REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Deputatul Chirilă reclamă lipsa de interes pentru alegeri: Tinerii nu regăsesc modele printre politicieni

Deputatul Chirilă reclamă lipsa de interes pentru alegeri: Tinerii nu regăsesc modele printre politicieni

Replica API 7 decembrie 2012 | 00:00 97

Cu câteva zile înainte de alegeri, deputatul PDL Constantin Chirilă a continuat acţiunile de campanie, fiind alături de locuitorii din Ovidiu, Murfatlar, Negru Vodă şi alte localităţi din Colegiul 4. Într-o declaraţie de presă despre scrutinul din 9 decembrie, Chirilă a facut apel la constănţeni să iasă la vot, susţinând că, din păcate, unele categorii socio-profesionale determinante sunt dezinteresate de aceste alegeri. "Este vorba despre intelectuali, mici intreprinzători, agricultori, oameni care ar trebui sa iasă la vot pentru a nu lasa pe altii sa le decidă viitorul", a spus Chirilă.

În opinia deputatului PDL, tinerii cu studii nu sunt motivaţi să vină la vot pentru că nu regăsesc prea multe modele de urmat printre reprezentanţii actualei clase politice. "Cum să mai vină tinerii la vot, când văd că majoritatea candidaţilor etalează doar lipsa de profesionalism şi experienţă. Ce modele să urmeze?", se întreabă retoric deputatul Chirilă. El spune că mulţi dintre cei care vor fi înscrişi pe buletinul de vot la alegerile de duminică nu au educaţie politică şi nu cunosc nici măcar deosebirile elementare între politicile de stânga şi cele de dreapta. "Totuşi, fac apel la toţi alegătorii să iasă la vot pentru că, AŞA cum spune un proverb clasic, adaptat la epoca modernă, somnul naţiunii naşte monştri", a conchis deputatul PDL cu cea mai mare priză la electorat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614