REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Deputatul Culeţu: "EBA nu candidează din partea FC"

Deputatul Culeţu: "EBA nu candidează din partea FC"

Replica API 22 ianuarie 2014 | 00:00 185

Europarlamentarele încing spiritele

Europarlamentarele încing spiritele

Serviciile de informaţii ale premierului Victor Ponta sunt prost... informate, susţine deputatul FC Dănuţ Culeţu. Premierul a dorit marţi să furnizeze o ştire "bombă". Astfel, Ponta a declarat marţi că are informaţia că Elena Băsescu va fi susţinută de Mihai-Răzvan Ungureanu pentru a candida la Palamentul European pe listele Forţei Civice. "Nimic mai fals", susţin cei de la FC. Vicepreşedintele FC şi, totodată, preşedintele FC Constanţa, Dănuţ Culeţu, dezminte afirmaţiile premierului. Contactat de Replica de Constanţa, Culeţu susţine că FC desfăşoară în prezent proceduri birocratice pentru europarlamentare şi nici vorbă de candidatura Elenei Băsescu. "Nici nu s-a discutat până acum. Deocamdată, suntem în proces de selecţie şi depunere a dosarelor în cadrul intern în Forţa Civică. Domnul Ponta, după părerea mea, în stilul caracteristic, ca să nu zic mincinos, de intoxicare a opiniei publice cu ştiri false, aruncă pe piaţă o asemenea... Ceea ce este sigur acum, în Forţa Civică are loc un proces intern al organizaţiilor de selecţie a candidaţilor, de pregătire a dosarelor, de adunare a unor documente care se depun", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, Dănuţ Culeţu.

MRU, principalul contracandidat al lui Ponta?

"Cred că Ponta are o problemă cu scăderea de credibilitate şi cu faptul că principalul contracandidat al opoziţiei, aşa cum arată şi sondajele, este domnul Mihai-Răzvan Ungureanu. În această situaţie, sigur că este important pentru Ponta să încerce să-l decredibilizeze pe Ungureanu sau, eu ştiu, să arunce o anumită pată. Nu s-a discutat în nici un caz, nici în Biroul Permanent Naţional, de o asemenea ipoteză a candidaturii Elenei Băsescu", a adăugat Culeţu.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614