REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Deputatul Ciubuc, de la AUR, se laudă că știe strategie militară, dar nu știe să scrie!

Deputatul Ciubuc, de la AUR, se laudă că știe strategie militară, dar nu știe să scrie!

Replica API 25 ianuarie 2022 | 23:43 3865

Deputatul AUR, Ciprian Ciubuc, care a ajuns în atenția opiniei publice după ce jurnaliștii i-au luat la puricat declarația de avere și, după un simplu calcul, reieșea că familia sa a trăit, în 2020, cu 5 lei pe zi, de membru al familiei, a făcut, din nou, o boroboață. Acesta a vrut să iasă în față cu sfaturi, în contextul unui război. Numai că a cam făcut praf gramatica limbii române. A corectat el pe ici, pe colo, după ce au început să curgă miștourile, însă tot au mai rămas greșeli.

Ciprian Ciubuc

Deputatul AUR, Ciprian Ciubuc, a vrut să arate că are cunoștințe de strategie de război. Și a ținut să le împărtășească lumii întregi. Numai că… a cam dat-o în bară. ”Măsuri urgente care le poate lua niște conducători demni” – a fost prima propoziție din textul său. După ce a fost luat la mișto, la modul ”conducătorii poate lua, că e mai puțini de 50”, Ciubuc a început să corecteze. Astfel, noua propoziție corectată apare, acum, așa: ”Măsuri urgente, pe care le pot lua niște conducători demni”.

Text necorectat (click pe imagine)

Dar glumele au continuat pentru că, ghici ce, nu era singura greșeală. O altă corectură făcută de Ciubuc a fost de la: ”podurile de la intrare dotate cu explozibil de auto distrugere”. După analiză și corectură, deputatul a decis să lase așa: ”podurile de intrare dotate cu explozibil de distrugere”.

Au mai rămas greșeli, că deh. ”dea lungul frontierei”. Acel ”de-a” a rămas singurel. Nu mai spunem nimic de semnele de punctuație, pentru că deja ne ridicăm cu pretenții prea mari.

Legându-ne acum strict de mesajul textului, oamenii nu au fost prea încântați, mai ales la partea cu armata obligatorie pentru toți bărbații cu vârste între 18 și 40 de ani.

Textul integral, după ce a fost corectat

Așa cum este precizat mai sus, Ciprian Ciubuc a ajuns în atenția opiniei publice, ca deputat AUR, din cauza declarației de avere. În primul rând, acesta a recunoscut că nu și-a trecut toate veniturile, de aceea reieșea că, în 2020, fiecare membru al familiei sale ar fi trăit cu 5 lei pe zi. A spus că a trece tot, o va recompleta.

Tot cu declarația de avere, Ciprian Ciubuc a stârnit lacrimi de râs. Și-a trecut acolo inelul de căsătorie, în valoare de 1.200 de lei. Familist convins, deputatul a menționat la venituri alocațiile copiilor dar și un câștig substanțial la pariuri sportive (loto) de... 1.500 de lei.

Ciprian Ciubuc

Tot Ciprian Ciubuc spune că este un pasionat al ”înnotului”, cu doi ”n”, că este darnic. Continuăm cu competențe și aptitudini: imaginaţie, fotbal, curse de cai, hipism, dans, şah, fotbal, tenis, înnot, capabil a dobândi competenţe.

”Atitudine pozitivă față de entuziasme noi”

Ciubuc spune că are și alte competenţe şi aptitudini: Disponibilitate pentru muncă, căutare de certitudini, nevoia de împlinire, atitudine pozitivă faţă de entuziasme noi, eficient în rezolvarea sarcinilor la locul de muncă, apărător al principiilor.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciubuc...tanana...dedicat haurist...
3
0
S-a gsit Replica sa critice agramatii Haaa,haaa....
3
1
ce mi e terminatul asta, ce mi e replica.. faceti mai multe greseli ca orice politician, indiferent de partid
3
2
haur sa fie in prima linie cu georges simeon comandant.Asa vom scapa de ei ,printr-o palitura crinsena circa dva hora
5
1
daca vrea santuri sa puna mana pe cazma pana cand venim noi sa-l ajutam
7
1
Cat de ipocriti sunt astia din AUR sa minta lumea cu unirea, cand fix ei sunt cei care ne dezbina si vor sa ne imparta in pro-europa si pro-rusia. Nu vedeti ca tot insista ca pacala cu biserica, se dau pe langa popi. Rusii sunt cei mai multi ortodocsi de pe planeta, de-aia tot insista cu expresia Cu Dumnezeu inainte! Se refera la out din ue si mergem cu fratii lor ortodocsi rusi. Circari!
19
1
Asta e din Moldova. E un alt pro-rus de acolo.
13
2
El a implinit 36 de ani luna trecuta. Cred ca de mult timp astepta sa spuna asta! Peste 35 de ani, nu mai e chemat in armata. Gargara tipica AUR!
21
2
Vai de noi daca a ajuns un asemenea individ sa ne orienteze viata
8
2
De unde a scos porcul asta de la aur strategiile astea? Nici armata nu a facut,la pariu! ..cred ca a jucat mult counter strike porcul asta obosit
18
2
Pe care, agramatule haurist
10
2
AUR-olaci se numesc sustinatorii lor . Chiar sunt , la propriu
29
2
Nu ne mai salveaza nimeni...
37
2
vai de mama noastra , blestem mare pe poporul asta necajit !
39
2
pqrtid de cacanari
33
4
Concluzia ....FRATILOR E GRELE.....
40
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218