REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Deputatul PSD Vişan îi va solicita ministrului de Finanţe să se renunţe la plata TVA în avans

Deputatul PSD Vişan îi va solicita ministrului de Finanţe să se renunţe la plata TVA în avans

Replica API 13 februarie 2018 | 00:42 393

Noul ministru de Finanţe, Eugen Orlando Teodorovici, are de clarificat în perioada imediat următoare mai multe subiecte - ca de exemplu formularul 600 ori ideea avansată de acesta, privind mai buna gestionare a banilor încasaţi de Biserică. Şi nu doar atât! Parlamentarii îi pregătesc mai multe interpelări; una dintre acestea va fi susţinută de deputatul PSD de Constanţa George Vişan. "Redactez interpelare pe care i-o voi adresa domnului ministru al Finanţelor, în legătură cu TVA-ul achitat în avans. Suntem printre ultimele state din Europa care are o astfel de măsură. Vreau să aflu când anume va fi ridicată, pentru că discut cu agenţii economici din port şi cunosc situaţia - este o măsură împovărătoare", a precizat Vişan.

În altă ordine de ieri, Vişan a respins speculaţiile referitoare la înlocuirea conducerii judeţene a PSD Constanţa: "Fac parte şi eu din această conducere. Suntem statutar aleşi, nu există nici un motiv (de înlocuire - n.r.)".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
draga stere si vali si toooti astia care dati inainte cu mincatul de kkt.zic asa dragilor informative cititi da da cititi acest lucru nu a facut rau nimenaui cititul vb nu de basini pareri ce le aveti voi astia cu net inclus pe tel.altfel doar in pomul cu roade dau oameni cu pietre.sa cititi dragilor da da si dupa sa flatulati aici texte tiiimpe.
3
0
Il cunosc. Nu are habar de politica. Ia banii degeaba in parlament. Omul lui Nicusor via jitaru..
0
2
Ce poate acest Visan? Nimic.Doarme pe el. Asta poate fi parlamentar de constanta? Nu dau 2 bani pe el
0
3
PDL-istule acum scoti coltii,Visane?
3
4
Palaz esti tu cel de sub mine eee atunci decaloteazami-o.Succes dnl-e George lasti micatori de rahat sa spumege.Slugi au fost si toot or sa mai fie.
7
2
Vai de capul tau ! Sunteti de rahat cu golanul ala de dragnea...!
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614