REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Deputatul Banias: 'Iau în calcul să candidez pentru încă un mandat'

Deputatul Banias: 'Iau în calcul să candidez pentru încă un mandat'

Replica API 23 octombrie 2018 | 08:48 326

La europarlamentare, lista va fi deschisă de Ponta

La europarlamentare, lista va fi deschisă de Ponta

Mircea Banias

Fostul premier Victor Ponta a fost ales preşedinte al partidului Pro România în cadrul primului congres naţional al formaţiunii politice, care a avut loc duminică, la Romexpo. Din cei 876 de delegaţi cu drept de vot prezenţi la congres, 871 au votat pentru alegerea lui Victor Ponta ca preşedinte al partidului. Prim-vicepreşedinţi ai Pro România au fost aleşi Nicolae Bănicioiu, Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu. Deputaţii Mircea Banias și Mircea Dobre sunt constănțenii care dețin funcții în cadrul partidului, la nivel național.

Mircea Banias coordonează, în cadrul Partidului Pro România, departamentul de Transporturi și Infrastructură, iar Dobre se ocupă de antreprenoriat. Banias spune că preocuparea sa principală este constituirea de noi organizații, dar și alegerile europarlamentare.

”Încercăm să ne constituim organizații la toate nivelurile, începând de la secții de votare până la județe, iar principala preocupare este să ne pregătim de alegerile europarlamentare. E un test pentru partidul nostru. Căutăm să desemnăm cei mai buni candidați care să prezinte interes pentru alegători”, a declarat, pentru Replica, deputatul Mircea Banias. Acesta a precizat că nu s-a luat, momentan, o decizie cu privire la candidați. Cert este că lista va fi deschisă de Victor Ponta.

”N-am luat o decizie definitivă, dar s-a discutat și lista va fi deschisă de Victor Ponta, liderii partidului vor candida pe această listă. Dar asta nu înseamnă că, dacă vor câștiga mandate, vor merge la Bruxelles. Probabil nu vor renunța la mandatele din Parlamentul României, dar pentru a fi mai atractivă lista, ei o vor deschide la europarlamentare”, a spus parlamentarul, precizând, totodată, că nu se știe, deocamdată, nici cine va candida de la Constanța.

Cât despre o eventuală candidatură a sa la alegerile parlamentare, Banias a spus că nu s-a gândit încă la acest aspect. ”E prematur să spun lucrul ăsta. Vreau să luăm un rezultat bun la europarlamentare, apoi vin alegerile locale, trebuie să găsim cei mai buni candidați. Mai sunt doi ani până la alegerile parlamentare, dar iau în calcul să candidez pentru încă un mandat”, a conchis Banias.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ok ok poti lua in calcul sa tio vir in rect tooooota.Nemernicule ce se mai aude cu dosarul acela cu motoarele.Ai dat peste tot si teai scos luatias familia in penis tooooooata.
1
0
nemernicule tareee mult i-ti place banul public.esti o lipitore si un nimeni.cred sa mai ti minte.deci incerca si la privat sigur te vei descurca molusca
0
0
Atentie: jigodia asta care are un IQ cat masura de la pantofi si care toata viata a taiat frunze la caini , vrea sa pacaleasca iar prostii Constantei...!
6
1
Cum a ramas cu Fara penali in functii publice?
6
1
auzi bre nene te rugam sa ne lasi cu vrajeala asta de doi lei.sper sa nu te mai prindem in campanie cu sarumana pe la oameni.de la ultimele alegeri nu sa mai auzit nimic de tine.stiu ca e un loc caldut si iti este bine dar e de ajuns bre gata cu furaciunile!
5
1
asta cine este si ce a facut pentru Constanta si pentru tara? In plus, mai are si fata de pacalici!
7
1
Sa nu te doara capul!......De la calcule.
5
1
Pai ce ai de facut nea Mircea? Sa te apuci de munca? Acum cand se poate sa faci bani si altfel?
6
1
Dar nu oboseste cu atata munca?Panarame nenorocite si alegatori ....
10
1
Se vede ce a facut ! Cazinoul arata superb -orasul este impecabil ! De ce sa fim rai ? Incepe lupta ptr ciolan
9
1
Te pup Mircea!
6
4
La vremuri noi,tot noi!
10
0
Javra ordinara.
10
1
o flegma pe gardul miltiei care precum rahatul uscat nu se lasa dus din vasul de wc
9
1
Poate luati in calcul ca nu dorim sa va vedem numele pe nici o lista ! Nu va numarati printre cei 300 pe care ii dorea fostul presedinte PDL ! Mai stiti pe la cate partide ati candidat ?Poate completati o lista !!!La DNA !
14
2
Pana nu se termina cu partidele vor fi mereu acest fel de oameni, profitori si mancatori de rahat. Trebuie independenti care sa iubeasca orasul Constanta si Romania. Restul la gunoiul istoriei
14
0
ne mandrim cu acest om deosebit
2
11
Bai umflatule, ia in calcul sa te evidentiezi cumva facan ceva bun pentru noi, cei pe care ne reprezinti! Ia in calcul sa stie lumea cine esti si ce ai facut! Ia in calcul sa citesti comentariile astea ptr a-ti putea da seama ce ai facut si cat de mult esti iubit de lume! Nu te gandi numai la ciolan si sa iti fie tie bine!
17
0
Unde ati fost pana acum si ce ati facut pentru constanteni ? Cu ce va laudati ? Apropo stie cineva din judet cine sunt alesii care ne reprezinta si muncesc ptr bunastarea noastra ?
19
0
Esti bun...Esti bun....de nu stie nimeni cine esti
18
0
Iti spun eu ce mai stie: sa fure! Asta stie cel mai bine!
19
3
Mai o pensie , mai un mandat de ciorditor . Ti ai dreaq de hoti nu va mai saturati . Huo neam de traista koorve si hoti
17
1
Doar parlamentar si penisie speciala atat!
24
1
Dar altceva, in afara sa fii parlamentar, mai stii sa faci ?
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367