REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Deputatul PSD George Vişan, declaraţii importante despre candidatul partidului la alegerile prezidenţiale 2019

Deputatul PSD George Vişan, declaraţii importante despre candidatul partidului la alegerile prezidenţiale 2019

Replica API 30 ianuarie 2019 | 03:24 483

PSD Constanţa încă nu are în vedere susţinerea vreunui candidat la viitoarelor alegeri prezidenţiale. La cum se prezintă lucrurile la ora actuală, până în luna septembrie 2019, nu va exista o poziţie oficială din partea partidului în acest sens.

“Este prematur să vorbim despre susţinerea unui candidat anume. Mai avem de discutat. Până în toamnă pot apărea tot fel de idei de candidatură. Nu am pe cine să susţin, până nu decidem în partid, care este soluţia cea mai bună pentru PSD”, a declarat deputatul constănţean şi vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa, George-Gabriel Vişan. Nu este exclusă nicio candidatură comună. “Poate să fie şi o candidatură comună. Cu ALDE sigur”, a subliniat George-Gabriel Vişan. Până în septembrie se poate discuta doar despre profilul viitorului candidat. Cert este că PSD îşi doreşte să aleagă persoana care va atrage cele mai multe voturi în contextul alegerilor prezidenţiale. “Trebuie să analizăm ce este mai bine pentru partid, care este persoana care va coagula cele mai multe voturi. Până în septembrie nu cred că vom avea conturată o persoană. Putem discuta de profile”, a mărturisit deputatul George-Gabriel Vişan.

Ecaterina Andronescu, nume vehiculat. Liviu Pleşoianu se autopromovează

Surse de la nivel naţional o prezintă pe Ecaterina Andronescu, actualul ministru al Educaţiei Naţionale, drept viitor candidat în contextul alegerilor prezidenţiale, fie cu susţinerea PSD sau indepedent. Pe de altă parte, deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale din 2019 la scurt timp după ce preşedintele României, Klaus Iohannis, a confirmat că îşi doreşte şi al doilea mandat. Despre o posibilă candidatură a Ecaterinei Andronescu, candidatură care nu a fost anunţată oficial de ministrul Educaţiei, vicepreşedintele PSD Constanţa, deputatul George Vişan a precizat că: “Este opţiunea dânsei”. Cât îl priveşte pe deputatul PSD, Liviu Pleşoianu, vicepreşedintele PSD Constanţa afirmă că acesta“încearcă să coaguleze electoratul PSD, să-şi creeze o imagine”. Cert este că va mai dura până va fi anunţat candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, ce vor avea loc în noiembrie sau decembrie 2019.

Camelia MATEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Succes in tot si in toate Respect dvs
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218