REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Deputatul Boroianu, reacţie după ce a fost acuzat că are interese imobiliare: Rezeanu are probleme la cap!”

Deputatul Boroianu, reacţie după ce a fost acuzat că are interese imobiliare: Rezeanu are probleme la cap!”

Replica API 31 martie 2017 | 00:04 405

CIRC în PNL Constanţa!

CIRC în PNL Constanţa!

Lucrurile s-au precipitat în PNL Constanţa! Romeo Rezeanu se simte atacat de colegii de partid pentru că i-ar încurca în afacerile imobiliare din zona Tomis Plus şi Boreal. Consilierul municipal a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că a fost acuzat de colegul Robert Boroianu că pierd voturile investitorilor imobiliari din zonele menţionate din cauza anchetei care este în desfăşurare. Mai mult, Rezeanu a arătat că una din „victimele” situaţiei de la Boreal (unde alesul local se împotriveşte să dea aviz în comisia de specialitate a CLM din care face parte) ar fi chiar Boroianu, care are un imobil acolo. Boroianu neagă tot!

Preşedintele organizaţiei municipale a PNL a deschis un subiect aprins în cadrul conferinţei PNL de pe 30 martie. El spune că se încearcă eliminarea colegului de partid, candidat la şefia partidului, Romeo Rezeanu. „Se contestă participarea la alegeri a colegului Remus Rezeanu, contestându-se că omul nu şi-a plătit cotizaţia pe primele 2 luni. Şi-a plătit luni”, a afirmat Vergil Chiţac. Romeo Rezeanu a declarat, la rândul său, că Robert Boroianu l-a acuzat într-una din şedinţele de partid că pierd voturile oamenilor de afaceri din zona Tomis Plus.

„Am deranjat unele interese chiar ale unor colegi din partid, interesele lor imobiliare. Toate demersurile astea le-am făcut înainte să fiu consilier. Se pare că, spre surprinderea mea, am fost acuzat că în loc să ţin partea investitorilor imobiliari, eu ţin parte cetăţenilor. Domnul Robert Boroianu m-a acuzat că din cauza mea că nu o să ne mai voteze pe noi investitorii imobiliari datorită unui dosar pe care l-am trimis la DNA. Demersul pe care l-am continuat în calitate de consilier. Să ştiţi că în spate la această tevatură se afla chiar interesul colegilor”, a spus în cadrul unei conferinţe de presă Romeo Rezeanu. La aceste acuzaţii, Robert Boroianu susţine că nu a adus nicidecum astfel de acuze la adresa lui Rezeanu.

„În primul rând, cred că acest domn are probleme cu capul. Aţi văzut vreo declaraţie de-a mea publică? Domnul Rezeanu este într-o campanie, îşi face campanie şi dând cu noroi în colegi, că altfel nu îl vede şi nu îl aude nimeni. Eu nu intru în polemici cu nimeni”, a precizat Robert Boroianu. Revenind la declaraţiile lui Rezeanu, consilierul a completat, pentru „Replica”, despre ce investitori este vorba în acuzaţiile făcute de către Boroianu, iar surpriza pe care o lansează este că însuşi Boroianu ar avea un imobil construit în zona Boreal şi că este afectat de ancheta aflată în desfăşurare.

„Este vorba despre nişte investitori din Tomis Plus pentru care mie mi s-a reproşat că din cauză că eu am pornit acolo nişte demersuri, nişte plângeri penale, domnul Boroianu mi-a zis că acei investitori nu vor mai vota cu PNL. Este vorba de aia care a căzut schela, a lui Galani. Sunt toate incluse. Noi am început ancheta cu cineva, dar aia s-a extins la toată zona. Din câte ştiu eu, Boroianu are el însuşi un bloc făcut înspre Boreal, cu cineva de la el de la firma lui de produse alimentare. Are un bloc făcut acolo, pe care nu îl poate vinde pentru că nu le dă recepţia finală pentru că nu au respectat autorizaţia iniţială.

Pur şi simplu s-a întâmplat ca în urma demersurilor mele, toată extinderea asta să afecteze şi pe el. Şi de aici a început circul”, a precizat, pentru „Replica”, Romeo Rezeanu. Boroianu a răspuns scurt că el nu are nici o afacere imobiliară în zonă, iar aceste acuze făcute de către Rezeanu sunt de natură electorală. „Eu nu sunt asociat şi nu construiesc nici un metru pătrat şi nu am nici un metru pătrat în Constanţa. Nu am legătură cu aceste spuse ale domnului Rezeanu”, a conchis Boroianu.

Claudia CORBU

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/constanta-firma-care-a-construit-un-bloc-de-9-etaje-fara-autorizatii-a-pierdut-in-instanta-311633/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vaii dar Boroianu ii cinstit pina la prostie.Nu are afaceri pesonale in cta nimic singudul scop ii sa reprezinte constanteni sa le faca bine. Kktule tea ghicit lumea.
2
0
Mie imi place cum se infoaie limbricul evazionist, o aratare cocosata care are o singura legatura cu barbatia, faptul ca poarta pantaloni.
1
0
Jilava si Rhova te asteapta cu portile deschise si nu uita sa-ti ei si prietenii jigodie. Vroiai sa ajungi sef cretinule credeai ca nu se afla, ori nu se va putea atinge de tine daca ajungi sef, LA PUSCARIE !
3
0
Rezeanu asta e un limbist ordinar batut in cap. A vandut pe toata lumea cu care s-a bagat in seama. Iesi afara mai putoare !
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108