probleme financiare. Acesta locuia cu tatăl lui, care este despărţit de soţie. Îndurerat şi nervos, bărbatul nu a vrut să dea declaraţii. Revenind la tânărul care a ales să-şi ia adio de la viaţă, pe 9 iunie a postat următoarele rânduri pe Facebook: "Să zbori este să încerci să te izbeşti de pământ şi să ratezi", a scris el, citându-l pe Douglas Adams.

O minoră din Mangalia s-a spânzurat din pricina iubitului

Tragediile de acest gen au avut loc şi la Mangalia. În cursul zilei de marţi, 1 iulie, o fată în vârstă de 15 ani a fost găsită fără suflare de către familie, spânzurată în camera ei, de mânerul şifonierului. Alarma a fost dată prin 112, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru ea, decât să-i constate decesul. Familia fetei a observat că uşa camerei ei era încuiată pe interior şi a strigat-o pe fată preţ de câteva minute. Cum a văzut că minora nu răspunde, a intrat cu forţa, dând peste nişte imagini tragice: fata era spânzurată de mânerul unui şifonier. Aceasta nu a lăsat un bilet de adio prin care să-şi explice gestul necugetat, dar martorii au spus că se certase cu prietenul. Anchetatorii consideră că nu există suspiciuni cu privire la deces, fiind vorba de un suicid.

Ajunge la spital ori de câte ori se ceartă cu soţia

Telenovelă comico-tragică la Poarta Albă. Un bărbat de 26 de ani, Cătălin Anghel, ori de câte ori se ceartă cu soţia ajunge la spital. Până acum s-a întâmplat de vreo 4 - 5 ori susţin oamenii legii, el încercând să se sinucidă de fiecare dată. Numai luna aceasta a încercat să-şi pună capăt zilelor luând pastile, ajungând de urgenţă la spital. Nici bine nu a ajuns acasă că iar a izbucnit un scandal, alergând, din nou, la dulapul cu medicamente. Şi tot aşa, susţin oamenii din Poarta Albă. Spre exemplu, în trecut chiar a încercat să se spânzure. Însă, pe 21 iulie, a apelat la o metodă nouă, şi anume cuţitul, cu care s-a înţepat în abdomen. Potrivit oamenilor legii, acesta se ceartă frecvent cu nevasta, Viorica Anghel, întrucât el consumă băuturi alcoolice peste măsură şi devine violent. Femeia, sătulă probabil de aceste scene, vrea să-l părăsească, dar atunci intervine tentativa de suicid. Aşa s-a întâmplat şi în seara de luni, 21 iulie. Cătălin a consumat băuturi alcoolice până nu a mai ştiut de el, imediat aprinzându-se spiritele. Soţia lui i-a spus că-l părăseşte, că pleacă de acasă, atunci fiind momentul când bărbatul şi-a înfipt cuţitul în abdomen. "La data de 21 iulie a.c., ora 18.47, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Poarta Albă au fost sesizaţi de către o localnică, cu privire la faptul că, în jurul orei 18.40, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri în familie, soţul său, în vârstă de 26 ani, a încercat să se sinucidă, înţepându-se cu un cuţit în abdomen. Acesta a fost transportat la SCJU Constanţa pentru îngrijiri medicale", au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Cătălin Anghel are o familie numeroasă, cu vreo 4 copii şi munceşte cu ziua, pe unde apucă.

Un vârstnic s-a aruncat de la etajul 4: avea cancer!

Tot în 2014, un vârstnic a ales să-şi pună capăt zilelor aruncându-se de la etajul patru al blocului în care locuia. Tragedia s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orelor 3.53, vecinii auzid bubuitura şi ieşind la ferestre. Atunci l-au văzut pe vecinul lor, Ştefan Enache, de 78 de ani, care zăcea pe platforma de deasupra casei scării. Fiica acestuia a sunat imediat la 112, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru el. Potrivit martorilor, bărbatul era grav bolnav, având cancer la gât, acesta fiind probabil motivul pentru care a hotărât să-şi ia zilele, aruncându-se în gol de la fereastra apartametului în care locuia. Poliţiştii au confirmat cele întâmplate, menţionând că persoana a fost găsită în stare de inconştienţă, decedând la scurt timp.

