REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Deputatul Turcescu a depus 171 de amendamente la Legea bugetului de stat

Deputatul Turcescu a depus 171 de amendamente la Legea bugetului de stat

Replica API 11 februarie 2019 | 00:00 411

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anunțat, ieri, că a terminat pregătirea a 2500 de amendamente la Legea bugetului de stat, acestea fiind ”inspirate din promisiunile PSD”. Acesta cataloghează proiectul de buget ca fiind ”o catastrofă marca Dragnea”.

Toți parlamentarii PMP au contribuit la conturarea celor 2500 de amendamente, evident și deputatul constănțean Robert Nicolae Turcescu. Acesta a depus un număr de 171 de amendamente la bugetul de stat, între care: Construirea unei secții suplimentare de 60 de paturi pentru Spitalul de pneumoftiziologie; Construirea unui spital de oncologie; Construirea unui spital materno infantil;. Construirea unui spital de psihiatrie, cu secție de psihiatrie copii și secție pentru recuperarea consumatorilor de droguri etc.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe aceste televiziuni manipulatoare n-ai sa auzi ca DNA nu ancheteaza oamenii de rand, ancheteaza demnitarii de stat, parlamentari, ministrii, primari..oameni care au bagat mana pana la cot in bugetul statului, ne-au furat si ne fura pe noi toti. Kovesii la hotii astia le-a taiat unghiile hraparete si ia bagat in puscarie! Cu totii ii stim ca sunt bugetari de-o viata, putrezi de bogati, casoaie, avioane, vapoare, gipane..desi ei sunt..bugetari. Da unde atata bogatie! Pastia DNA si Kovesii ia luat la intrebari? Ce cautam tocmai noi, amarastenii furati si batjocoriti, sa-i aparam pe HOTII asti
7
0
Mandatul de procuror sef al DNA al doamnei Kovesi nu trebuia sa se incheie sub influenta fatala a politicienilor condusi de Dragnea&comp. care nu urmaresc decat sa scape de dosare si condamnari. Fosta sefa a DNA mazilita de penalii care conduc acum Romania si guvernul Romaniei, sprijiniti de slugile psd: CCR si MJ tudorel toader. Ea ar fi cea mai potrivita alegere pentru tara si pentru romani. Nu dracne, Nu tariceanu. Astia-s cei mai mari HOTI.
11
0
Ma in parlamentul asta sa adunat chiar tot ce are Romania mai prost atunci de ce sa ne miram ca isi dau legi pentru ei apropo roberte cum ai votat pro sau contra pensiilor nesimtite pentru parlamentari alea speciale stii tu.
2
11
Tie nu iti este rusine TURNATORULE!Te ai folosit de Constanta BOSCHET!
2
12
Bai jder carunt mai du te ba si tu pe acasa ce ne am saturat de tine,bai James Bond de Baragan deconstipat si autodeconspirat expirat!Amendamentul tau este urmatorul,alfa mai bine ce e cu flota si iti mai dau un sfat jderule vezi cum faci sa scazi drastic salariul demnitarilor ca sa filtram bine ce mai ramane si cine nu!Apoi vezi ca ai treaba multa de facut lustratie adevarata in sistem, de propus nr de parlamentari mai mic si de tras la raspundere penala orice forma de inducere in eroare a votantului pt promisiuni nereusite in campania electorala.Dar totusi tu de unde ai banii ce ai?de unde?
7
13
Jumatate din actualii parlamentari de-ar fi cum este Robert, am mai avea sanse sa speram ca si-n Romania se poate si ne va fi bine! Ca si constantean sustin toate amendamentele pentru ca sunt utile si necesare tuturor. Bravo
13
7
ce ai facut tu pt constanta , turnator acoperit-descoperit ? tu de unde ai banii , de ce nu incepem cu tine , nesimtitule !!!! basist ordinar , latrau profesionist !
9
13
Taaaare curioasa as fi sa aflu cite audiente a tinut acest asa zis ales IN TERITORIU.Da cabinet are acu tantos,suma forfetara o ridica lunar,am informati.Face ce pt inocenti din CTA care l-au votat.Eu va spun NIMIIIC.Ma ingretoseaza maxim.
6
12
cum ai facut atatia BANI ???prin munca cinstita ??
6
13
Un pupincurist
8
13
Corect! Bravo baieti!
14
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218