REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Deputatul constănţean Mircea Dobre ar putea fi ministrul Turismului!

Deputatul constănţean Mircea Dobre ar putea fi ministrul Turismului!

Replica API 3 ianuarie 2017 | 14:39 944

Deputatul PSD Mircea Dobre ar putea fi ministru al Turismului! Contactat de Replica de Constanţa, Mircea Dobre a declarat că nu ştie nimic şi că nu a discutat la partid aşa ceva. "Nu pot să comentez ceva ce nu există. Ceva care apare pe surse, de regulă nu se întâmplă", a spus Dobre. "Ar fi o mare responsabilitate", a mai spus Dobre, deputat la al doilea mandat. El a adăugat că situaţia miniştrilor pe care îi va propune PSD şi ALDE se va clarifica mâine (marţi, 3 ianuarie 2017).

De menţionat că Dobre s-a făcut remarcat pentru că a susţinut reducerea TVA la produsele de pâine şi produse de panificaţie, în condiţiile în care cunoaşte foarte bine acest sector, familia sa deţinând SC Dobre şi Fiii, societate care se ocupă tocmai de panificaţie.

În altă ordine de idei, facem precizarea că s-a vehiculat, tot de la Constanţa, că senatorul Liviu Brăiloiu ar putea fi o variantă pentru ministerul de Interne. Ulterior, surse social-democrate au precizat că este exclus acest lucru, fiind "alţii la coadă".

În schimb, despre Sevil Shhaideh, constănţeanca propusă iniţiat pentru postul de premier, preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat deja că ar vedea-o ministru la Dezvoltare, funcţie pe care aceasta a mai deţinut-o.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa taca ! va amintiti ce a facut udrea ? ea era buna doar de ....
1
0
nu ati iesit la vot si acum comentati ! ciocul mic si joc de glezne ! Baiatul este bun ! Doar inainte de sarbatori a dat un muiutz corespunzator impreuna cu Babus ! Corina stie !!!
1
1
Ce stie papleaca asta de industria ospitaliera ??? Doamne iarta - ne cu ce am gresit noi !!!!
8
1
In piata CET dintr-o cladire cu subsol,parter si etaj pentru brutarie au inchiriat mare parte din ea,in piata din zona Abator imparteau spatiul cu un producator de carne si mezeluri acum ceva vreme,datorita managementului si calitatii produselor vor ajunge sa vanda din portbagaj.Prin 2012 venea Dobre in campania pt.locale la Valu,nu spunea ce are de gand sa faca el,doar prezenta afacerile lui Mitroi.Atat se pricepea saracul!
7
0
Eu am votat si culmea am votat psd
4
4
Daca nu ati iesit la vot in decembrie, acum degeaba comentati. Asta este consecinta neparticiparii la vot !!!
13
3
Rusine PSD Constanta! In loc sa propuneti o persoana competenta sa detina asemenea functie voi ati propus un vanzator de paine? sunt persoane care cunosc legislatie in turism , stiu ce inseamna turismul , care pe de alta parte este o structura extrem de importanta pentru PIB-ul Romaniei si voi propuneti un analfabet? pai cred ca o sa iesiti cam sifonati cu propunerea asta dupa 4 ani de guvernare....asta daca rezista si nu va face de ras mai devreme..... Ati ales..pana ati cules... RUSINE PSD
13
1
ofticat basist , tu mai conduci , javra basita ?
3
6
mai mare rasul,,, cestie asta in afara de corn si lapte?
12
1
Fara suparare , dar fatza aceasta ne reprezinta pe noi , constantenii ?
14
1
Uitati-va in politica romaneasca si aratati-mi un parlamentar care nu are in spate un BULDOG COMUNIST . Bosorogii astia comunisti care pe vremea lui Ceausescu taiau si spanzuram acum tot ei sunt la butoane. Din pacate lovitura de stat din 1989 nu a fost pentru noi !
13
1
Fa un efort si zii o gluma doua. Vrem si noi sa radem.
3
0
In preajma sarbatorilor am intalnit acest personaj intr-un service auto din Constanta. Nu pot reproduce aici glumele personalului de acolo, facute pe seama stupizeniei acestuia.
14
3
Uite astia au boicotat fabrica de paine de la Mangalia,intinzand tentaculele si lasand fara loc de munca niste oameni intr-un oras cu putine posibilitati economice.Si au framantat,au pus la dospit si uite ce a iesit:un posibil ministrel.
17
2
nu este palaria cam mare pt domnul acesta????
20
2
Este un baiat care a urcat cu grija si chiar merita asta!
4
28
analfabetii lui stroe,ca sa apara el foarte destept
16
2
...un incapabil !!!
24
3
Gratie unor tampiti nostalgici si senili, indivizi nepregatiti, incapabili sa realizeze ceva fara sprijinul chiflelor vandute de tata si fara girul unui securist nenorocit ca Stroe, ajung in fruntea tarii. Vai de noi, ce tara de rahat am ajuns. Multumim penalului Dragnea, cel mai iubit dintre....
25
2
In 90% din cazuri,Cta, a aruncat in politica numai gunoaie si retardati cu care niste oameni normali nu s-ar mandri ci ,din contra,ar intra in pamant de rusine.
28
3
Isuse Hristoase, ce vremuri traim! Omuletul asta de abia leaga o fraza coerenta, avand IQ-ul unui catel mai rasarit. Refuz sa cred stirea.
36
2
Ministerul Panificatiei. In rest numai de bine. Traiasca tata fost sofer la ITSAIA Constanta.
33
3
asa frate Mircea asa pot aduce si eu turisti la hotelurile mele te sustin BV traiasca PSD
5
9
Mecla lui din fotografia asta spune totul despre inteligenta lui!Are vreun doctorat?Ce gluma de prim-ministru,ce glume de ministrii!Uneltele lui Dragnea,o sa vi se-nroseasca genunchii,slugilor!Oare mai exista prin tara asta vreunul din politica cu coloana vertebrala?
40
5
Florin Gheorghe deputat. Felicitari!
11
15
Asta nu cunoaste ca painea facuta de familia lui e cruda, umeda inauntru, mucegaieste de pe o zi pe alta. Asta doar ca sa atarne la cantar mai mult, sa o scoata repede din cuptoare ca sa nu consume curent, dar noi o cumparam ca fiind coapta si nevrand sa ne faca rau la stomac. Asta deci e bun de ministru?????
44
4
Cine??? Analfabeti asta??
40
7

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369