REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Descoperire macabră în staţiunea Mamaia: Cadavrul unui tânăr, găsit în mare!

Descoperire macabră în staţiunea Mamaia: Cadavrul unui tânăr, găsit în mare!

Replica API 12 ianuarie 2015 | 14:59 112

Cadavrul unui tânăr a fost descoperit luni dimineaţă, în staţiunea Mamaia, la 15 metri depărtare de mal. Scafandrii urmează să recupereze cadavrul din valurile mării. Oamenii legii au declanşat o anchetă în acest caz, urmând să stabilească identitatea, dar şi cauza morţii.

UPDATE:

Oamenii legii au stabilit că trupul neînsufleţit este cel al studentului Alexandru Evsei care în urmă cu câteva zile a ameninţat că se sinucide din cauza unei decepţii în dragoste. Tânărul era student în anul III în cadrul Academiei Navale Mircea cel Bătrân din Constanţa. Hainele şi telefonul tânărului au fost găsite pe plajă, în zona hotelului Malibu, însă trupul bărbatului a fost recuperat abia azi din valurile reci ale mării.

Un martor a precizat imediat că a găsit, în zonă, o pereche de pantofi sport şi o sticlă cu vin, născându-se imediat ipoteza că ar fi vorba despre altcineva, ci nu tânărul care a anunţat că se sinucide încă din seara de miercuri. La scurt timp a fost dat deznodământul: cadavrul îi aparţine lui Alexandru Evsei. Hainele, respectiv o geacă, şi telefonul mobil au fost găsite încă din dimineaţa de joi, pe digul din zona hotelului Parc. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Reamintim că hainele unui tânăr din Tulcea, Alexandru Evsei, student în anul III la Academia Navală Mircea cel Bătrân din Constanţa, au fost găsite la baza unui dig, între hotel Malibu şi Parc, de la intrare în Mamaia, în dimineaţa de joi, 8 ianuarie. Din câte se pare, acesta ar fi vrut să se sinucidă.

Ce spun reprezentanţii Academiei Navale

“În dimineața zilei de 08.01.2015, studentul sergent Evsei Alexandru nu s-a prezentat la program la încheierea învoirii. Deoarece în seara zilei precedente, 07.01.2015, studentul a trimis un SMS îngrijorător părinţilor, Academia Navală Mircea cel Bătrân a instituit o celulă de criză prin care s-au demarat procedurile de căutare a studentului, în coordonare cu autoritățile locale abilitate. În data de 12.01.2015, în jurul orei 09.00, corpul neînsuflețit al studentului sergent Evsei Alexandru din Academia Navală Mircea cel Bătrân, în vârstă de 21 de ani, anul III secția militară, a fost găsit în stațiunea Mamaia, pe plaja din zona hotelului Parc”, au spus reprezentanţii Academiei Navale Mircea cel Bătrân prin intermediul unui comunicat de presă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614