S-a spânzurat în spatele casei, la Ciocârlia

Un bărbat de 53 de ani, din Ciocârlia a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa punându-şi ştreangul de gât. Acesta a fost descoperit chiar de unul dintre fiii săi, în dimineaţa de duminică, 10 august, în spatele casei, atârnând de crengile unui copac. Erol Amiş, de 53 de ani, avea probleme serioase cu alcoolul, soţia sa spunând că, în ultimele două săptămâni, a umblat numai beat. Nu avea loc de muncă, iar traiul era unul dificil, dar fiind faptul că avea şi patru copii. Cel mai probabil că băutura i-a luat minţile şi, în cursul nopţii, s-a spânzurat. De dimineaţă, în jurul orei 7.00, unul dintre fiii lui au mers în spatele casei şi aşa şi-a găsit tatăl. În urma sesizării, la faţa locului au ajuns şi poliţiştii din Ciocârlia, care au declanşat o anchetă.

Un tânăr de 27 de ani, aflat în depresie, s-a sinucis cu pastile!

Un tânăr de 27 de ani a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa, fiind găsit fără suflare de către familie în dimineaţa de marţi, 18 noiembrie. Din câte se pare, tânărul suferea de afecţiuni psihice, fiind în depresie. Potrivit informaţiilor noastre, poliţiştii au fost sesizaţi că, în dimineaţa de 18 noiembrie, ora 7.00, a fost găsit decedat, de către familie, Cristian B., de 27 de ani, în locuinţa sa, de pe strada Stejarului, din Constanţa. La faţa locului s-a prezentat un echipaj de la Ambulanţă, care a constatat decesul, stabilind drept cauză preliminară intoxicaţie medicamentoasă. Echipa de cercetare, deplasată la faţa locului, a stabilit că persoana decedată este cunoscută cu afecţiuni psihice (depresie), fiind identificate mai multe cutii de medicamente goale. Din nefericire, însă, acestea sunt doar câteva exemple de suiciduri, pe anul 2014.

Liliana CHIRU

sâmbătă, 3 ianuarie 2015335
Comentarii
mai mult...Replica
17 sep 00:00ReplicaPână îşi vând şi restul hotelurilor, fraţii Micula îşi înghesuie firmele la aceeaşi adresă

Frații Micula își mută firmele care au rămas fără hotelurile din dotare în același sediu, o clădire din...238

17 sep 00:00ReplicaFURTURI dintr-un magazin din Năvodari! Hoaţa.. chiar VÂNZĂTOAREA! Preda bunurile unor bărbaţi359
17 sep 00:03ReplicaVIDEO! Replica lui Făgădău pentru cei care fac comparaţii cu alte oraşe: Constanţa arată din ce în ce mai bine, de la an la an, de la zi la zi517
17 sep 00:00ReplicaFINAL de sezon ESTIVAL: 17 persoane au MURIT ÎNECATE!

Pe durata sezonului estival, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului...166

17 sep 01:05ReplicaPrimarul Constanţei anunţă mărirea plafonului pentru pensionari la transportul în comun şi pentru programul ‘Respect’238
17 sep 00:00ReplicaTrei intervenţii într-o zi, la Constanţa: Mai mulţi bărbaţi şi-au agresat soţiile şi concubinele!194
17 sep 00:00ReplicaMAŞINĂ CONTROLATĂ pe Şoseaua Mangaliei: iată ce au găsit poliţiştii!

Polițiștii din cadrul Secției 5, la data de 14 septembrie a.c., au depistat un bărbat de 34 de ani, în timp ce...583

17 sep 00:00ReplicaAtenţie, şoferi! Modificări în traficul rutier din staţiunea Mamaia!209
17 sep 00:49ReplicaFăgădău, mesaj pentru firma care a contestat licitaţia pentru restaurarea Cazinoului930
17 sep 00:51ReplicaALDE rămâne fără grup în Camera Deputaţilor. Cinci deputaţi au demisionat

ALDE rămâne fără grup şi în Camera Deputaţilor. Nu mai puţin de cinci deputaţi, dintre cei 19 membri, şi-au...538

17 sep 01:06ReplicaÎncep lucrările de asfaltare în Limanu, 2 Mai şi Vama Veche302
17 sep 00:50ReplicaCAMION RĂSTURNAT la ieșire de pe A4, spre port!1099
Vremea
15.3°15.3° - 15.5° marţi, 17 septembrie 2019
ConstantaUmiditate: 46%
Vânt: 3.8 m/s
Presiune: 1012.01 milibari

