REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Descindere cu MASCAŢI la un CONSILIER LOCAL. A uitat să acuze ‘statul paralel’ : ‘E o chestie politică, vor să mă intimideze!’

Descindere cu MASCAŢI la un CONSILIER LOCAL. A uitat să acuze ‘statul paralel’ : ‘E o chestie politică, vor să mă intimideze!’

Replica API 3 februarie 2018 | 23:40 470

Polițiștii de la Transporturi, sprijiniți de luptătorii de la Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Constanța, au descins, joi dimineață, la patru locuințe din comuna Ciobanu, în vederea efectuării de percheziții. Printre cei vizați de percheziții a fost și consilierul local PNL Tudor Coman, membru al Consiliului Local Ciobanu, care deține o fermă în localitatea respectivă. Din primele informații, perchezițiile au fost efectuate într-un dosar privind infracțiuni contra patrimoniului și braconaj piscicol.

„De băiat bun au venit, nu de băiat rău!”, ne-a precizat consilierul local Tudor Coman, referitor la motivul pentru care a fost vizat în ancheta oamenilor legii. Aceasta a mai afirmat, pentru „Replica” de Constanța, că nu este implicat în nici o activitate infracțională. „Nu am treabă cu piscicultura sau altele. Eu lucrez totul cu acte, se poate verifica totul în contabilitate.

Dar e o chestie pe linie politică. Eu am sesizat mai multe nereguli privind încasarea de taxe și impozite de aici, din Ciobanu, și ei încearcă acum să mă intimideze. Dar polițiștii au venit, au verificat, am dat o declarație și atât. Au făcut percheziții, nu mi-au spus ce căutau”, a mai afirmat Tudor Coman.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dDar de popii din Navodari cine are grija. Au averile trecute pe numele stra-strabunilor. Pot si acestia raspunde la DNA sau sunt protejati de Spagoveanul?
2
0
BA...CHIAR SUNTETI MUISTI?!? PAI VOI RELUATI STIRILE DE SAPTAMANA TRECUTA?!? ALTCEVA NU MAI AVETI DE SCRIS...GUNOAIELOR?SA VA FUT!!!
2
0
Se vede ca sunteti pe margine. Habar nu aveti. Un fel de teoria conspiratiei de doi lei. Visati numai fonduri europene furate.
0
0
IL vinde sturioni
0
0
La ciocirlia cind vine control sa vedetii consilierii ce averii au
4
0
dece nu spuide nasul tau care a luat utilaje de la DONE pe care le folosesti
1
0
Da la Girliciu cand mergeti sa l arestati pe primar care tine sub papuc seful de politie si fura de atati ani ne stingherit cu Toni alt securist care mulge terenurile comunei si Bani de la apia prostind satenii neputinciosi de ce nu verificati de cate ori acea primarie a avut bugetul furat de ce nu investigati apia Harsova primariile care sant in acea zona Saraiu Ciobanu Garliciu intr o zi o sa vina dna sa i lege pe toti pt fonduri europene furate
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218