REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Deputatul constănțean Bogdan Huțucă: „Dragnea nu își va da demisia!”

Deputatul constănțean Bogdan Huțucă: „Dragnea nu își va da demisia!”

Replica API 22 iunie 2018 | 00:00 203

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța a prezentat, vineri, 22 iunie a.c., planurile liberalilor pentru următoarele zile, în condițiile în care sunt vizitați de europarlamentarul Siegfried Mureșan, trecut recent din tabăra Partidului Mișcării Populare și cea liberală.

În cadrul conferinței de presă susținute de cei doi, referitor la subiectul „fierbinte” din lumea politică al acestor zile, își va da Liviu Dragnea demisia sau nu din funcțiile pe care le deține, de președinte al Camerei Deputaților și președinte al PSD România, președintele PNL Constanța Bogdan Huțucă consideră că atitudinea și comportamentul liderului pesedist este elucidant: nu va exista nicio demisie!

„Mi se pare absurd să discutăm despre depunerea demisiei domnului Dragnea, în condițiile în care este la a doua hotărâre judecătorească penală. Despre ce vorbim?! Ar fi fost absolut firesc să nu apucăm să discutăm aceste lucruri, ar fi fost absolut firesc ca domnul Dragnea să-și depună demisia imediat ce a aflat despre decizia instanței de judecată. Din păcate, se pare că avem nevoie de un CEX, deși demisia este o obțiune personală și dat fiind evenimentele, chiar nu ar trebui amânată în niciun fel. Ce cred eu? Din toată atitudinea și comportamentul domnului Dragnea, de dispreț față de orice înseamnă regulă în această țară, eu cred că nu își va depune demisia”, a afirmat deputatul constănțean.

Cât privește apropierea ALDE de PSD, deputatul constănțean a arătat că acesta ar fi un bun moment să se „desprindă”, devenind deja...un „partid balama”.

„ALDE, prin toată atitudinea, din modul cum a susținut toate aceste măsuri anti-mediul de afaceri, măsuri care nu au nicio legătură cu atitudinea liberală, ALDE nu mai este demult un partid liberal, este un partid-balama al PSD. În mod normal, ALDE ar avea un moment foarte bun să se desprindă, să spună: „Stop, până aici!”. Dar nu mă aștept de la dnl Tăriceanu la un astfel de act”, a afirmat Bogdan Huțucă.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sugi pula fraiere coclit
1
0
replica ati primit o gura de oxigen, condamnatul in doua dosare ce va mai promis, ca oasele voastre vor putrezi alaturi de ale lor in puscarie. S-a trezit puscariasul, ptr ca este puscarias, si va promite jumatate din tara, voua si neamurilor voastre?
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920