Loto
6/494810212837
5/4051722252820
joker4810212837
Horoscop
mai mult...SPSportRT
17 sep 00:00SportGeorge Pușcaș, nominalizat la golul lunii august în Championship. Vezi unde se poate vota

George Pușcaș (23 de ani) s-a remarcat cu acțiunea personală de toată frumusețea la 3-0 cu Cardiff City, meci în...112

17 sep 00:00SportCristiano Ronaldo, în lacrimi văzând un film cu tatăl său: „Era alcoolic. Un om dificil”

Cristiano Ronaldo (34 de ani) a fost intervievat de către jurnalistul britanic Piers Morgan, care a atins o latură...128

17 sep 00:00SportCristi Chivu, debut cu o victorie zdrobitoare la Inter U17

Promovat în vară de șefii Academiei lui Inter Milano, de la echipa U14 la cea U17, Cristi Chivu (38 de ani) a debutat...134

17 sep 00:00SportOvidiu Haţegan va arbitra meciul Borussia Dortmund - FC Barcelona, din Liga Campionilor

Arbitrul român Ovidiu Haţegan va conduce meciul dintre Borussia Dortmund şi FC Barcelona, care va avea loc marţi, de...111

Local
17 sep 22:22LocalPublicitate gratuită pe stâlpii de iluminat

Constanţa nu e lipsită de bune şi nici de rele, este în parametri funcţionali, doar că uneori oamenii nu ţin cont...148

17 sep 01:04LocalPompierii, solicitaţi să intervină la un loc de joacă, pentru un copil cu piciorul prins între două bare de metal

Pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină luni, 16 septembrie, pentru deblocarea unui copil în...350

17 sep 01:04LocalCNAIR demarează lucrările de reparaţii pe sectorul de beton al Autostrăzii Soarelui

Reprezentanţii DRDP Bucureşti au început montarea semnalizării rutiere în vederea demarării lucrărilor de...215

17 sep 01:03LocalSĂRBĂTOAREA TRADIŢIILOR ŞI MEŞTEŞUGURILOR DOBROGENE!

Consiliul Județean Constanța în parteneriat cu Consiliul Județean Tulcea, prin Centrul Cultural Județean „Teodor...295

17 sep 00:50LocalATENȚIE! Trafic restricţionat pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanţa!

Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe str. Mihai Viteazu, din...390

17 sep 01:02LocalUn tânăr de 19 ani s-a RĂSTURNAT cu mașina, în județul Constanța

Un tânăr de 19 ani, luni, 16 septembrie, în jurul orei 13.40, a condus o autoutilitară pe DJ 226B, în afara...822

17 sep 00:58LocalCondamnat pentru infracțiuni la regimul rutier, prins la Hârșova!

Poliţiştii din cadrul Poliției orașului Hârșova, la data de 14 septembrie a.c., au depistat un bărbat de 33 de...1480

17 sep 00:55LocalConsumul de ALIMENTE NECONFORME a provocat MII de AFECŢIUNI în sezonul estival!

...229

17 sep 00:58LocalAccident rutier pe Dezrobirii, în zona școlii

Un accident rutier a avut loc, luni, 16 septembrie, pe strada Dezrobirii, în zona școlii 23, fiind vorba de un pieton...483

17 sep 00:52LocalPersoană PRINSĂ între două CONTAINERE, la Medgidia!

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, luni, 16 septembrie, la Medgidia, pe strada...2081

Politică
17 sep 01:07PoliticăDăncilă anunță primul SUCCES la pactul pentru bunăstare: Cine a semnat documentul

Viorica Dăncilă a anunțat, de la sediul PSD, că primii semnatari ai pactului pentru bunăstare, prin care se cere ca...563

17 sep 01:06PoliticăVictor Ponta: Mircea Diaconu urmează să îşi depună sâmbătă candidatura la prezidenţiale

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a anunţat că Mircea Diaconu ar urma să îşi depună sâmbătă, la Biroul...192

17 sep 01:05PoliticăAEP: Aproape 80.000 de alegători români s-au înregistrat pe portalul www.votstrainatate.ro

Aproape 80.000 de alegători români, adică aproximativ 20% din numărul românilor din diaspora care au votat la...178

17 sep 01:02PoliticăMeleşcanu, despre reconfigurarea Biroului permanent solicitată de ALDE: Liderii de grup vor discuta; e destul de înceţoşată atmosfera acum

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a declarat luni că liderii de grup vor analiza solicitarea lui Călin...198

17 sep 01:02PoliticăOrban: PNL este pregătit să depună moţiunea de cenzură cât mai rapid posibil

