REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.7° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DESCINDERI: PESTE 20 DE MAŞINI, TONE DE MOTORINĂ ŞI CARTUŞE DE VÂNĂTOARE CONFISCATE LA CONSTANŢA

DESCINDERI: PESTE 20 DE MAŞINI, TONE DE MOTORINĂ ŞI CARTUŞE DE VÂNĂTOARE CONFISCATE LA CONSTANŢA

Replica API 27 iulie 2018 | 00:07 767

Percheziţii de amploare, la Constanţa! Totul a pornit de la 3 persoane prinse în flagrant, în timp ce cumpărau, în scop de revânzare, 4620 de litri de motorină, provenind de la bordul unei nave ce opera pe fluviul Dunărea, de către polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța. În urma descinderilor au fost confiscate peste 11 tone de produs petrolier, 24 de autoturisme, peste 219.000 de țigarete, 2 ambarcațiuni, 9 motoare de ambarcațiuni și sume de bani.

Mai exact, în perioada 18-25 iulie a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea și îndrumarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța și a I.G.P.R.-D.P.T., cu sprijunul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au executat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu produse din tutun și cu produse petroliere sau derivate, ca urmare a prinderii în flagrant delict a 3 persoane, în timp ce cumpărau, în scop de revânzare, 4.620 de litri de motorină, provenind de la bordul unei nave ce opera pe fluviul Dunărea, de către polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța. Astfel, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea și îndrumarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța și a I.G.P.R.-D.P.T., cu sprijunul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române au efectuat 81 de percheziții, ocazie cu care au fost indisponibilizate 219.040 de țigarete, provenite din contrabandă,128 de cartușe de vânătoare, 6 proiectile și 1 kg de alice, pentru confecționat muniție artizanală, 11.750 de litri produs petrolier cu miros specific de motorină, 100 de litri de produs finit (ulei de la motorul navelor), aproximativ 100 de recipiente din plastic și tablă, cu miros specific de produs petrolier. Totodată, au fost indisponibilizate 24 de autoturisme, majoritatea de lux, 118.655 de lei şi 99550 de euro,18 plase de pescuit, în lungime totală de peste 1500 de metri, 34 de unelte de pescuit monofilament, în lungime totală de peste 1400 de metri, 238 de litri de alcool, 5360 de kg de porumb, 2 ambarcațiuni, 9 motoare de ambarcațiuni, bunuri pentru care persoanele percheziționate nu au putut prezenta documente legale de proveniență. Bunurile ridicate în vederea confiscarii valorează aproximativ 1.567.207 de lei. În acţiune au fost angrenaţi şi poliţişti ai Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale al Poliţiei Române (Serviciile pentru Acțiuni Speciale Tulcea, Ialomița și Calarași), IPJ Constanța, Serviciul de Poliție Transporturi Maritime Constanța, Garda de Coastă Constanța, S.R.P.T. Galați, S.R.P.T. București și S.R.P.T. Craiova, specialiști ai D.G.A.-S.J.A. Constanța, precum și jandarmi constănțeni.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti milog tare ba LA PUSCARIE tie ciuda tare a?
1
2
Ce face ciuda din om!
2
2
Furati cat mai puteti si cat va rabda lumea si Dumnezeu ! Ca va veni vremea cand o sa se implanteze cipuri in oameni ca la cai si o sa vada sistemul pe unde se plimba fiecare si tot ce face toata lumea . Pana atunci succes radioascultatorilor care vor fi inlocuiti si ei de calculatoare iar politistii schimbati cu robotii . Ca aia nu pun botu si n-au teama .
6
1
Este normal ca structura politiei din Romania sa inchida ochii cand un coleg de breasla este prins pe bec...vezi cazul proxenetului din Bucuresti.Acolo sa facut zarva mare pe mass media ca altfel si acum vedeai pe strada copii agresati de acel politist.Asta este mafia in politia romana dragi romanasi.Si ca sa va fie invatare de minte ptr cei in cauza din acest articol...vedeti ce vorbiti la telefoane.Sunt angajati in structura m.a.i mii de radioascultatatori si te asculta cand te caci daca ai diaree sau cu mot ei stiu.Atentie la telefoane javrele ne receptioneaza !.
2
5
bravo baieti ca va descurcati cu fete si motorina , sa moara toti invidosii. ala de mai jos cred ca ti au pescarit femeia de esti asa invidios hahahaha
4
6
Nu mananc usturoi , nici gura nu-mi miroase
0
0
eu stelica! cel mai bine te apuci de afaceri cu lemne faci pe prostul ai om la gabori si te anunta cand vin controale dai plesneala cu cocs de midia scot cam 100 de euro la tona neimpozitata ma las umilit din cauza lu dana ,si uite asa inmuiesc contracandidatii care vor sa faca intrecere cu mine care vor sa se faca comercianti de lemne si carbuni
6
1
si la valu e prostitutie multa prin metoda loverboy
2
1
Mai e unu cu Oil la iesire din oras
1
0
Asa e . La oltina sau cuscrit hotii de acolo cu nespalatii din carvan din razoare viile si dunareni si au cucerit satul au furat au facut bani si sau ajuns . Au fete la produs in gernania fac trafic la Dunare cu motorina si porumb la pestele din balta sunt braconieri proxeneti sunt mafioti batausi evazionisti fac de toate crima organizata de ei se vede si ziua si noaptea din cer . Ei sunt stapanii hotilor castiga miliarde de lei au case mari dupa soare sunt miliardari au hoti care fura pentru ei grup organizat masini puternice barci iuti cu motoare multe nu au frica de nimic .
8
2
retea mare la oltina.
9
1
Hahaha pe mine nu ma prinde nimeni cu motorina . Hahaha
2
7
Hei DIICOT!!! Atentie Droguri Mangalia!!!Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Florin Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Chivu Razvan zis Chivake , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Tamer atat in Mangalia cat si prin Germania , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
4
0
Masinile si tot ce au gasit era inscriptionat cu evaziune mare furturi prostitutie proxenetism contrabanda batai daca te uitai la ei mai atent ca nu se mai saturau de bani aia din zona Oltina Ostrov Baneasa . Foarte bine au facut autoritatile . Ca nimeni din borfasi nu a muncit ca tot omul .
16
2
SAU... CORB LA CORB NU SI SCOATE OCHII...CAND L AU PRINS PE FOSTUL COMANDANT DE POLITIE NICOLAE EMILIAN CU UN BAZIN DE CCA 5 TONE MOTORINA IN GARAJ ,ARME DE VANATOARE MII DE CARTUSE SI GLOANTE I ATI RUPT PULA IN DOUA...
19
1
Sa le sugeti pula la toti pesedistii din Romania.. Muie voua labagiilor cand o veni iar pnl la putere iarasi plangeti ca va dat la gingii.
10
28
Masinile erau toate inscriptionate Muie PZD
14
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218