REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Deputat PNL: „Pesediștii intră cu bocancii în școli!”

Deputat PNL: „Pesediștii intră cu bocancii în școli!”

Replica API 7 mai 2018 | 00:19 386

Coordonatorul Comisiei de Educație a PNL, deputatul de Timiș Marilen Pirtea, respinge în termeni duri încercarea PSD de legalizare a activităților politice în școli. Parlamentarii puterii au depus un proiect de lege prin care se modifică regulile campaniei electorale pentru alegerea președintelui țării. Marilen Pirtea susține că pesediștii pun mâna treptat pe tot ceea ce acum le este interzis prin lege: „Este de neacceptat cum își alocă dreptul de a da buzna peste elevi și studenți în unitățile de învățământ. Îmi este groază să-mi imaginez cum vor arăta holurile și curțile liceelor și, poate miza cea mai mare, universitățile. Nu mai au nicio măsură!”

Modificarea propusă sună astfel: „În unitățile militare, în sediile misiunilor diplomatice și oficiile consulare, secțiilor consulare, institutelor culturale din străinătate, precum și în penitenciare, acțiunile de campanie electorală de orice tip sunt interzise". În prezent, legea spune că „în unitățile militare, în unitățile de învățământ, în timpul programului de învățământ, în sediile reprezentanțelor diplomatice, precum și în penitenciare, acțiunile de campanie electorală de orice tip sunt interzise”.

Liberalul face legătura și între schimbarea intempestivă de anul trecut a inspectorilor școlari generali județeni și dorința PSD de a face politică în școli. „Nu ai cum să nu te gândești că totul face parte dintr-un plan bine gândit încă de când au preluat puterea. Punerea în fruntea Inspectoratelor Școlare a apropiaților PSD face parte, cel mai probabil, din planul lor, din dorința lor, de a intra cu bocancii în școli", susține Marilen Pirtea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai labarilor , voi sunteti doi ratati irecuperabili . Pensionare , sa taci in mortii ma-tii ca stai in casa oferita de PCR , cei de acum te trimiteau pe plaje , ca doar nu esti klaus sa iei 6 case ! Pensionare , laba trista , daca munceai , aveai de toate dar tu ai fost din scoala -4 clase - un betiv alterat . un barbugiu !dante e mai elevat , dar tot un betiv puturos este , de aceea plange .
1
0
Partidul Comunist Roman astazi PSD nu a facut absolut nimic ptr Romania, da a determinat specialistii sa paras4easca tara, absolventii de liceu sa continue studiile in afara, parintii obligati sa-si paraseasca familiile si sa munceasca in afara sa poata ajuta familia, cam la asta se rezuma realizarile PSD fata de Romania, iar in ceea ce ii priveste, da , la cele mai inalte cote-salarii , lensii, averi ptr zece generatii
3
3
Vezi ca ti pute gura de cacat.Partidul Comunist Roman astazi PSD a facut ceva ptr Romania.Celelalte partide doar frectii si galagie...si de restul gutuie cu lamaie.
5
3
Miza mare este indoctrinarea copiilor din frageda copilarie,spalarea pe creier de tip comunist ca la 18 ani sa vada in fata numai rosu. Vom revedea ,oare,din nou unitatile de pionieri comunisti si soimi ai patriei incolonati care sa-l primeasca in urale pe tov Dracnea? La Pitesti s-a facut o minirepetitie cu tumbe pe asfalt,aplauze si pupaturi in,pardon ,de maini!
3
3
Aricii astia de liberali , adica , aceeasi mizerie precum PSD - ALDE - PMP , au facut politica la greu in toate scolile : numiri de directori mafioti , contracte pagubitoare cu lucrari de proasta calitate pentru scoli , reprimarea cadrelor didactice care au reclamat ilegalitatile , impunerea unor manuale depasite etc. In continuare , PNL mizeaza pe scurta memorie a populimii electorale ... Secaturi !
2
2
Sa ma dejectez cu diaree pe tine si partidul tau.
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218