REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Descoperire macabră: moartă în casă de două luni

Descoperire macabră: moartă în casă de două luni

Replica API 19 octombrie 2013 | 00:00 97

Fiica ei a fost găsită într-un mod similar

Fiica ei a fost găsită într-un mod similar

Descoperire şocantă într-un apartament din zona Cireşica a municipiului Constanţa. O femeie a fost găsită decedată, aflându-se în stare avansată de putrefacţie. Vecinii au fost cei care au sunat la 112 întrucât nu mai suportau mirosul. Pompierii au ajuns la faţa locului, au spart uşa şi au găsit trupul neînsufleţit pe podea, în dormitor.

Un miros greu a pus stăpânire pe una din scările blocului 24 D, de pe strada Dispensarului. Vecinii de la etajul 4 au sunat la 112, menţionând că nu au mai văzut-o pe locatara de la etajul 3, Aneta Hanu, în vârstă 64 de ani, de vreo 2 luni de zile. Nu era ea o persoană sociabilă, dar mai ieşea din casă. Militarii din cadrul ISU Dobrogea, ambulanţierii, dar şi poliţiştii au ajuns la faţa locului numaidecât, uşa apartamentului fiind spartă. În momentul în care a fost dată de perete s-a produs inevitabilul: mirosul s-a amplificat cu mult, locatarii fiind nevoiţi să-şi părăsească locuinţele, pentru a lua o gură de aer curat. Victima se afla într-o stare avansată de putrefacţie, în dormitor, fiind pe podea, cu faţa în sus. Trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. "Am fost solicitaţi pentru o persoană căzută în casă. După ce pompierii au spart uşa şi au avut acces în apartament, am găsit o persoană de sex feminin, decedată, în stare avansată de putrefacţie", a declarat cadrul medical de la Ambulanţă, aflat la faţa locului, lucru confirmat şi de plutonierul major Aurel Şerban, din cadrul ISU Dobrogea. Însă, vecinii spun că femeia era retrasă şi nu vorbea cu nimeni. "Cred că stă aici de când e blocul, dar nu vorbea cu nimeni, nu saluta. Trecea numai cu capul în pământ, iar dacă o salutam noi, se lua de noi. Era o fire ciudată, închisă în ea. Dar nu am mai văzut-o de vreo două luni. Cred că mai are un frate pe undeva...", a spus un vecin. Aneta Hanu a avut şi o fiică, care a decedat în luna iunie a acestui an. Tot vecinii sunt cei care au spus că şi aceasta a fost găsită moartă în casă. "Avea o fată frumuşică. Avea şi ea prieten, dar tot mama ei a împins-o să se despartă, să stea numai în casă. A fost şi ea găsită moartă, în luna iunie. Dar şi ea, Aneta, gemea, se văita, o auzeam noaptea", ne-a mai spus o altă vecină. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a desfăşurat evenimentul. Cauzele decesului, dar şi data la care a murit se vor stabili în urma necropsiei. Aneta Hanu a lucrat la Ambulanţă, iar în ultima perioadă se pare că avea probleme psihice.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614