REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Deschiderea unui spital în Năvodari nu mai e o glumă!

Deschiderea unui spital în Năvodari nu mai e o glumă!

Replica API 23 februarie 2017 | 00:25 368

Deschiderea unui centru medical multifuncţional în oraşul Năvodari, acolo unde locuitorii aşteaptă de foarte mulţi ani o „minune” – un spital – nu mai este o himeră. Consilierii judeţeni sunt convocaţi săptămâna viitoare în şedinţă, pe ordinea de zi figurând şi un proiect privind trecerea unui spaţiu al CJC în administrarea oraşului Năvodari, cu scopul transformării acestei clădiri în unitate medicală. „Este vorba despre clădirea pentru copii cu dizabilităţi. Jumătate din această clădire aparţine Direcţiei pentru Protecţia Copilului, instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean. Această jumătate de clădire urmează să treacă în administrarea oraşului Năvodari, dacă, desigur, vor vota acest lucru şi consilierii judeţeni”, a explicat conducerea CJC. Conform preşedintelui CJC, Horia Ţuţuianu, în acest spaţiu ar urma să fie înfiinţat centrul medical multifuncţional, ca secţie exterioară a Spitalului Judeţean Constanţa. „Ar urma să ofere servicii de tratament ambulatoriu pe partea de cardiologie, medicină internă, pediatrie, neurologie şi obstetrică-ginecologie”, a precizat Ţuţuianu.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fufa consiliera de care vorbesti e O--a Mereu-a?
1
0
Dnul Chelaru dupa cum se vede chiar se implica in dezvoltarea orasului si se tine de cuvant cu ce a promis in campanie electorala . Acum trebuie sa se implice si consilierii sa faca si ei treaba in oras nu numai sa se faleasca cu rezultatele si munca altoro. Felicitari Chelaru !
2
2
Dl doctor mai cititi un pic cum sta treaba cu spitalele si ce avem sau nu voie sa facem.Pe legislatie doar o sectie se poate acum iar pe regionale deja au fost stabilite alte locatii.Cine sa ne aprobe noua spitale cu ai nostrii MATEI,MAZARE,NICUSOR CONSTANTINESCUin frunte?judet de idioti ce suntem....
2
1
MACAR TU SA FI IN STARE SA FACI CEVA ! BRAVOOOOOO
4
0
Domnilor,este infiorator,orasul sa marit foarte mult cu Mamaia Sat ,sa nu ai decat un Centru de Permanenta si acela neincapator,ca sa faci o injectie trebuie sa pierzi cel puti 2 ore. Domnul primar sustine-ti va rog aceasta cauza ,este mai important ca ori si ce altceva. Ar fi necesar chiar un spital pentru Navodari,zonele limitrofe,nemai vorbind de sezon. Cu respect !
5
0
Noi alesi locali isi fac treaba,iar problema spitalului este sprijinita de toti cei 19 consilieri locali.Alt consiliu local,alt primar ,alt viceprimar ,mult mai multa seriozitate si alta calitate a consiliului prin noii consilieri alesi.
4
1
In comparatie cu fostul edil MATEI NICOLAE care a avut grija sa-si faca la domiciliu gradina zoologica unde leii deranjeaza cu ragetele lor linistea locuitorilor si de angajarea fufei ca consilier personal sau la Termica ca frecatoare de menta , se pare ca noul primar chiar este interesat de bunastarea navodarenilor ! Tineti-o tot asa domn primar si debarasati-va de lingaii fostului !
6
5
Ar fi nemaipomenit, totusi pana voteaza consilierii judeteni, pana ne mai gandim,timpul trece si mandatul expira, alt primar alte idei si parca, parca.....
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614