REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Deputatul Gheorghe anunţă proiectele sale pentru începutul primei sesiuni parlamentare din 2015

Deputatul Gheorghe anunţă proiectele sale pentru începutul primei sesiuni parlamentare din 2015

Replica API 26 ianuarie 2015 | 00:08 252

La ceas de bilanţ

La ceas de bilanţ

Florin Gheorghe

Deputatul UNPR Florin Gheorghe şi-a prezentat duminică, 24 ianuarie a.c., bilanţul activităţii parlamentare pentru anul 2014 şi a anunţat proiectele sale pentru începutul primei sesiuni parlamentare din anul 2015. „Detalii asupra acestora vor apărea şi pe noul meu site, reorganizat tocmai pentru a creşte transparenţa activităţii mele. Astfel, chiar la începutul sesiunii parlamentare voi depune la Camera Deputaţilor un număr important de interpelări care vor semnala Guvernului probleme reale din viaţa socială şi economică a românilor, dar şi probleme locale de la nivelul Constanţei, care au nevoie urgentă de soluţii din partea autorităţilor”, a precizat Gheorghe. Parlamanetarul a elaborat şi o serie de propuneri legislative, cu scopul de a îndrepta anumite situaţii care împiedică dezvoltarea economică şi socială a României. „Voi propune, astfel, creşterea transparenţei utilizării banilor publici prin instituirea obligaţiei de publicare a execuţiilor bugetare ale ordonatorilor de credite pe paginile proprii de Internet. Propun, printre altele, modificarea Legii finanţării partidelor politice prin care cotizaţiile, donaţiile, alte forme de venit, precum şi cheltuielile să fie accesibile şi transparente pentru toţi cetăţenii”, explică Gheorghe. În domeniul administraţiei publice, pentru oraşele cu populaţie mică, lipsite de resurse financiare proprii, dar care vor să acceseze fonduri europene, deputatul va propune sprijinirea lor în vederea asigurării resurselor pentru cofinanţare.

“Alte două iniţiative vizează: una, modificarea Legii educaţiei naţionale, prin care sunt corectate mai multe neajunsuri din această lege; o altă iniţiativă îşi propune stimularea tinerelor elite româneşti din diaspora să se întoarcă acasă, în ţara lor. Pentru toate aceste proiecte pe care le-am pregătit pentru începutul acestui an sper să găsesc susţinerea politică necesară pentru a fi adoptate. Sunt proiecte pentru români şi pentru a asigura ţării mele şansa la o dezvoltare sănătoasă”, a conchis deputatul Florin Gheorghe.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614