REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Destinațiile turistice românești promovate în Rusia

Destinațiile turistice românești promovate în Rusia

Replica API 28 ianuarie 2016 | 00:00 299

„Descoperă România”

„Descoperă România”

Reprezentanții asociației Litoral Delta Dunării se află în această săptămână în Rusia, unde promovează destinațiile turistice din România. Aceștia au identificat, în cadrul întrevederilor cu reprezentanţii tour-operatorilor şi ai celor mai importante asociaţii de turism din Rusia, măsurile ce urmează a fi întreprinse, în vederea creşterii circulaţiei turistice între România şi Rusia.

Reprezentanţii români au propus demararea unui proiect-pilot comun „Descoperă România” care presupune, printre altele, organizarea de infotripuri gratuite pe litoral, în Delta Dunării şi în alte destinaţii româneşti, pentru touroperatorii ruşi, acţiuni comune de promovare şi marketing, conferinţe de prezentare şi promovare a României şi a destinaţiilor româneşti ce vor fi organizate pe teritoriul Rusiei.

„România are un potenţial turistic uriaş, care prezintă interes în acest moment pentru touroperatorii şi turiştii ruşi, iar misiunea noastră la Moscova este să valorificăm acest potenţial, motiv pentru care demarăm acest proiect pilot, care va cuprinde promovarea mai multor tipuri de pachete turistice în România: turism balnear, de business, leisure, cicuite, turism activ (de vânătoare, pescuit, etc.), pachete combinate litoral şi Delta Dunării, vacanţe pe litoralul românesc şi la munte.” a declarat Corina Martin, preşedinte Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România și Președinte Asociația Litoral – Delta Dunării.

Delegaţia română va continuă seria de întâlniri cu reprezentanţii pieţei ruse în vederea creşterii fluxului turistic între cele 2 ţări, prin acţiuni comune ale Federaţiei FAPT, Asociaţiei Litoral - Delta Dunării şi Camerei de Comerţ şi Industrie Tracia. Și preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism, Anca Pavel Nedea, s-a aflat la Moscova.

”România este o țară cu un important potențial turistic, format dintr-o gamă largă de obiective naturale, culturale și istorice. Intenția noastră este să oferim informații cât mai complete despre regiunile și numeroasele atracții turistice din România. Autenticitatea, natura și cultura sunt cuvintele cheie care surprind esența României, o țară dinamică, cu o istorie bogată, o cultură impresionantă și inegalabile frumuseți naturale. Federația Rusă este una din pieţele prioritare pe care Autoritatea Națională pentru Turism își concentrează eforturile și atenţia in vederea creşterii numărului de turişti străini in România” a declarat Anca Pavel-Nedea, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102