REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DERDELUŞ pe străzile din Constanţa! Tamponările s-au ţinut lanţ

DERDELUŞ pe străzile din Constanţa! Tamponările s-au ţinut lanţ

Replica API 16 ianuarie 2018 | 00:00 280

HAOS pe străzile din Constanța! Prima ninsoare din municipiu a transformat șoselele și intersecțiile într-un test al răbdării. Chiar dacă municipalitatea a anunțat în cursul zilei de luni că utilajele vor ieși și vor arunca cu material antiderapant pe șosele, acest lucru a întârziat să se întâmple. Mașinile abia au înaintat pe principalele bulevarde, iar intersecțiile erau un adevărat labirint pentru șoferi.

Zeci de tamponări s-au înregistrat numai în zona Spitalului Judeţean, din cauza poleiului! Toate maşinile care încercau să iasă în stradă, de la spital, erau scăpate de sub control, intervenind inevitabila tamponare! "Incredibil! Nu au dat cu nimic pe drum, e derdeluş! Vii la spital cu o problemă şi pleci cu maşina tamponată, ba mai plăteşti şi pagubele pentru celălalt din trafic, pe care nu ai avut cum să îl eviţi!", s-a plâns un constănţean implicat în una dintre zecile de tamponări înregistrate în decurs de o oră- maxim două ore în zona menţionată.

C.C., R.C.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu s-a intervenit cu nimic pe strazi! Pentru ce sunt platite din banii nostrii firmele care au contract cu Primaria? Sa-i verifice DNA, poate aflam si noi...
4
0
degeaba ne racim noi gurile , pe idilii nosti nu ii doare nici in c_r , ei stiu sa ne creasca impozitele si taxele ca stiu ca prosti platesc ,inghit si tac .
9
0
Cand pe o vale e gheata nu tii frana apasata ca o tii ca prostu degeaba...trebuie sa ai masina in viteza 1 fara sa calci evident acceleratia si o tii din ambreiaj astfel putand fii controlata...dar cum am mai zis...prostia face pagube!!!!
7
5
...O SA-L PLANGETI PE MAZARE !
4
12
In nici un caz nu sunt fan Fagadau dar ce ar fi sa mai si invatati sa mergeti cu masinile pe vremea asta?!
7
14
Traiasca pensionari si tiganii si machidonii lui PSD!
13
2
Din contra, are un spirit antreprenorial excelent. Se gandeste intens la populime si ofera un sezon plin de reparatii service-urilor din urbea natala. Carcotasilor.
9
1
Sa ii multumim lui Fagadau pt felul in care s-acirculat si tot lui sa ii trimitem si facturile de la reparatiile masinilor!!
20
2
ca tot in pesedeu este ca si Monta
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367