REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Deputat PSD: Lia Olguța Vasilescu ar fi un candidat bun la prezidențiale, l-ar spulbera pe Iohannis

Deputat PSD: Lia Olguța Vasilescu ar fi un candidat bun la prezidențiale, l-ar spulbera pe Iohannis

Replica API 11 februarie 2019 | 03:09 463

Deputatul PSD Oana Florea a declarat, vineri, la Antena, 3, că vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu ar fi un candidat „bun” la alegerile prezidențiale, aceasta fiind de părere că l-ar „spulbera” pe Klaus Iohannis în turul 2, conform stiripesurse.ro.

Într-o discuție pe tema unei eventuale candidaturi a Liei Olguța Vasilescu din partea PSD la alegerile prezidențiale, deputatul PSD Oana Florea a declarat:

„Mie mi se pare că ar fi un candidat bun. Daca facem un exercitiu de imaginatie, cred ca in turul doi dna Olguta Vasilescu l-ar spulbera pe Iohannis. Nu cred ca-i face fata Iohannis”, a spus social-democrata.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe aceste televiziuni manipulatoare n-ai sa auzi ca DNA nu ancheteaza oamenii de rand, ancheteaza demnitari de stat, parlamentari, ministrii, primary, oameni care au bagat mana pana la cot in bugetul statului, ne-au furat si ne fura pe noi toti. Kovesii la hotii astia le-a taiat unghiile hraparete si ia bagat in puscarie! Cu totii ii stim ca sunt bugetari de-o viata, putrezi de bogati, casoaie, avioane, vapoare, gipane..desi ei sunt..bugetari. Da unde atata bogatie! Pastia DNA si Kovesi i-a luat la intrebari! Ce cautam tocmai noi, amarastenii furati si batjocoriti, sa-i aparam pe HOTII astia!?
2
0
- seful psdmuistilor - si Camerei Derutatilor infractorul ciorditor de la gura copiilor sarmani din Teleorman, DRACnea - o analfabeta in fruntea guvernului Toanta Dancila care nu e in stare sa citeasca pe litere - un hot si infractor cu tablouri expuse in cimitir Valcov - un crai batran anchetat si el de DNA , Tarliceanu prezentator de chiloti Elenei Ceausescu - un abject la justitie, Slugarel, care n-a facut altceva de cand e ministru in afara de a se da cu curul de pamant sa-l scape de puscarie pe penalul DRACnea. - CCR ajunsa anexa a psdmuistilor, slugarnica si condusa de o relicva comunist
10
0
da ,e buna ,are gura mare. poate presta pentru orice inalta functie
7
0
SA IMI TUSEASCA CURU IN BUTUL LU OLGUTA SI AL PROASTEI DE OANA CARE ARE GLUME IN PROGRAM !
6
0
Arata procentul PSDului la alegeri!
9
0
Si Oana si Olguta doua analfabete care au mintea intre picioare si gindul la mU_IE
11
0
Mai p.s.d.istilor ce vreti Sa aratati inca o data ca aveti idei putine dar fixe acum o tineti ranga cu mahalagioaica asta.Bravo voua tinetio tot asa.
10
0
doua distruse psd-iste ca de altfel tot partidul ala de cocalari si infractori
11
0
Atat de mic are penisul Mandea
10
0
Oricum ,Iohannis e foarte prost pentru presedentie,lucru dovedit deja cu varf si indesat. E chiar mai prost decat Base,doar ca niste conjuncturi internationale au mai domolit problemele. Sa vedem ce loaze sunt impinse la candidaturi de partidele alese prin voturile inteleptului popor . Cei mai destepti oameni ai natiei,cei mai buni romani vor fi in cursa si romanii vor vota,vor hali mici cu bere,vor ragai plelung si apoi vor trece iar la injurat ce au facut tot ei. Romanii voteaza dupa chipul si asemanarea lor. Credeti ca nemtii nu au loaze?De ce nu sunt votate ?Englezii,altii la fel.
1
13
,Asta ne mai trebuia, stiti bancul cu bula si sora lui?
10
0
da - i ma -tii muie ! s-a hodorogit si nu mai are clienti , da-i tu si noi ii dam lui fiica-ta !
3
12
Bravo PSD-ei! Trebuia inclinata balanta, Nu? Cum sa stai ko toanta de PM ca veorica nu trebe sa ai si-o alta karikatura de stat ca si olguta! Doua karicaturi psd-iste in balans...merge bine la psd.
9
0
O sa-l spulbere la coaie!
10
3
a luat teapa cu patrunjelul din piata tanti au ras aia de ea si i-au dat etnobotanice
8
0
Mai intai trebuie sa vedem daca o votam noi prostimea. Si ponta parea ca il face pe Iohannis... Hehe
11
0
Incredibil !? Asta, ne mai trebuie?! Panarama asta, mahalagioaica asta, care a facut praf cele doua legi ?? Nici la scara de bloc.... Sa DISPARA !!
14
1
presedinte, nici la o scara de bloc nu ar fi capabila- este o panarama rea de gura si de...
14
2
I-ar face o muie lui Iohanis, pana la epuizare!
20
3
ha, ha , ha , auzi!!! vise umede!
16
1
PSD Oana Florea POSTA ROMANA!! ESTE O POSTA ! II PLACE SA MANACE CACAT ! ABEREAZA ! TOATE PUBELELE ISI DAU CU PAREREA ! PENALELOR! HUAAA !
14
4
Si se va canta in cor : Si baietii plang cateodata !
3
8
Oana care este IQ
12
1
Il va spulbera ... Toata seva o va lua
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218