REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Descreieratul care şi-a violat fiicele ani la rând vrea în libertate

Descreieratul care şi-a violat fiicele ani la rând vrea în libertate

Replica API 22 februarie 2014 | 00:00 172

A cerut să fie pus sub control judiciar

A cerut să fie pus sub control judiciar

Şi-a violat copilele ani la rând, dar face tot posibilul să iasă de după gratii. De data aceasta chiar a cerut înlocuirea a măsurii arestului preventiv cu controlul judiciar. Magistraţii din cadrul Judecătoriei Constanţa i-au respins-o, el rămânând după gratii. De asemenea, menţionăm că Ştefan Stroe a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv. Situaţia de coşmar prin care au trecut cele trei copile de 11, 12, respectiv 16 ani, a ieşit la iveală pe 25 ianuarie a.c., când mama lor, Rodica Stroe, despărţită fiind de soţ, a fost anunţată de o vecină că fetele sunt într-o stare deplorabilă, plâng şi spun că tatăl lor, Ştefan Stroe, le-a violat de mai multe ori, după care le-a bătut pentru a nu spune nimic.

Totul a început în urmă cu şapte ani de zile, când prima victimă a individului de 45 de ani a fost fata cea mare, care avea pe atunci doar 9 ani de zile. Şi de atunci calvarul a continuat pentru fată, bărbatul satisfăcându-şi poftele ori de câte ori avea chef. A doua pe listă a fost fata mijlocie, pe care a abuzat-o sexual în vara lui 2013. Din iarnă i-a venit şi rândul mezinei, pe care o lua noaptea din cameră şi întreţinea cu ea raporturi sexuale normale şi anale. Fetele au încercat să fugă de mai multe ori, însă tatăl le-a prins şi le-a bătut, ameninţându-le cu moartea în caz că îndrăznesc să spună ceva. Asta până la data de 25 ianuarie, când o vecină, care mai trecea pe la fete, le-a găsit plângând. Întrebându-le ce au păţit, minorele au povestit tot. Vecina a sunat-o pe mamă, care a depus plângere la Poliţie, Ştefan Stroe fiind arestat pentru 29 de zile. Rezultatele medicilor legişti au confirmat că au fost abuzate sexual. Potrivit anchetatorilor, cei doi, Rodica şi Ştefan Stroe, sunt despărţiţi cam de 5 - 6 ani, ei hotărând ca fetele să rămână în grija tatălui. Acum micuţele se află într-un centru de plasament din municipiul Constanţa şi vor fi transferate şi la o unitate de învăţământ.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367