REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Deputatul Gheorghe: Victor Ponta pregăteşte Guvernul "Senzaţional" şi majoritatea parlamentară "OTV"

Deputatul Gheorghe: Victor Ponta pregăteşte Guvernul "Senzaţional" şi majoritatea parlamentară "OTV"

Replica API 6 iunie 2014 | 00:00 195

Deputatul Partidului Mişcarea Populară Florin Gheorghe nu se declară surprins de faptul că Victor Ponta îl imploră pe Dan Diaconescu să intre în Guvern: "Nu ştiu de ce unii se miră de faptul că Victor Ponta stă în genunchi în faţa lui Dan Diaconescu şi îl imploră să intre în Guvern. Nici nu ştiu ce ministere i-a promis. Cred că este de domeniul evidenţei că Victor Ponta ar lua pe oricine în Guvern numai ca să îşi păstreze funcţia. Nu l-a interesat un moment guvernarea şi asta se vede în economie şi în buzunarele românilor. Victor Ponta m-ar fi suprins dacă şi-ar fi dat demisia şi ar fi recunoscut că a condus cea mai proastă guvernare a României de la Barbu Catargiu şi până azi. Faptul că îl imploră pe Dan Diaconescu nu mă miră deloc! Pentru Victor Ponta este important să rămână prim-ministru, pentru că are prea multe facturi de plătit către baronii locali. Altfel îl jupoaie aceştia. Putea să fie oricine. Putea să fie Florin Salam sau Oana Zăvoranu, nu ar fi contat! Important este ca Victor Ponta să mai strângă nişte voturi în Parlament pentru că simte că-i fuge pâmântul de sub picioare. Pentru mine faptul că Victor Ponta construieşte un guvern "senzaţional" nu înseamnă decât că Victor Ponta nu mai are încredere în aliaţii de guvernare. Pe cine se pregăteşte Victor Ponta să scoată de la guvernare? UDMR-ul? PC-ul? Sau UNPR-ul? Sau cine se pregăteşte să-i tragă preşul de sub picioare!?

Partidul Mişcarea Populară îi cere lui Victor Ponta ca în loc să bage OTV-ul la guvernare, mai bine să demisioneze şi să se angajeze el la OTV. Nu cred că i-ar displăcea! Vorbeşte aceiaşi limbă ca Dan Diaconescu, sunt la fel de mincinoşi, la fel de duplicitari şi la fel de săraci şi cinstiţi. Victor Ponta şi Dan Diaconescu ar face un duet "senzaţional" la OTV, mai ales că amândurora le place să stea 24 de ore pe micile ecrane. Ar putea să-l ia şi pe domnul Dragnea asistent, mai ales că domnia sa se pricepe la cei decedaţi. Aşa ar găsi-o şi pe Elodia şi toată lumea ar fi fericită."

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367