REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Deputatul Palăr: Alocarea banilor către primării, un nou tun marca Guvernul Dăncilă

Deputatul Palăr: Alocarea banilor către primării, un nou tun marca Guvernul Dăncilă

Replica API 17 octombrie 2019 | 02:31 543

Ionel Palăr, foto desteptarea.ro

Preşedintele PNL Bacău, deputatul Ionel Palăr, a declarat miercuri, într-un comunicat, că alocarea banilor către primării este un nou tun marca Guvernul Dăncilă, iar orice zi în care acesta se mai află la Palatul Victoria înseamnă încă un pas înapoi pentru România.

''Cea mai recentă demonstraţie este modul discreţionar în care Guvernul a alocat banii pentru judeţe, chiar a doua zi după ce devenise un executiv fără susţinere, în urma moţiunii de cenzură. Ca de fiecare dată în ultimii trei ani, banii au fost alocaţi discreţionar, atât la nivel de judeţe, cât şi la nivel de comunităţi locale. Ceea ce a contat a fost culoarea politică a primarilor, nu nevoile comunităţilor. Este o practică a celor de la PSD, pe care românii nu îi mai vor, tocmai pentru că au arătat modul arbitrar şi abuziv în care cheltuie banii publici. Mai multe comune din judeţul Bacău au fost şi de această dată scoase de pe lista alocărilor guvernamentale, din simplul motiv că sunt conduse de primari liberali'', a declarat preşedintele PNL Bacău.

Parlamentarul liberal a menţionat că Guvernul Dăncilă lasă în urmă ''un dezastru" care va fi resimţit multă vreme.

''Pentru PSD şi pentru Guvernul Dăncilă locuitorii din anumite comune nu există, în timp ce pentru alţii se găsesc fonduri din abundenţă. Este un nou tun dat de guvernarea incompetentă, care a aruncat România în haos şi lipsă de coerenţă legislativă şi fiscală şi ne-a înglodat în datorii ce cu greu vor putea fi achitate. Un nou tun, după ce, prin tot felul de tertipuri, au luat banii comunităţilor şi au lăsat primăriile să se scufunde şi să-şi blocheze orice investiţie făcută în favoarea oamenilor. Iar dezastrul pe care-l lasă în urmă va fi resimţit mulţi ani de acum înainte, dacă este să ne referim numai la împrumuturile contractate de pe pieţele externe, cu cele mai mari dobânzi şi pentru care România şi-a pierdut credibilitatea'', a adăugat parlamentarul băcăuan.

Deputatul Ionel Palăr a mai spus că PSD trebuie să înţeleagă că nu mai deţine majoritatea parlamentară şi nu mai are legitimitatea de a guverna.

''Nu vor să plece de la Palatul Victoria. Se agaţă cu disperare de putere, în speranţa că jaful poate continua. PSD, plecaţi acasă! România nu vă mai vrea!'', a conchis preşedintele PNL Bacău, conform comunicatului menţionat. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
1.Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor; 2. Plafonarea pensiilor speciale ale magistratilor si militarilor; 3. Interzicerea cumularii pensiilor din sistemul public cu salarii la stat.
2
0
va m mancat si va m baut, am votat pe cine am vrut!
0
0
Habar n-ai, da vorbesti. Vine iarna, si la primarii trebuie rectificat bugetul. Nu tot ce se intampla in Romania sunt tunuri. Las ca vei guverna acusica. Vedem cat de tari sunteti. In perioada 2004-2012 ati distrus multe.
1
2
Ssss, se fura in liniste, ssss
1
3
Vorbesc moldovenii.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614