REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Descinderi la clanul Raim: poliţiştii au găsit arme şi muniţie

Descinderi la clanul Raim: poliţiştii au găsit arme şi muniţie

Replica API 10 decembrie 2011 | 00:00 433

Sudul litoralului, luat cu asalt de mascaţi

Sudul litoralului, luat cu asalt de mascaţi

Mai multe "personalităţi" din sudul litoralului, cărora le place să fie numiţi "interlopi", au fost deranjaţi, ieri dimineaţă, de mascaţi, într-o acţiune privind un dosar deschis pe numele acestora. Astfel, au fost efectuate 15 percheziţii, la domiciliile a 17 persoane, suspecte de săvârşirea unor infracţiuni cu violenţă şi şantaj.

În urma descinderilor, la domiciliile respectivilor au fost descoperite arme şi materiale pirotehnice ce depăşesc cantitatea admisă de lege. Liderul clanului, Mustafa Raim, este cunoscut pentru cămătărie, sechestrare de persoane şi evaziune fiscală. O acţiune similară a avut loc relativ recent, când mai mulţi "locoteneţi" ai săi au fost conduşi la Parchet şi arestaţi preventiv, după ce au agresat un minor, căruia i-au pus viaţa în pericol în urma unor lovituri. De această dată, acţiunea la care au participat lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale, alături de luptători S.I.A.S., lucrători D.G.A., jandarmi, cu sprijinul Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă şi sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, nu a rămas fără noi rezultate. Astfel, au fost ridicate 2 pistoale cu gaz deţinute ilegal, 1 cartuş din categoria celei destinată armelor letale, 3 cagule, 1 baston telescopic, şi materiale pe bază de amestecuri pirotehnice interzise prin lege, sub formă de grenade. Facem precizarea că la acţiune a participat şi Camil Manea, adjunctul şefului IPJ Constanţa, iar de la Poliţia Mangalia au fost, de asemenea, solicitate câteva persoane care să ajute cu ocazia descinderilor. La sediul IPJ Constanţa au fost aduse şi audiate 12 persoane, nouă dintre acestea fiind reţinute pe bază de ordonanţă, după care au fost duşi în faţa magistraţilor Judecătoriei Mangalia, cu propunere de arestare, fiind acuzaţi de infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, loviri şi alte violenţe, distrugeri, ameninţări.

Daniel ALBU

Sursa foto+ video de la descinderi: Mangalia.TV

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218