REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Descinderi în Constanţa! Mai multe persoane aduse la audieri, la BCCO

Descinderi în Constanţa! Mai multe persoane aduse la audieri, la BCCO

Replica API 13 mai 2015 | 16:32 483

Mai multe descinderi au avut loc în Constanţa, miercuri, 13 mai. Potrivit primelor informaţii, se pare că este vorba despre un dosar de trafic de droguri, instrumentat de ofiţerii BCCO şi procurorii DIICOT Constanţa.

La sediul BCCO au fost aduşi mai mulţi indivizi pentru audieri, fiind însoţiţi de jandarmi.

UPDATE

O grupare de traficanţi de droguri a fost destructurată la malul mării! Poliţiştii BCCO au efectuat 9 percheziţii domiciliare în municipiul Constanţa, Ovidiu şi Valu lui Traian (strada Eminescu), fiind găsite kilograme de cocaină, o instalație pentru cultură de canabis “in door”, dar şi alte substanţe vegetale susceptibile a avea proprietăți psihoactive. 7 persoane au fost conduse la audieri, însoţite de jandarmi. Potrivit informaţiilor noastre, indivizii au fost filaţi mai multă vreme, fiind infiltrat şi un agent sub acoperire.

Poliţiştii BCCO Constanţa au depistat 7 persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, de cultivarea și punerea în vânzare a drogurilor de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Astfel, la data de 13.05.2015, ora 11.30, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au derulat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc și a operațiunilor ilicite cu substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive. Au fost puse în executare 9 mandate de percheziții domiciliare în Constanța, Ovidiu și Valu lui Traian, pe strada Mihai Eminescu. Acțiunea a vizat un grup infracțional organizat, care în perioada 2014 – 2015, a pus în vânzare droguri de risc și substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive pe raza municipiului Constanța. În urma descinderilor oamenii legii au fost identificat o instalație pentru cultură de canabis “in door”, 30 grame de marijuana, 3 kilograme de substanță vegetală susceptibilă a avea proprietăți psihoactive și 800 grame de substanță pulverulentă susceptibilă a avea aceleaşi proprietăţi. Poliţiştii BCCO au condus la DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța 7 persoane care sunt bănuite de comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, cultivarea și punerea în vânzare a drogurilor de risc și efectuarea de operațiuni ilicite cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Acţiunea poliţiştilor s-a derulat sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, sprijiniți logistic și operativ de către S.R.I. - Direcția Județeană Constanța, I.P.J. Constanța - Serviciul Criminalistic, I.J.J. Constanța și G.M.J. Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218