REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Despăgubiri record cerute de familia Raisei, fetiţa accidentată mortal pe trecerea de pietoni de un poliţist

Despăgubiri record cerute de familia Raisei, fetiţa accidentată mortal pe trecerea de pietoni de un poliţist

Replica API 19 ianuarie 2022 | 00:00 3102

Despăgubiri record cerute de familiile fetelor, Raisa şi Marina, care au fost lovite pe trecerea de pietoni de un poliţist în Capitală. Avocatul Adrian Cuculis vine cu detalii exclusive din acest caz.

Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, a precizat că s-au solicitat despăgubiri din plafonul maxim de 6 milioane de euro pentru decesul Raisei din 13 ianuarie 2022, scrie antena3.ro.

Mai mult, familia Marinei, fetița care a fost grav rănită în urma accidentului produs de un poliţist în Capitală, solicită despăgubiri de 1 milion de euro.

„În primul rând să stabilim ceea ce se întâmplă cu acestă sumă de 6 milioane de euro. De ce a fost solicitată pentru că este vorba despre pragul maximal în cazul despăgubirii pe care o poate suporta o asigurare RCA.

În dosarul cauzei nu există nici asigurarea mașinii, nici talonul mașinii şi nici faptul că polițistul ar fi avut sau nu ar fi avut permis de Marea Britanie, lucru care mă îngrijorează în momentul acesta.

Cert este că dacă asigurătorul va fi obligat să plătească suma respectivă să vedem ca nu cumva să nu fie chiar asigurătorul care acum este în faliment.

Cert este că vor fi mai multe răspunderi civile. Vorbim despre maşina polițistului care are un RCA, vorbim despre Administraţia Străzilor Municipiului Bucureşti şi, în opinia mea, trebuie să răspundă şi Direcția Generală a Poliţiei Române pentru că se afla în subordine acest poliţist care conducea o autospecială a Poliţiei.

Mai mult, polițistul nu are trecut salariul în declarația de avere. (...) ", a spus Adrian Cuculis, avocatul familie Raisei, la Antena 3, subliniind că așteaptă multe date referitoare la expertiza mașinii condusă de poliţist, expertiză care nu a fost încă solicitată de procuror.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sooge frumos impreuna cu tine de la 22:01
1
0
Ba, tu nici acum nu ai inteles ca banii ii da firma la care masina are RCA?? daca mai esti si sofer.....
2
1
Sa ved em poli tia si polit istul pot plati sapte milioane euro?.Stati linis titi pot sponso riza inte rlopii.
5
1
cat de perversi sunt acesti parinti, pana acum au spus moarte pentru moarte si acum cer 1 milion
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614