REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

DESCOPERIRE MACABRĂ: piciorul unui bărbat, găsit în Constanța! VIDEO

DESCOPERIRE MACABRĂ: piciorul unui bărbat, găsit în Constanța! VIDEO

Replica API 10 decembrie 2018 | 10:45 734

Polițiștii constănțeni, la data de 10 decembrie a.c., au fost sesizați asupra faptului ca pe raza localității Istria din județul Constanța, a fost găsit un membru inferior al unui corp uman (picior) carbonizat. În prezent se efectuează cercetări specifice sub coordonarea unității de parchet. Se pare că ar fi vorba despre un bărbat.

Update: CRIMĂ!

Cercetările sunt coordonate de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța şi se pare că ar fi vorba despre o crimă. Mai exact, se presupune că bărbatul ar fi fost omorât de către un coleg de pahar şi îngropat într-o curte din localitate, dar nu la adâncime foarte mare. Astfel se face că, cel mai probabil, un câine a simţit mirosul, a dezgropat şi a plecat cu un membru inferior al trupului uman, pe care ulterior l-a abandonat în stradă. Martorii au zărit 'grozăvia' şi au sunat de urgenţă la 112.

Se pare că deja există un cerc de suspecţi.

Update 2: Victima, lovită cu toporul, TRANŞATĂ şi ARSĂ!

Potrivit primelor informaţii de la faţa locului şi a indiciilor obţinute, tabloul unei crime îngrozitoare se conturează tot mai mult. Victima avea în jur de 40 şi ceva de ani, se nume Mihăilă V. şi era cunoscută în localitate ca o persoană care trăia de azi pe mâine, consuma băuturi alcoolice, inclusiv spirt şi muncea cu ziua pe unde apuca. Colegul său de nedespărţit era Acxinte Plăvan, care i-ar fi devenit şi călău în cele din urmă.
Astfel, în seara de vineri, 7 decembrie, cei doi au consumat băuturi alcoolice, după care s-au luat la ceartă. Mihăilă P. a pus mâna pe un cuţit şi a încercat să-i aplice lovituri celuilalt, dar persoana vizată s-a ferit. Şi-au aplicat lovituri reciproc, conflictul stingându-se cu decesul lui Mihăilă, care a fost lovit cu un topor până ce a fost lăsat lat.
A doua zi, sâmbătă, Acxinte şi-a continuat treaba: şi-a tranşat amicul, i-a dat foc şi apoi l-a îngropat în curte la el.
Suspectul şi-a recunoscut vina. Întrebat fiind despre gestul pe care l-a făcut, el a răspuns: "Păi a vrut să dea cu cuţitul în mine..."
Oamenii legii continuă cercetările sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O fi a lui Prigoana. La ultimul balamuc i-l aruncase pe geam.
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614