REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Deputatul Boroianu, pe lista de propuneri a PNL pentru Ministerul Agriculturii

Deputatul Boroianu, pe lista de propuneri a PNL pentru Ministerul Agriculturii

Replica API 18 octombrie 2019 | 00:05 595

Bogdan Huţucă, Robert Boroianu

Posibilul Guvern PNL vine cu surprize la capitolul nominalizări pentru ministere. De la Constanţa, sunt vehiculate două nume pentru două ministere diferite: Bogdan Huţucă la Finanţe şi Robert Boroianu la Agricultură.

Lista cu posibilii miniştri din partea PNL indică mai multe variante în ceea ce priveşte ministerele menţionate anterior; la Agricultură, variantele sunt: Emil Dumitru, Nini Săpunaru, Robert Boroianu.

Contactat de "Replica" de Constanţa, deputatul Robert Boroianu a declarat că nu îşi doreşte un post de ministru: "Fiind membru în Comisia de agricultură şi având o oarecare expertiză în domeniu, apare şi numele meu, însă eu am alte priorităţi, nu doresc funcţia de ministru. Sunt alţi colegi care au o mai mare experienţă", a declarat Boroianu.

Deputatul constănţean a mai precizat că în momentul de faţă au loc negocieri dificile pentru asigurarea guvernării. "Problema nu este la PNL, însă se discută cu 5-6 partide care au votat pentru moţiunea de cenzură, şi care acum negociază - spre exemplu se cere alegerea primarilor din două tururi. Repet, nu PNL este problema, noi am spus că ne asumăm guvernarea. Trebuie adoptat bugetul, organizate alegeri (...)", a precizat Boroianu.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/propunerile-pnl-pentru-noul-guvern-orban-406014/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alt semianalfabet se vrea ministru?
1
0
Tot muhaiele de-ale lui nicusor constantinescu, mazare, strutinski, marti..Tot muhaiele USL-iste!!!! Sheet.
1
1
Eu cred ca e o petarda jurnalistica. Nu cred ca cineva intreg la minte poate promova un asemenea limbric evazionist.
2
0
Eu cred ca l-au propus prim ministru. Haha
1
0
Chiar in halul asta a ajuns pnl?
12
0
cocosat mic ce sunt si infatuat o sa va vand si oile si toate pamanturile care mai sunt ale romanilor!!!!
7
0
CUM DRACULUI SA AJUNGA MINISTRU UNU CU DATORII DE MILIOANE DE EURO LA STAT SI FIRMA IN INSOLVENTA DESI CIFRA DE AFACERI E URIASA? NU VA MIROASE A EVAZIUNE DE CEL MAI INALT GRAD?
14
1
Daca tot ce poate oferi PNL-ul este acest cocosat escroc si evazionist, lucrurile stau se pare foarte rau in acest partid.
19
2
Cum sa puneti un evazionist la Agricultura...oameni buni nu ne mai facem bine...de-asta ati schimbat-o pe Veorica...pai inseamna ca sunteti la fel...mai cautati...mai sunt si alti oameni capabili in PNL...
17
1
Un evazionist , cu Costea de la step proiect
13
2
v-ati inghitit muia? in locul psd-istilor as vota acest guvern sa va dea la toti muia inapoi cu varf si indesat sa va saturati!!!
9
6
Chiar a ajuns prostul satului... nominalizat la functii...asta fura si ce-a mai ramas....Boroianu are peste 100 de incidente de plata...evaziune maxima!!!
22
1
Astia doi ne salveaza. Nu va fie frica ce a fost mai greu a trecut. Pentru ei. Vin zilele incasarilor. De unde scoate PNL asemenea hamsteri nu imi dau seama. Sau de fapt astea sunt propunerile facute tot de Psd?
11
3
limbricii pesedeului vor ministri. Daca astia ajung ministri va jur ca votez pesedeul !!!
18
2
lesin de ras...serios....pnl nu are oameni...ce sa asume
18
2
BAaaaaaa, iar va faceti de cacat
30
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614