REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Deputatul Stelian Ion, mesaj pentru adversarii politici: Liniştiţi-vă, nu vă bucuraţi degeaba!

Deputatul Stelian Ion, mesaj pentru adversarii politici: Liniştiţi-vă, nu vă bucuraţi degeaba!

Replica API 13 august 2019 | 00:00 346

Deputatul constănțean USR Stelian Ion a fost sancţionat în partid după ce l-a criticat pe Vlad Voiculescu, cel care a numit dezbaterile din USR „puţoială“. Stelian Ion nu a mai putut posta mesaje pe grupul intern de comunicare exact în prima zi de campanie internă. Parlamentul ar fi dat de înțeles că sunt neînțelegeri în partid și între cele două formațiuni politice privind condițiile formării alianței. Stelian Ion lămurește acest aspect și spune că adversarii politicii nu au de ce să se bucure, că alianța nu s-a slăbit, sunt doar niște puncte de vedere exprimate diferit față de ai săi colegi și Dan Barna.

”Chestiunea cu blocatul pe grupul intern s-a datorat excesului de zel al unei colege care, de fapt, a și renunțat la funcția de moderator pe grup. S-a amplificat mult și artifical povestea”, a explicat, pentru Replica, Stelian Ion. Deputatul a făcut pprecizări cu privire la aspectele apărute în presă, potrivit cărora alianța USR+PLUS scârțâie. ”Discuții cu Barna am foarte des. Suntem la Parlament, unul lângă altul, ne consultăm, ne sprijin și, când e cazul, nu ezităm să aducem și critici. Dar erau discuții interne, destinate doar a fi auzite de colegi, nu aveam nici o declarație publică de făcut la adresa lui. Dimpotrivă, îl sprijin cu toată forța la candidatura pentru președinție și cred că ar fi un președinte mult mai mult mai bun decât contracandidații lui”, a lămurit deputatul.

Iar, dincolo de diferențele pe anumite chestiuni interne, ”e cu totul exagerată povestea”, spune Stelian Ion. ”Că alianța scârțâie, că sunt probleme mari în alianța USR+Plus... sunt doar speculații, sunt discuții normale. Atunci când avem puncte de vedere diferite într-un partid, ele trebui exprimate și analizate, exact ce am făcut noi acum. Vreau să-i liniștesc pe toți care s-ar fi bucurat de un posibil conflict între mine și Dan Barna că nu există, sunt doar diferențe de opinii. Pe alte subiecte, suntem 100 % la unison și nu e nici o problemă. Se bucură prematur adversarii politici”, a conchis Stelian Ion.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pariu ca in maxim un an nu mai auziti de USR, iar pitigaiatu asta o sa schelalaie prin colturi
2
0
Avocatul lui mazare, Bijnitari de masini si nulitati asta e USR
2
0
il injurati ,il faceti albie de porci nu ca nu ar merita dar, atunci cum se explica ca ati votat USR in disperare ? V-ati trezit?Sau o faceti doar asa ca sa va bateti joc de cineva?
3
1
Avea mai multa credibilitate ca avocat, zbatandu-se pentru anularea autorizatiilor de constructie a blocurilor pe spatiul verde. Acum, i s-a cam urcat la cap un succes pe care nici macar nu l-a cunoscut in totalitate, nici macar partial. Se erijeaza intr-o personalitate puternica, ceea ce nu este, care doreste sa-i puna la punct pe cei din jur. Mai are de crescut din toate punctele de vedere. Si intelectual, si emotional, si moral...
5
1
Esti un slinos excroc. Mincinos si fomist. Vezi ca te cauta Lidia sa-ti ceara banii aia. Plateste ba mooistule fata.
6
1
Cu fata aia nu prezinti garantie!Esti un cacacios ud,daca vine vreo secretara PsD ista nascuta dupa 90 gata...ala esti!N ai carisma politica si iti arati emotivitatea prin schimbarea tonului de culoare al pielii.Ca sa fie si pe intelesul tau te cam schimbi la fata cand spui unele lucruri si la fel ca si Barna tu deasemeni nu "simti" ce "predici".N aveti sanse pentru ca un limbaj elevat nu este de ajuns in ziua de azi,vrem sa vedem fapte,Iliescu,Roman,mineriada,flota,bechtel,microsoft,10august,privatizarile ilegale,retocedarile hehe si cate si mai cate
5
2
Stelian este avocatul lui Mazare.Acesta este USR
11
2
avocat al lui mazare, avocat al unui criminal, securist, ipocrit care doreste desfiintarea sectiei SS ca ii deranjeaza prietenii din justitie, manipulator si mincinos. L ai pus pe pilosul Caragheorghe sef la usr cta.
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614