REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Deputatul USR Iulian Bulai - pozitiv la SARS-CoV-2; va vota cu urna mobilă

Deputatul USR Iulian Bulai - pozitiv la SARS-CoV-2; va vota cu urna mobilă

Replica API 4 decembrie 2020 | 00:00 1191

Deputatul USR Iulian Bulai anunţă că este pozitiv la COVID-19 şi că va vota, la alegerile parlamentare de duminică, cu urna mobilă.

Iulian Bulai

"Uneori, de ziua ta primeşti şi 'cadouri' pe care nu ţi le-ai dori. Un test pozitiv de COVID-19, de exemplu. Am ştiut cu toţii mereu că există riscuri - mai ales în campanie -, că fiecare ieşire din bula familială vine cu astfel de riscuri. Îmi pare rău că n-am putut evita infectarea asta (cu fiecare muşchi îmi pare rău) şi m-am testat tocmai ca să-i pot proteja pe cei din jur. Voi fi în izolare 14 zile. O să votez, însă: cu urna mobilă, la fel ca mulţi alţi români", a scris Iulian Bulai, joi, pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

El îi îndeamnă pe români să meargă duminică la urne.

"Şi vă rog pe toţi ca, în loc de urare de bine, să mergeţi la vot: cu mască, distanţare socială, pixul propriu. Sau cu urna mobilă. Fiindcă, pentru ţară, e cel mai bun medicament. Aproape singurul. (...) Aveţi multă grijă de voi şi ai voştri. Multă sănătate tuturor!", mai scrie deputatul USR.

Iulian Bulai candidează în judeţul Neamţ pentru un nou mandat din partea Alianţei USR PLUS.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana sa vanda USRisti Romania lucrul asta a fost facut de catre deputati PSDisti in frunte cu seful lor Ciolacu cand le-au dat o bucata din tara UDMRistilor tacit adica pe sest,noroc ca l-au anuntat securisti pe Johanis si s-a aflat de tradarea asta altfel treceau PSDisti legea tot pe sest si prin senat si le trebuia romanilor pasaport cu viza de la unguri sa intre acea zona din Romania da azi dupa care in toata Transilvania pentru ca unguri asta isi doreau,sa creeze o bresa de care sa se foloseasca.
1
0
urna e mobila? poate ii cade pe degete!!!
0
0
Sa mai faca testul o data , o sa fie negativ ,a treia si a patra ,pozitiv si pe urma iar neg.Testele au recunoscut toti sunt 40 % de an pu...lea.Se fac bani frumosi pt. ca se exagereaza ,ok boala exista insa problema este amplificata de 100 ori pt bunastarea unora.Vrei sa ciordesti sa faci ce vrei tu sperii lumea o ti panicata.Asa conduc unii,este veche.Oamenii saraci ,prosti ,sunt usor de manipulat.Cand se afla adevarul si se va afla va fi revolutie la nivel mondial.Abia astept ziua aia.Ticalosii se vor bucura acum dar vor platii.
0
1
La ce fatza are nici nu putea sa rateze Covid-ul!
1
0
USR-istii vor vinde complet tara strainilor.
2
1
unde aiti gasit pe asta ?! zici ca e fugit de acasa !!
5
0
ca toti colegii sai. Jos USR, PNL, PDL, PMP ordinea fiind aleatoare
6
0
Un neocomunist mascat in asa zisa dreapta. Pacaleste ideologic oamenii. Mai mult, nici nu stie cum traaiesc oamenii simpli. Na avut cand si unde sa afle. Dar ne conduce. Asta e problema la noi cu oameni de acest gen habar n-au dar ne conduc "bine".
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102