REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

‘Descinderi’ în municipiu: poliţiştii au legitimat toate persoanele din barurile din Poarta 6!

‘Descinderi’ în municipiu: poliţiştii au legitimat toate persoanele din barurile din Poarta 6!

Replica API 22 decembrie 2017 | 00:00 377

Polițiștii municipiului Constanța au ”descins” în seara de miercuri, 20 decembrie, în cartierul Poarta 6, luând la rând localurile de alimentație publică. Toate persoanele au fost legitimate de către mai mulți oameni ai legii, acestea neînțelegând ce se întâmplă. La scurt timp ”s-a făcut lumină”.

Mai multe persoane care se aflau într-un bar situat în Poarta 6 susțin că s-au trezit cu circa 6 polițiști care au intrat în unitate și care le-au cerut să se legitimeze. Dacă în primă fază s-au gândit că poate s-a întâmplat ceva și că vreun individ este căutat, ulterior situația s-a clarificat. Este vorba despre acțiunile Poliției Municipiul Constanța, care se efectuează săptămânal, pe fiecare secție de Poliție în parte, fiind vorba de acțiuni pe linia asigurării ordinii și liniștii publice.

Astfel, au fost controlate 7 unități de alimentație publică și au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.370 de lei. Menționăm că poliţiştii constănțeni acţionează, în permanenţă, în municipiu şi judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale, în special a celor comise cu violenţă, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Așa cum este menționat și mai sus, oamenii legii acționează în municipiu săptămânal, pe raza tuturor secțiilor de Poliție,în special în zona pieţelor şi a centrelor comerciale, pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da in piata tomis 3 climatul de liniste este asigurat as zice prea multa liniste si din cauza aceasta ..zeci ..cohorte de tigani turcoaice vand tigari la greu ..te sufoci la propriu au acaparat toata piata ..politia si jandarmeria vine zilnic se face ca nu vede si se ascund prin spate la biserica ..in scari de bloc ..pe dupa alte cladiri si mafia tigarilor merge ca pe roate de 28 ani nu au fost deranjati de nimeni ..ei fac legea in acea piata inclusive in toate pietele si intersectiile ..ce politie de cacat si jandaremeria la fel ..va veni ziua cand aceste autoritati vor da socoteala .
2
0
pe vremea impuscatului in zona betoane se faceau controale la masini si persoane de cand cu ,cartierul bonduelle&fagabou nu sa mai vazut picior de politist care sa controleze masini si persoane si aici este fieful contrabandistilor,hotilor,curvelor si a celor care vin fura si apoi dispar
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218