REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu vrea măsuri dure împotriva Gabrielei Firea: 'Ori excludere, ori ridicarea sprijinului politic'

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu vrea măsuri dure împotriva Gabrielei Firea: 'Ori excludere, ori ridicarea sprijinului politic'

Replica API 18 noiembrie 2018 | 00:00 285

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că la ședința de luni a CExN al partidului ar trebui să fie luată o măsură „cât mai drastică”, și anume excluderea din formațiune sau retragerea sprijinului politic pentru primarul Capitalei, Gabriela Firea, conform stiripesurse.ro.

„Sper să se ia o măsură pentru dna Firea, o măsură cât mai drastică. Ori excludere, ori ridicarea sprijinului politic. Și schimbarea dânsei de la șefia PSD București. Asta trebuie să facă Comitetul Executiv”, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

Social-democratul a menționat că Firea „și-a retras parlamentarii, i-a amenințat”.

„Trebuie dată o sancțiune pentru că dânsa nu mai face parte din echipă, se vede clar, și-a retras parlamentarii, i-a amenințat și i-a pus să-și dea demisia, așa au spus ei, adică unul dintre ei, deci în situația asta în care dna Firea nu mai vrea să facă parte din echipă și o tot ține în continure cu problemele ei personale și cu răfuiala ei cu președintele partidului, sigur că nu poate să afecteze în continuare imaginea noastră că vrea dânsa să-și facă imaginea cât vrea ea”, a menționat Rădulescu.

Comitetul Executiv Național al PSD începe luni, la Parlament, discuțiile privind remanierea guvernamentală, un punct cu care ar putea fi suplimentată ordinea de zi afiind situația vicepreședintelui Gabriela Firea.

Referitor la acest subiect, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a afirmat vineri, pentru MEDIAFAX, că este „obligatoriu” ca formațiunea să tranșeze cazul primarului general al Capitalei, care prin declarațiile sale „afectează întregul partid”.

Și liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat duminică, pentru MEDIAFAX, că speră să nu continue „cursa excluderilor” la ședința CExN de luni, dar depinde și de ce își dorește Gabriela Firea, el menționând că s-ar putea ca primarul Capitalei să vrea să-și piardă calitatea de membru de partid.

Pe de altă parte, Gabriela Firea a spus că își așteaptă „sentința” la Comitetul Executiv Național al PSD și că nu vor fi surprize în privința situației sale, întrucât știe că „se dorește” să fie înlăturată de la conducerea PSD București și Ilfov pentru că cei care sunt în dezacord cu liderul PSD sunt „decapitați”.

Reacția edilului Capitalei vine și în contextul în care la ultima ședință a Comitetului Executiv al partidului, social-democrații au votat pentru excluderea din formațiune a senatorului Adrian Țuțuianu.

Corina-Alexandra Bogaciu și Constantin-Cătălin Zamfira, ambii deputați de Ilfov, au anunțat vineri că demisionează din PSD, urmând să activeze ca aleși neafiliați. Alături de ei a demisionat din partid și senatorul de Ilfov Emanuel-Gabriel Botnariu. Organizația PSD Ilfov este condusă de Gabriela Firea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Castiga mai mult capital politic daca va fi exclusa .Drumul spre Cotroceni va fi usor . Zoe, fii barbata !
3
0
bai dejectie umanoida!!! MUIE PSD!!!
7
1
Pupincuristi lui Dragnea ies la atac! Muie PSD!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920