REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Designerul lui Carmen Iohannis reacţionează după criticile la adresa ţinutelor „primei doamne“: „Văd că foarte multă lume se pricepe mai nou la modă“

Designerul lui Carmen Iohannis reacţionează după criticile la adresa ţinutelor „primei doamne“: „Văd că foarte multă lume se pricepe mai nou la modă“

Replica API 17 octombrie 2018 | 00:00 227

Carmen Iohannis

Una dintre ținutele purtate de Carmen Iohannis în vizita din Italia a dus la apariţia unor comentarii negative în spaţiul public. Rochia roz şi sandalele purtate la "prima doamnă" la o întâlnire cu reprezentanţi ai bisericii i-au atras acesteia numeroase critici. Designerul lui Carmen Iohannis reacţionează la aceste critici.

Aflată în vizită la sediul Arhiepiscopiei Ortodoxe Române a Italiei, alături de șeful statului, Carmen Iohannis a purtat o rochie cu volane de culoare roz pal acoperită cu un voal transparent cu buline negre, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale de aceeaşi culoare.

Eli Lăslean, designerul care se ocupă de ținutele Primei Doamne, le răspunde celor care au criticat-o pentru felul în care o îmbracă pe Carmen Iohannis.

”Văd că foarte multă lume se pricepe mai nou la modă, la protocol. Eu am făcut foarte multe ținute foarte frumoase, chiar trei ani m-am ocupat și de ținutele Alessandrei Stoicescu. Pe lângă aceste critici acide am primit foarte multe mesaje de felicitare, femeile au apreciat că de-a lungul timpului doamna Iohannis ne reprezintă frumos. Sunt atacuri cărora prefer să nu le dau curs (...) Eu îi fac multe ținute, este la latitudinea domniei sale ce îmbracă (...) Este o personalitate puternică, dar cu un suflet tânăr, dar întotdeauna culorile pe care le agreează sunt pur pastel. A primit foarte multe felicitări pentru ținutele pe care le-am făcut (...) Cred că e vorba de dezinformare, cine dorește poate analiza toate ținutele (...)” a spus Eli Lăslean la Antena 3.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acesta e subiect de dezbatut? Tara arde si baba se piaptana...
0
0
As vrea sa stiu cine i-a tinut orele cucoanei cat a fost plecata moca prin ioropa...
0
0
Nu conteaza religia.La Vatican nu esti primit daca ai o tinuta cu umerii si genunchii descoperiti.Cred ca tinuta tine mai mult de regulile interne ale bisericii, protocoale si nu de religie.Daca privim picturile din muzeele Vaticanului si sculpturile din perioada Renasterii vom vedea ca predomina nudul total sau partial.Deci avem tinuta decenta dar privim opere de arta ce infatiseaza nuduri.Intram in polemica si ajungem la concluzii controversate.Asa ca : crede si nu cerceta.
1
1
Tinuta e de tot kktul.
2
0
Tineti cont ca dna Johannis nu are treaba cu religia ortodoxa.Tineti cont ca nu e in interiorul unei biserici ci,intr-o episcopie,adica o unitate administrativa.Apropo,cautati pe net o persoana publica in costum de ciclist,cu boasele gramada in pantalonii mulati, transpirat si sta ptr prezentare si fotografii alaturi de oficialitati administrative imbracate select. Asa ca nu sunt unii mai romani ca altii si unii mai priceputi la toale ptr momente oficiale
1
2
L am votat si o sa il votez oe Iohanis insa unele rochii dunt penibile. Doamba trebuie sa concedieze panrama de croitireasa cica stil7sta. Si de la mall da a lua o rochie de 300 de lei era mai bine. Croitoreasa e o proasta
1
1
Cei care criticati sunteti pesedisti muiti de suedia sau regalisti muiti de duda dar cu sperante de muie nicolae.Vax! Va duceti TOTI grabnic dupa bal-bal de roamanica. Carmen Johannis e prima-doamna a Romaniei Centenare.
5
3
Si fara sa ai creatoare iti dai seama cum trebuie sa te imbraci fiind sotie de pres de stat --S-a facut de bacanie
5
0
mai bine mergea in curu gol,,ca in capatana nu are nimic,,zici ca este o capra cocotata pe gard.
1
2
Va imbracati toti in pijamalele alea de la Ellis Luxury? Ca asta e "maretul" brand al cusatoresei asteia. Am vazut chinezizme mai reusite decat astea. Cat priveste turcismele, sunt de cat-walk Paris pe langa asta!
3
1
Tinuta merge... la un botez sau duminica la o inghetata in parc. In nici un caz la o prima doamna in vizita de stat! Sa ia lectii de la celelalte.
5
0
Este o rochie frumoasa, eleganta intr-o nuanta calda. Apreciez tinuta.
2
3
Toti ce ataca cu ce se imbraca carmen iohannis sunt doar niste pesedei putreziti care le duhneste muceigaiul in cotet si fac pe criticii de moda!
5
3
Dna Iohannis a lipsit nemotivat in ultima saptamana mergand cu sotul ei la pomeni si parastase in Italia.Deoarece nu sa imbracat adecvat a fost gonita de la pomenile din cimitirele italiene.
6
2
Ce aveti ba? Se imbraca femeia cum vrea.Ce e treaba ei ca popii belesc ochii la poalele ei si raman intaratati in nadragi?! Patriarhul a dat ordin sa nu mai intre femei cu cracii dezgoliti in manastiri,interzicand si cununii religioase unde calugarii mai vedeau si ei o nasica,o domnisorica bine conturate si piele la vedere.Probabil ca popii apreciaza fufele imbracate pana la glezne,pupatoare de icoane cand e transmisie tv si apoi rupatoare de paturi si ...utere.
5
7
I-auzi, creatoare de moda zici ? Croitoreasa de cartier cel mult.
10
3
Arata ca o toapa! Adica, ce zic eu, e chiar o toapa! S-a suit scroafa in copac, zice romanul i situatii ca aceasta... Inadecvarea o defineste intotdeauna pe femeia asta. Nu intelege in ce pozite se afla...
11
7
da rapandula arata precum julia roberts in sunetul muzicii desigur iohanus facea pe baronul franckenstain,doar erau vecini in sibiu si isi dadeau binete la prima ora de la fereastra
6
4
nu baga toate pramatiile pesediste in seama. Da-i in gura ma-sii de analfabeti si hoti ! Muie dragnea, muie pesede !!!
9
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218