REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Deputatul Mircea Banias spune cu subiect şi predicat de PRETENŢIE are ALDE la Constanţa

Deputatul Mircea Banias spune cu subiect şi predicat de PRETENŢIE are ALDE la Constanţa

Replica API 11 martie 2017 | 19:57 286

Mircea Banias

Vestea că Victor Ponta şi Daniel Constantin ar urma să îşi facă partid politic a dat naştere la o serie de speculaţii, una dintre ele fiind că mai mulţi parlamentari ar urma să plece din PSD şi ALDE. S-a vorbit că deputatul Mircea Banias s-ar număra printre cei care ar urma să “dezerteze”, numai că liderul ALDE Constanţa dă asigurări că nu va face acest lucru.

„Eu am susţinut şi fuziunea PC cu PLR, de ce aş pleca de la un partid mic, la care am pus umărul la construcţie, care a obţinut nişte rezultate şi la locale şi la parlamentare? E adevărat că există o tensiune între domnii Tăriceanu şi Constantin, dar eu am să încerc o mediere, să avem o discuţie în forurile partidului, pentru că nu cred că există motive serioase să se rupă partidul. Ar fi păcat”, a declarat Mircea Banias.

Deputatul a mai afirmat că el speră la o împăcare a dreptei: „Eu mă aştept ca toate partidele de dreapta să se unească. Şi încă o dată spun că nu plec la partidul nenăscut al lui Ponta, pentru că eu am fost dintotdeauna de centru-dreapta, nu am avut niciodată simpatii de stânga. Nu sunt oportunist, să plec la orice partid, indiferent de doctrină. Un lucru remarc: nu există nici o discuţie serioasă pe teme doctrinare”.

Întrebat, în acest context, cum mai decurge relaţia PSD-ALDE la Constanţa şi dacă au existat negocieri cu privire la distribuirea unor posturi în diverse instituţii, Banias a spus că a avut loc o întâlnire acum circa 2-3 săptămâni. Însă, “semnalul de negociere (pentru funcţii – n.r.) trebuie să vină de la centru”. “La Constanţa, am avansat o propunere pentru funcţia de subprefect, în persoana lui Dan Jacă”. Însă, ALDE nu a luat în calcul că Jacă nu este funcţionar public. “Nu ştiu dacă este sau nu, peste tot în teritoriu însă se aşteaptă modificarea legii aşa încât prefecţii şi subprefecţii să fie numiţi politic, fără condiţia să fie funcţionari publici”, a conchis Banias. Cât despre alte funcţii, Banias a spus clar că momentan nu a existat nici un fel de discuţie cu partenerul PSD.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu-l credem sa ne arate beletul de la fratele mai mare in grad "protectorul" cu stampila LOJI din care face parte.
2
1
da cu gelil ce faci bre nea mircea? ca inchis pravalia si numai are buget,la cine mai da ordine ca sef?
1
0
BANIAS HAI HAI SA NE KKM PE NOI TIPUL ASTA MAI E AFARA SI CULMEA IN POLITICA CONSTANTEANA.VAI SI VAI CHIAR NE MERITAM SOARTA CU ASA NEICA NIMENI.APROPOS NU SA MAI AUZIT NIMJC DE ECHERIILE CU MOTOARRLE DIN PORT CU MAREEEA SMENUIALA.FITI BUGETAR DNLE FITI BUGRTAR DAK OAMENI ALEGATORI IS INOCENTI.
7
1
Ce mai cauti acolo javra? Esti un tradator de neam si tara , ne-ai vandut pt bani.
11
1
Motorul economiei
6
1
mai Mircica, si cind erai director la Eomline, tot de dreapta erai cumva ? Sau te numise partidul si Securitatea ?!
12
2
Domnul Mircea Banias ar trebui sa stea la inchisoare unde-i este locul,nu sa apara prin presa si sa imbarlige prostimea.Acest individ este un penal veritabil si un lingau. Numai bine.
15
3
o jigodie ordinara care a distrus toate partidele pe unde a fost
17
3
Exista discutii pentru functii la Constanta dar vrea sa le faca numai el. Sunt tensiuni mari. O sa iasa circ!
13
3
Nu acceptati sa se puna un om fara experinta in domeniul pe care vrea sa fie mare sef.
9
0
Stavrositu a ajuns sa posteze sub numele de Vica?!? Cateaua asta nu se lasa!!!
10
3
Mai Banias daca nu te votau tatarii nici nu ajungeai tu in parlament acuma nici nu mai auzim de ei saracii.
14
0
Banias a calcat apa in toate partidele si de stanga si de dreapta.Insa trebuie sa se orienteze in meridian cat mai repede pentru ca apar pe ,,esicherul politic'',nationalistii,socialistii,si populistii cu orientarea spre dezvoltarea societatii participative.He,he,Banias,Banias,se schimba vremurile.Ia-ti masuri cat stai pe centru dreapta si intoarce capul si spre centu stanga .Orienteaza-te.Eu cred ca tot mai bine este sa tragi cu ochiul spre PSD,ca prea si-au luat-o-n cap.Umileste-i.Compromite-i!Vica te vrea afara,ea nu stie ca esti alesul constantenilor.Cat despre consilieri,f.b.Sa munceasca!
12
1
instabil politic.
17
2
Banias numai neamurile tale intra pe functii?Nu te-ai schimbat si nu ai invatat nimic din trecut.Sper sa te dea afara ca in afara de neamuri nu ai facut nimic pentru Constanta.Oameni pe care ii platesti ca,consilieri parlamentari ii mai folosesti la cele 2 barje ale tale sa presteze servici?
17
5
Mare traseist
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218