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni că negocierile pentru susţinerea moţiunii de cenzură vor continua...211

17 sep 01:01PoliticăDaniel Zamfir se afiliază la grupul PSD din Senat

Fostul lider al senatorilor ALDE, Daniel Zamfir, își va anunța luni sau marți, în plen, afilierea la grupul...264

17 sep 01:00PoliticăRareș Bogdan amenință cu demisia din PNL: intru în conflict direct cu conducerea partidului

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a ținut să transmită un mesaj foarte clar către colegii din conducerea...635

17 sep 01:00PoliticăKlaus Iohannis a decis - Când își va depune candidatura pentru prezidențiale la BEC

Preşedintele Klaus Iohannis îşi va depune, în 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru...214

17 sep 01:00PoliticăPrima retragere din cursa pentru prezidențiale: „Este cea mai bună decizie pe care am luat-o“

Bibliotecarul Avram Iancu, din Petroşani, cunoscut pentru performanţa de a trece înot Canalul Mânecii sau pentru cea...574

17 sep 00:59PoliticăViorica Dăncilă se va întâlni cu vicepreședintele SUA!

Premierul Viorica Dăncilă va pleca în SUA, pe 27 septembrie, acolo unde va avea întâlniri cu oamenii de afaceri...280

Monden
17 sep 00:00MondenAndreea Bălan a lansat piesa „Înger păzitor“ cu clip filmat la nuntă

Andreea Bălan și George Burcea au avut parte de cea mai frumoasă zi din viețile lor, zi în care au petrecut...110

17 sep 00:00MondenLora a prins buchetul la nunta Andreei Bălan

S-a chefuit până în zori la nunta Andreei Bălan. Cântăreaţa s-a căsătorit religios cu actorul George Burcea şi...111

17 sep 00:00MondenNicole Cherry nu se grăbește să se mărite: „Nu ne-am gândit la nuntă, vreau să mai copilăresc!“

Nicole Cherry (20 de ani) și Florin Popa (28 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an,...112

17 sep 00:00MondenAnca Serea, reacţie după ce a fost acuzată că e „sectantă”: „Religia nu este un subiect de discuţie!”

Anca Serea este mămica a şase copii superbi, care i-au adus fericire nemărginită, însă acest lucru nu este privit...124

17 sep 00:00MondenPrinţesa Margaret şi soţul ei se urau atât de mult, încât îşi lăsau bileţele în care se insultau reciproc

Sora mai mică a Reginei Elisabeta a II-a s-a căsătorit în cadrul primei ceremonii nupţiale televizate din istorie....112

17 sep 00:00MondenDemi Moore, goală complet la 56 de ani! Iată cum s-a lăsat fotografiată

A fost una dintre cele mai apreciate actriţe din lume, cu o carieră de zeci de ani, însă a fost considerată şi una...123

17 sep 00:00MondenRod Stewart a anunţat că s-a vindecat de cancer de prostată după doi ani de tratament urmat în secret

Sir Rod Stewart a dezvăluit că s-a vindecat de cancer de prostată după doi ani în care a urmat în secret un...102

17 sep 00:00MondenBBC renunţă la votul publicului prin care se alegea reprezentantul Marii Britanii la Eurovision

BBC va renunţa la votul prin care publicul alegea reprezentantul Marii Britanii la concursul Eurovision şi s-a asociat...102

17 sep 00:00Monden"It: Chapter Two'', în continuare în fruntea box-office-ului nord-american

"It: Chapter Two'', continuarea filmului de groază adaptat după romanul scriitorului Stephen King, se menţine în...104

17 sep 00:00MondenSerialul ''Game of Thrones'' a câştigat 10 premii la gala Creative Arts Emmy Awards

Serialul "Game of Thrones" ("Urzeala Tronurilor") şi-a confirmat statutul de mare favorit la cea de-a 71-a ediţie a...102

Mapamond
17 sep 00:00MapamondParlamentul Republicii Moldova: Procurorul general a cerut ridicarea imunităţii pentru două deputate. Acestea ar putea fi reţinute pe loc

Procurorul General interimar al Republicii Moldova, Dumitru Robu, a cerut astăzi ridicarea imunității deputaților...102

17 sep 00:00MapamondBrexit: Întâlnirea Juncker-Johnson s-a încheiat fără progrese; UE cere Londrei alternative la clauza de „backstop“

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat luni că premierul britanic Boris Johnson încă nu a...110

