REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Deputații au aprobat ca persoanele condamnate până la 5 ani, inclusiv pentru corupţie, să execute pedeapsa...ACASĂ

Deputații au aprobat ca persoanele condamnate până la 5 ani, inclusiv pentru corupţie, să execute pedeapsa...ACASĂ

Replica API 3 aprilie 2018 | 00:00 253

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, mai multe amendamente la trei propuneri legislative referitoare la măsurile alternative de executare a pedepselor privative de libertate, stabilind ca persoanele condamnate, inclusiv pentru fapte de corupţie, cu pedepse de până la 5 ani de închisoare, să poată beneficia de executarea pedepsei la domiciliu sau executarea fracţionată a pedepsei în zilele de sâmbătă şi duminică într-un centru special înfiinţat, conform stiripesurse.ro.

Deputaţii jurişti au comasat, astfel, trei propuneri legislative iniţiate de PNL şi UDMR, adăugând mai multe amendamente ale PSD. Liberalii au protestat faţă de amendamentele PSD, menţionând că acestea schimbă fundamental propunerea făcută de ei, scrie agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sper ca e o gluma !
3
0
isi pregatesc dragnea si tariceanu sejurul!
6
0
expresiile de la coruptii kovesi & klaus mult mai multa....gutuie.Bravo psd vrem o justitie ca afara nu kgb...ista marca dna !.
3
3
- ciumei rosii; - ciumei portocalii; -intregii clasde politice - pacalicii care au votat ca yesmanii de dupa 89 si pana cand s-o sfarsi lumea; - tiganilor; - machidonilor si - ungurilor!
3
1
ciuma rosie , sperati sa luati numai cinci ani ca sa puteti beneficia de huzur? Te crucesti ce le trece prin cap acestor nenorociti, care, la batranete, fara a stii sa se iscaleasca, si-au cumparat, dupa pofta inimii, licente, masterate, doctorate si, in nemernicia lor, considera ca vor subjuga tara cu popor cutot. Nu fratilor puscarie pe viata este raspunsul vostru ptr nenorociril;e la care ne-ati supus cu buna stiinta
10
1
Altii precum klauss my muianos a ciordit six home si este free...Foarte bine liberi ne am saturat de jmenari.Ptr cine nu le comvine mergeti la cotetele anp din hotia numita roumania.
2
8
de asta este bun Putin.
5
4
Fac legi pentru ei, sa poata fura. Doar in strada mai avem o sansa. Cei care au votat PSD, nu cred ca au votat ca ei sa elibereze detinuti, sa schimbe legile justitiei si codurile penale astfel incat sa fie favorizati infractorii. Cat de jos pot sa fie?
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218