REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Deputatul Huţucă îşi exersează discursul de preşedinte al PNL Constanţa

Deputatul Huţucă îşi exersează discursul de preşedinte al PNL Constanţa

Replica API 4 februarie 2017 | 23:46 552

Bogdan Huţucă

Deputatul liberal Bogdan Huţucă este pregătit de o parte dintre colegii de la Constanţa pentru a prelua conducerea organizaţiei judeţene. De altfel, maniera în care acesta a început să facă declaraţii presei indică faptul că este interesat de subiect.

Varianta ca Huţucă să preia frâiele Organizaţiei Judeţene a PNL Constanţa s-a vehiculat imediat după alegerile parlamentare, iar acum informaţia a fost amplificată şi de forfota apropierii alegerilor interne. În plus, prin această „mişcare”, actualul lider al PNL Constanţa, fostul deputat Gheorghe Dragomir, vrea să se asigure că îi „taie” aproape orice şansă contestatarului său, consilierul judeţean Cristy Băisan.

Bogdan Huţucă a mărturisit vineri, pentru „Replica” de Constanţa, că ştie că au existat discuţii între colegii săi ca el să candideze la alegerile interne din partid, dar că încă nu a luat o decizie. Decizia va fi luată săptămâna viitoare: „Este un angajament pe care nu mi l-am asumat încă”. Întrebat cum va gestiona situaţia, având în vedere că este şi parlamentar, Huţucă a declarat: „Dacă mă voi hotărî şi voi fi ales, eu cred foarte mult în munca de echipă. Sunt subiecte care pot fi asumate de preşedinte, sunt subiecte care pot fi delegate colegilor”, a spus deputatul PNL. Totodată, a precizat acesta, îşi ia foarte în serios activitatea de parlamentar, sens în care, vineri, la discuţiile din Parlament şi de la comisia din care face parte (de buget-finanţe), a atras atenţia PSD că întreaga construcţie bugetară „nu este sustenabilă”.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bogdan Hutuca este cel mai bun candidat pentru presedentia organizatiei judetene PNL Constanta, este o persoana integra, un bun organizator, profesionst in finante, fost prefect, are toate sansele sa preia organizatia PNL Constanta si va avea tot sprijinul cetatenilor de dreapta, mult succes, si vom fi alaturi de tine Bogdane
1
3
Cel mai bun candidat pentru acest post este Nicusor Constantinescu. E parsiv dar mai parsiv decat toti la un loc. Dragomir, Cupsa, Lupu cu ai lui fini si alti sunt istorie. La groapa cu ei si altii noi cu un IQ peste 110. Fe hoti prosti ne-am saturat. Fara dansatori si guristi
3
1
Hutuca Bogdan bun baiat! dar mare pacat ca este frate cu mafiotul de HUTUCA LUIGI.
1
1
auzi ce spune un tampit ca bun ar fi chitac, sobolanu nesatul char si hutuca prost de pute si ca sa aud si de bomboana pe coliva de cretinu rada cristian de la Mangalia cel care a distrus orasul prin tampeniile facute si furaciunile fara numar doar ptr. interesul lui si gasti de idioti ce ia adus cu el. In veci sa nu votati pe radu ca este identic mazare ! merge-ti si vede-ti cum arata Mangalia dupa 5 ani cu el : HOTUL HOTILOR !
4
1
Cel mai potrivit pt presedinte PNL este Cristian Radu de la Mangalia.Are o mare experienta cu oamenii si cunoaste bine sistemul
0
6
Un mincinos si un om de nimic. Toata viata a cautat functii ...si atat...nu a facut nimic nici la ANAF si nici pe la fiscul...din Constanta.Un jeg!!!
7
1
Pentru un PNL Constanta puternis singurul candidat la presedentia pardidului este Senatorul Chitac. Sper ca pnl-isti de buna credinta sa faca o alegere corecta. SUCCES.
4
7
Ai perfecta dreptate, l-ai caracterizat perfect. Dar nu cred ca poate fi o solutie, e un tip timid, putin fricos si nu are carisma. In rest e super OK.
1
2
Oricum, Hutuca este un tip serios, competent si cu bun simt, cel putin cu doua clase peste Dragomir si Hasotti. Poate fi o solutie.
3
8
Multi "comentatori, tot atatea neaveniti! Baieti nu mai judecati cu tiroida!
2
6
1907 ce ati facut liberalilor,,,
2
1
d-na turca te asteapta ca este la fel ca tine de desteapta, ceva bun habar nu ave-ti de gand sa faceti va intereseaza doar functia si interesul personal : nu uitati de talan, pe cat este de mare pe atat este de ....
5
2
Ptr Ion de sub mine. Mare dreptate ai. Spuneti-mi macar o singura realizare a acestui Hutuca. Este de mult in politica, a fost chiar vicepresedinte ANAF. Cunoaste cineva ceva notabil despre acest im? Un vanator de functii care a stat cu capul la cutie mereu si a incasat salarii babane. Atat.
11
3
Hutuca este impostorul ideal. Ajunge pe functii doar fiindca nu-i bun de nimic si nu deranjeaza pe nimeni. Nu isi asuma niciodata vreo respundere de frica ca se va prinde lumea ce petarda de om este
12
3
Ca mai peste tot.Tineretul nu are loc.Oameni noi la timpuri noi,antichitatile astea sa plece acasa.Hutuca nu stie cum a ajuns deputat,banii de fapt ca om politic zero.Cine l-a mai vazut in Cta de cand e deputat?
9
3
Ce suparare pe Aneta! Invata limba romana ca sa te poti exprima corect! Daca ma-ta nu s-a ocupat de tine...
7
7
Mare handicapata esti Aneto ,ai stat tu la curul lui ,sa vezi daca este fatalau.Si eu am auzit Aneto ,ca o zi te culci cu tatal tau ,a doua zi cu fratele tau ,a treia zi inchei petrecerea cu mata ,panorama care esti Aneto.
4
8
Jegul Dragomir i-a vandut locul in parlament acestui retardat Hutuca cu 200000 EURO si tine de scaun in continuare isi baga finul mafiot Bourceanu la inaintare. Revigorarea PNL constanta e iminenta scapati-ne de Dragomir, Bourceanu, Boroianu, Baiazid etc
9
5
Madam Hutuca ce zice? Te lasa sa umblii dezlegat prin tot judetul? Bogdane eu zic sa-ti vezi de treaba... un barbat aflat sub papuc de atata amar de vreme... E mult pentru tine... deputat Bucuresti drumuri alea alea... plange doamna... ce dracu! Alt fatalau nu ati gasit?... Partid de curve...
13
2
Chiar merita!
3
7
Hutuca este doar petarda de fum lansata de Dragomir. Asta este stilul. Adevaratul candidat, Bourceanu, va fi impus cu doua trei zile inainte de alegeri. Iar Hutuca stie si este de acord cu asta. Asa isi tine Dragomir in frau primarii, prin minciuni. Iae ei mai de la tara inca mai pun botul la vrajeala lui ieftina. Manevre securiste!
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102