17 sep 00:00MapamondPhenianul cere garanţii de securitate pentru reluarea negocierilor privind dosarul nuclear

Coreea de Nord a cerut luni SUA garanţii de securitate ca o condiţie prealabilă reluării negocierilor privind...107

17 sep 00:00MapamondSUA: Guvernatorul de New York a anunţat interzicerea de urgenţă a majorităţii aromelor pentru ţigărilor electronice

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a anunţat duminică măsura interzicerii de urgenţă a aromelor pentru...104

17 sep 00:00MapamondGermania: Numărul solicitanţilor de azil care primesc ajutor de la stat, în scădere

Numărul solicitanţilor de azil din Germania care primesc ajutor de la stat a scăzut la 411.000 la sfârşitul anului...106

17 sep 00:00MapamondTrei persoane reţinute în Italia sub acuzaţia că au condus un centru de detenţie pentru migranţi în Libia

Poliţia italiană a anunţat luni că a arestat trei persoane acuzate că conduceau un centru de detenţie pentru...105

17 sep 00:00MapamondEpidemie de listerioză în Spania: trei morţi şi sute de îmbolnăviri

Trei oameni au murit şi cel puţin 222 de persoane au fost infectate în cadrul celei mai ample epidemii de listerioză...107

17 sep 00:00MapamondGolf: Iranul a mai reţinut o navă în apropiere de strâmtoarea Ormuz

Teheranul a reţinut o navă suspectată de contrabandă cu combustibil diesel şi i-a arestat pe cei 11 membri ai...113

17 sep 00:00MapamondTrei bărbaţi, judecaţi în Danemarca pentru că au cumpărat drone pentru gruparea Stat Islamic

Trei bărbaţi au compărut luni în faţa unui tribunal în Danemarca, fiind acuzaţi că au achiziţionat drone şi...109

17 sep 00:00MapamondIndia: 39 de persoane sunt date dispărute după naufragiul unui vas turistic în sud-estul ţării

Echipele de salvare indiene căutau luni dimineaţă 39 de persoane date dispărute după naufragiul unei ambarcaţiuni...102

Sănătate
16 sep 00:59SănătateCorpul de Control al ministrului Sorina Pintea face verificări la Spitalul Județean Constanța

Corpul de Control al ministrului Sănătății se află la Spitalul Județean de Urgență Constanța. Conform surselor...1969

12 sep 01:00SănătateTulcea: Patru cazuri de West Nile, confirmate în judeţ

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a înregistrat, de la începutul sezonului cald, patru cazuri de infecţie...763

5 sep 00:43SănătatePintea: 90% dintre rapoartele realizate în urma controalelor la unităţi medicale - depuse la Parchet sau DNA

Aproape toate rapoartele realizate în urma controalelor efectuate la unităţi medicale au fost depuse la Parchet sau...735

5 sep 00:44SănătateAutoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate și-a început activitatea la Constanța. VIDEO!

Oficiul Teritorial Sud-Est al Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate (A.N.M.C.S), cu...1013

29 aug 00:53SănătateINSP: 19 cazuri de infecţie cu virusul West Nile

Nouăsprezece cazuri de infecţie cu virusul West Nile s-au înregistrat în perioada 3 iunie - 28 august, potrivit unei...840

27 aug 00:00SănătateSARCINA în perioadă NEPOTRIVITĂ: Cât de mult contează VÂRSTA la care rămâi ÎNSĂRCINATĂ?

Primul lucru la care ne gândim când vine vorba să avem un copil este perioada în care acesta va apărea. Ne gândim...1247

22 aug 00:00SănătateSorina Pintea vrea o lege care există deja: să dea posibilitatea psihiatrilor să interneze nevoluntar bolnavii periculoși

Ministrul Sănătății , Sorina Pintea, intenționează să modifice legea în domeniul psihiatriei, propunerile...969

20 aug 01:14SănătateAroape 2000 de pacienți investigați UPU Constanța în minivacanța de Sfânta Maria

Aproape 2000 de persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență...1021

8 aug 02:33SănătateINSP: 7 cazuri de infecţie cu virusul West Nile

Numărul persoanelor care au fost infectate cu virusul West Nile de la începutul perioadei de raportări (3 iunie) a...1213

6 aug 03:50SănătateCNAS: Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate a fost repusă în funcţiune

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate anunţă că, începând de marţi, Platforma Informatică a Asigurărilor...1484