REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Deputatul Daniel Fenechiu, scârbit de politică

Deputatul Daniel Fenechiu, scârbit de politică

Replica API 30 aprilie 2015 | 22:53 193

A ajuns la saturaţie

A ajuns la saturaţie

Daniel Fenechiu

Deputatul Daniel Fenechiu, iniţiator al Partidului Naţional Democrat, a ajuns la saturaţie în privinţa practicilor vechi şi aproape imposibil de înlăturat ale politicii româneşti. Fenechiu condamnă lipsa de caracter a colegilor săi parlamentari, ajungând să spună că „Brutus nu moare niciodată”.

„În timp ce marele PNL anunţă pompos şi periodic că e pe cale să-şi facă majoritatea necesară demiterii Guvernului Ponta, bidonul UNPR îşi sporeşte, în tăcere dar pas cu pas, colecţia de parlamentari aleşi pe listele altor partide... Marile caractere ale politicii româneşti se întrunesc sub stindardul „interesului naţional”, sfidând orice regulă care ţine de normalitate, consecvenţă, caracter… Nu cunosc mentalitatea rozătoarelor - despre care se spune că părăsesc corăbiile care se scufundă - şi cred că nu mai sunt suficient de tânăr să încep a o studia... (…) Aş putea poate - dacă aş face-o, să-i înţeleg pe cei care părăsesc corăbiile care navighează în ape limpezi, unele chiar cu vânt la pupa! “Şi tu, Brutus?”, a devenit, din păcate, un fapt cotidian în politica românească.. Care, e adevărat, doare mult mai tare, când Brutus e un - de acum fost, apropiat... Viaţa merge mai departe, iar Brutus nu doar că nu moare niciodată, dar se înmulţeşte într-un ritm îngrijorător… „Interesul naţional” îi cultivă şi adună, pentru ca apoi să le dea la majoritatea ceea ce merită...Dar ei nu învaţă nimic…”, a spus, miercuri, Fenechiu. Supărarea deputatului survine, după toate probabilităţile, la anunţul colegului său, Tudor Ciuhodaru, care s-a „îmbarcat” la UNPR. Astfel, Ciuhodaru îşi va desfăşura activitatea în cadrul grupului PSD din Camera Deputaţilor.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102