REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.5° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
25.5° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Deputatul Gerea, LOVITURĂ pentru primarul Vrabie! Ce spune despre demisionar

Deputatul Gerea, LOVITURĂ pentru primarul Vrabie! Ce spune despre demisionar

Replica API 5 februarie 2018 | 23:20 477

Fostul vicepreședinte al ALDE Constanța Valentin Vrabie a adus grave prejudicii de imagine Alianței Liberalilor și Democraților, motiv pentru care, în data de 31 ianuarie a.c., a fost exclus din cadrul Biroului Politic Județean ALDE Constanța, ulterior acesta demisionând din partid, transmite preşedintele interimar al ALDE Constanţa, deputatul Andrei Gerea.

“Ca președinte interimar al filialei ALDE Contanța dezaprob atitudinea avută de-a lungul timpului de către Valentin Vrabie, atât față de colegii din partid, cât și față de partenerii noștri de coaliție, din partea PSD”, precizează Gerea.

Motivele care au dus la excluderea acestuia sunt, conform lui Gerea, următoarele: “lipsa de implicare politică în proiectele ALDE Constanța, limbajul trivial și comportamentul de-a dreptul vulgar adoptat de acesta în nenumărate rânduri atât față de cetățeni, cât și față de colegii din partid”.

“ALDE se delimitează de aceste manifestări reprobabile ale lui Valentin Vrabie și vreau să subliniez, pe această cale, că suntem surprinși de motivele invocate de acesta în demisia anunțată public, față de cât de mult a lustruit clanța pe la ușile PSD, ori a altor partide, în perioada anterioară. Totodată, Alianța Liberalilor și Democraților rămâne un partener esențial al coaliției de guvernare, care urmărește prin toate acțiunile sale legitimarea unei bune guvernări prin proiectele pe care le realizează, atât la nivel central, cât și în teritoriu”, a mai transmis preşedintele interimar al ALDE Constanţa.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/vrabie-si-a-dat-demisia-din-alde-344481/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrabie cel mai josnic 'primar',rusine naripatule!
5
3
cel mai tare primar din toate timpurile ale medidieie care este el bun organizator de pitriceri si orgii exuale angajati de poveste in primarie oameni de o factura buna de calitate
11
3
Bravo Vali...te-ai cacat pe zdrentele astea si acum te pisi pe ei de la distanta dar sa nu uiti sa le dai foc gunoaielor rosii...
22
15
Alde este intradevar un partener de nadejde al ciumei socialiste si se va duce la dracu odata cu ea.Diferenta este ca ,iarba rea nu piere si ,ciuma va mai bantui inca mult timp dar,alde tariceanu si toata pu...imea de alde gerila vor linge clantele la fel ca vranie acum.Asa ca ,tot inainte tovarasi.
21
11
suge ciorapi PSD ! hoooo
17
8
Ciocul berzei a daramat pozitia vrabiei in ALDE.
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369