REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Destin cumplit: a murit în drum spre casă pentru că i s-a defectat maşina!

Destin cumplit: a murit în drum spre casă pentru că i s-a defectat maşina!

Replica API 1 februarie 2018 | 00:00 368

Cum s-a petrecut teribilul accident

Cum s-a petrecut teribilul accident

Un teribil accident rutier a avut loc marți seară, 30 ianuarie, la ieșire din Lumina. Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Tulcea, a murit pe loc! Totul s-a petrecut în jurul orei 21.37, când un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autoturism pe DN22, dinspre Constanța către Tulcea. La ieșire din localitatea Lumina, acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se afla staționat pe partea dreaptă a carosabilului. În urma impactului, un bărbat în vârstă de 36 de ani a decedat.

Potrivit tlnews.ro, tulceanul fusese în Constanța pentru a-și achiziționa un autoturism second hand. A luat mașina, un Renault, însă, în drum spre casă, s-a defectat, fiind vorba de probleme pe partea electrică. Astfel, a coborât și a ridicat capota pentru a-și da seama ce s-a întâmplat.

Automat vehiculul nu era semnalizat, motiv pentru care celălalt autoturism care venea pe același sens de mers a colizionat față-spate cu acesta. Tulceanul a fost proiectat în afara părții carosabile și a decedat pe loc. Oamenii legii au declanșat o anchetă pentru a stabili, cu exactitate, împrejurările în care s-a petrecut nefercitul eveniment.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce stil de a pune problema are lumea?! Ce treaba are faptul ca masina a fost varza sau nu cu nerespectarea regulilor de circulatie de baza de catre cei doi conducatori auto?
0
0
oare daca folosea vesta si punea triunghiul....?
5
0
La fel de bine trebuie bagata la puscarie toata conducerea Renault,semiretardule,pentru ca fabrica niste mizerii de masini care sunt 50 la suta plastic,si se strica cand ti-e lumea mai draga!
3
0
La fel de bine putea sa faca pana de cauciuc si masina nu avea nici o vina dobitocule! Greseala aici este impartita! Mortul este de vina ca a oprit ca un bou iar cel care a intrat in el fiindca nu a belit ochii pe unde merge!
1
1
Cel mai sigur cine a vanduto trebuie bagat la puscarie. Sigur a vanduto stricata si saracu nici nu a ajuns acasa cu ea. TRIST . Daca in germania iti vinde masina stricata ajungi la puscarie.
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218